Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum yaz da bakalım menüne fikir alışverişi yaparız güzel olur

Ben dikkat ediyorum ama ı ıh inmiyor :KK43:

Bidaha hiç zayıf olamayacapım sanırım :KK43:
Ciddi bunalımdayım. Aç kala kala kilo veremiyorum :KK43:

Yok yok bence takılıyor kaptanım bir de spor ekle ben mesela sporsuz çok aç kalınca veriyorum anca :KK43:Sen eminim hala fitsin bana fazlalığın hiç görünmüyor :KK15:

Dün iftar :KK52:

1 kaseden az sütlü domates çorbası + 1 porsiyon yani kalın dilim gibi beşamel soslu kaşarlı tavuk patates fırında + yarım kase cacık + 1,5-2 dilim pide

Sahur :KK52:

1,5 haşlanmış yumurta + yarım salatalık + 2 ad.zeytin + 3 dilim pide anca + yarım dilim beyaz peynir + 1 fincan çay

Pideler fazla oldu gibi önceki gece 2 dilim çavdar yemiştim bu akşam yine çavdar aldıracağım eşime :işsiz:

Şimdi ben iki üç güne bir kilomu yazıp kaydediyorum bir programla. Dün sabah 55.1 akşama doğru saat 17 de 54.4 çıktım tartıda. Benim gerçek kilo 54.4 mü şimdi aydınlatın beni dostlar

Yok önceki kaçaklarımı dedim.
Daha istemiyorum kaçamak falan.
Et 400 gr falan olabilir ölçüsü fazla insan gibi yemek lazım
Bende tatl i yemedim dün akşam :)
Bonus bence etin miktarı değil tuzu sorun. O zaman bu akşam hem çok su iç hem de ödem atan kiraz sapı veya yeşil çay içebilirsin :)

Şimdi ben iki üç güne bir kilomu yazıp kaydediyorum bir programla. Dün sabah 55.1 akşama doğru saat 17 de 54.4 çıktım tartıda. Benim gerçek kilo 54.4 mü şimdi aydınlatın beni dostlar
Bence ikisinin arası:confused:
sabah ödem varsa bir miktar azdır
Akşamki tartında da bi miktar su kaybı vardır.
54.8 de anlaşalım:cool:

Sabah yumurta yediğimi kim söyledi :eğlence:daha doğrusu kahvaltı yaptığımı:KK53:

Evet tabi ki. Kuruyemişi de hesaplıyorum. Her şeyi. Oturup 4 yumurta yemiyorum mesela hiç
Bıraksalar yirim:deli:
Kuruyemişi hesaplamak lazım. Ausun 4 günlüğü vardı bi tane. Tam aç kalmalık diyetti:eğlence:

nehirnil111 nehirnil111 dünki sporum:
40 dk yürüyüşüm var sadece: 100 point
Bugün de aynı şekil... Başka da yapmam sanıyorum
Kaslarım çok yorgun dinleniciğim:deli:
Ama ihtiyaç var dersen beni bi dürt çıldırtırım sporu:halay:
Tamam İğdem Begüşün tablosu ne durumda bilmiyorum tabi bizim durum sanki diğer haftalara göre daha az tabi kişi sayımızda az bir de Ramazanın etkisi olabilir bende ilk günler kolumu kaldıramadığım için yapamıyorum mesela :KK51:

:KK15::KK15::KK15::KK15:
Masum ife dönsün diye fan sayfası kurasım var:KK70:
Başının etini yiyecem:KK70:
Ben de ife döndüm. Ama şöyle ki öğlen 12 de kahvaltı
16 da akşam yemeği.
19 gibi de spor sonrası ara öğün genelde yoğurt filan
Sabahları o kayısıları da bıraktım. 17 saat full açlık:cool:
Nolar geri dön ife
o diğer beslenme şeklinde olan şu : sen de benim gibisin sınır koyman lazım. Misal eve gidince bişey yemeyeceğini bilince yiyemiyorsun. Bişey daha diyecektim bak yazarken unuttum iyi mi:eğlence:
cnm igdem yine if ama sadece bir ögün ekledim ben
yani saat 5 gibi yediigmde onu
14 saat aç kalmış oluyorum aslında ve biliyorsun if te 14 saat ve üstü açlık gerekiyor

evet benim sınır koymam lazım eve gittigimde agzıma bir lokma atsam
saglıklı veya saglıksız devamı geliyor cnm malesef

evde olsam cidden geç kkahvaltı ederim ama çalışınca 7:30 da kahvaltm bitmiş oluyor ki benim hatta durakta oluyorum

Nare83 Nare83 hatırladım.
Ahuda şey oluyordu hatırlıyor musun?
Tartıda 69 u görünce gevşemeye başlıyordu epey kalmıştı o aralıkta
Ben bunu şöyle yorumluyordum. Demek ki 69 onun önemsediği kilo. 7 lerden kurtulunca aaa tamam diye bi güven geliyor ama nası olsa veriyorum mantığıyla gevşiyor.
Bunu bilinçli yaptığını düşünmüyordum. Beyni ona oyun oynuyordu. Sende de aynı şeyi görüyorum. 7 den kurtulunca beynin tamam gidiyor kasma mesajı veriyor. Hep bu baraj kiloda tökezliyorsun.
Her gün tartılmasan mı diye düşünüyorum.
Bi de geçen nerde gördüm hatırlamıyorum. 87 kilo bildirim yapmışsın eskilerden. Vay bee dedim şimdi 60 ları beğenmiyor hatun:cool:
Tabii bunun yanında işle ilgili sıkıntıların da tuz biber oluyordur muhakkak

ay evet evet benimde 68.8 takıntım oldu igde ya
68.8 gelinc ebi frenler boşalıyor sinir oluyorum ya büyü bozuluyor

evet bennn nerelerden geldim ya bakma sen şimdi iradesiz gibi görünsemde
zalım kilolar deviridm be igdem zamanında

Tamam İğdem Begüşün tablosu ne durumda bilmiyorum tabi bizim durum sanki diğer haftalara göre daha az tabi kişi sayımızda az bir de Ramazanın etkisi olabilir bende ilk günler kolumu kaldıramadığım için yapamıyorum mesela :KK51:
Sahura kalkıyor musun yoksa gece yiyip mi yatıyorsun

Adsız.webp

Kayısılarım Çağlalarım sporları kontrol edelim mi eksik gedik var mı bu hafta herkes az yavaştan ağırdan alıyor gibi sporunu Ramazan etkisi diyorum haftaya zımba gibi dönelim lütfen :KK49:

Kayısılarım:KK52:
igdedali igdedali
matematik61 matematik61
Nevreste Nevreste
malipina malipina

Çağlalarım:KK52:

Hippo etiketin çıkmıyor banlandın mı nereye gittin o_O
@eflalim Eflalim bu hafta az gibi sporların ya da bana mı bildirmedin kuzum o_O

Back
X