Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bu evimde ip atlatamiyorum yaa pofff

Bi de bu jilliani telefonuna indiren var mi varsa hangi siteden indirdi

Nare83 Nare83 hatırladım.
Ahuda şey oluyordu hatırlıyor musun?
Tartıda 69 u görünce gevşemeye başlıyordu epey kalmıştı o aralıkta
Ben bunu şöyle yorumluyordum. Demek ki 69 onun önemsediği kilo. 7 lerden kurtulunca aaa tamam diye bi güven geliyor ama nası olsa veriyorum mantığıyla gevşiyor.
Bunu bilinçli yaptığını düşünmüyordum. Beyni ona oyun oynuyordu. Sende de aynı şeyi görüyorum. 7 den kurtulunca beynin tamam gidiyor kasma mesajı veriyor. Hep bu baraj kiloda tökezliyorsun.
Her gün tartılmasan mı diye düşünüyorum.
Bi de geçen nerde gördüm hatırlamıyorum. 87 kilo bildirim yapmışsın eskilerden. Vay bee dedim şimdi 60 ları beğenmiyor hatun:cool:
Tabii bunun yanında işle ilgili sıkıntıların da tuz biber oluyordur muhakkak

tamamen katılıyorum

Yok yok bence takılıyor kaptanım bir de spor ekle ben mesela sporsuz çok aç kalınca veriyorum anca :KK43:Sen eminim hala fitsin bana fazlalığın hiç görünmüyor :KK15:

Dün iftar :KK52:

1 kaseden az sütlü domates çorbası + 1 porsiyon yani kalın dilim gibi beşamel soslu kaşarlı tavuk patates fırında + yarım kase cacık + 1,5-2 dilim pide

Sahur :KK52:

1,5 haşlanmış yumurta + yarım salatalık + 2 ad.zeytin + 3 dilim pide anca + yarım dilim beyaz peynir + 1 fincan çay

Pideler fazla oldu gibi önceki gece 2 dilim çavdar yemiştim bu akşam yine çavdar aldıracağım eşime :işsiz:
kuzum bu menüde iftarda gerçekten pideler gereksiz olmuş.. zaten beşamel sos falan epey tıkayacak şeyler.. pide yemesen onun yerine meyve yesen mesela harika olurdu..

sahurda da yeşillik yok, peynir az zeytn yok
pideyi çıkarsan tok tutacak ceviz badem eklesen, 1 bardak da süt
harika olur ve çok daha fazla tok tutar

hala yeme peşindesin:olamaz:
evet bunalımdayım elbette ki yiyecem başka ne yapacam diyet yapacak halim yok ya :KK42:
Ben de kotuydum dun valla oglumun yaninda sahura kadar uyumak istedim ama bi kere basladim gerisi gelsin diye kalktim yaptim.bi de zor ama jillian leslie ye gire daha zevkli surekli hareketler degisiyo sıkılmıyorum cabuk geciyo.ha ama bu ramazan boyu ondan baska spor yapamam heralde.zaten.sabahlari erken kalkiyorum bi de oruc var uzun uzun spor mumkun degil.
kuzum jillian tek başına yeter zaten başka spora ihtiyaç yok. Ölçülerini aldın mı?
tartı iyi olursa kaptan iyi oluyor kaptan iyi olunca bende iyi oluyorum ama iyi değil gibiyiz
senin tartı kötü
esra kötü
bonus en son artıydı bilmiyorum muhtemelen kötü
mali artıydı kötü

vayt ve lunya iyi.

nasıl iyi olabilirim ki
Ben bu evimde ip atlatamiyorum yaa pofff

Bi de bu jilliani telefonuna indiren var mi varsa hangi siteden indirdi
ay ben tubidy uygulamasından 1. level indirmiştim sanırım
Ağlama lan tamam tamam furmadım hemen de şeyapıyorsun:KK74::KK74::KK74:
Gidecek (ki daha önce de dedim zayıflamaya değil sıkılaşmaya ihtiyacın var)
Spor ortiliği teklif ediyorum:KK50:
ne ara yapıcam ben spor ne ara :KK42:

Sen siye gel miu:deli:
Çok güzel şarkı ya:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
(siye: sana demek küfür değil:KK70:)

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:küfürdür kesin kandırıyon mu :KK42::KK42::KK42::KK42:
Sen hep onlara katil zaten :KK43:

:D güldürdün banu ya

evet bunalımdayım elbette ki yiyecem başka ne yapacam diyet yapacak halim yok ya :KK42:

kuzum jillian tek başına yeter zaten başka spora ihtiyaç yok. Ölçülerini aldın mı?

senin tartı kötü
esra kötü
bonus en son artıydı bilmiyorum muhtemelen kötü
mali artıydı kötü

vayt ve lunya iyi.

nasıl iyi olabilirim ki

ay ben tubidy uygulamasından 1. level indirmiştim sanırım

ne ara yapıcam ben spor ne ara :KK42:

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:küfürdür kesin kandırıyon mu :KK42::KK42::KK42::KK42:

:KK70: güldürdün banu ya
Akşam 9-10 gibi:rapci:

Back
X