Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İftar menüm
Cacık
Salata
Mercimek çorbası
1 avuç içi kadar pide
Eki Görüntüle 2147185

Arada 5 çilek, 5-6 tanede kiraz yedim.
Lunya pide sevmedim balım çorba karbon zaten keşke sebze yemeği de olsaydı sahur güzeldi ayaktan dolayı sporu sormayacağım
Puanın:7

Iyi geceler hanımlar bugun dersim vardı sonrasindan kv dedeydik iftarıda orda açtık eve gec gelince burayada geciktim.

Sahur. 3 çatal salcali yumurta 3 zeytin 1 dlm ekmek 1 kuru kayisi 1 ceviz 1 salatalik yarim domates

Iftar. 1 kase Yagsiz bugday corbasi. Salata yoktu bezelye yemegi pattatesleri ayırdim yedim.3 kasık kadar 1 kase yogurt 1 hurma 3 çatal fasulye kavurması
Bolca su ictim(kayinvalidem pide cok sicak yemelisin dedi yemedim o ladar zor tuuttum kendimi ki gerek yok dedim ekmek yemiyorum aksamlari bide onlari ben kestim.visne serbeti yapmısti onuda icmedim kizim ramazanda diyet mi takatten dusucen dedi.gorumcem israr etti onada yok abla o çok sekerli olmaz dedim bu sıkıntilar beni aldı gotürdü sofrada yeter ya müdahale etmeyin arladas kac yasındayim ben )

Neyse dewam
Şimdi 1 kupa limonlu yesilcay icip yaticam uarin cok onemli bir gun benim icin bakalim hayytata hersey nasip
Bugun su 3 olmustur
Spor. Malesef sadece 15 dk leslie

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife Esra_4378 Esra_4378 @begum75 Nare83 Nare83
Spor Azda olsa yapılmış menü güzel
Puanın:7

Hayırlı sabahlar. Çok şükür geçti baş ağrım. Eşim akşam civ civ getirmiş, dedim nerde besliycez acaba kuş mu bunlar getirip beni zora sokuyorsun çocuklar bakmak için başından ayrılmayacak, balkona koydu giderken ama geri götürecek. Ev müsait olsa bayılırım civ cive bu apartmanın bahçesinde olmaz kv vs sıkıntı çıkarır çocuklar her gün sorun çıkarır

Günaydın :KK200: hayırlı sabahlar :KK200:

İlk gün hali diyim gece spor yapamadım kusuruma bakmayın.
Dün gecedende kafam leyla uyumuşum masal dinletirken tablet üstümde.

Hamdolsun iyi geçirdim gibi ama şişkinlik hissi var ya beni öyle tedirgin ediyoki hiç huzurum yok bu yüzden.
Çok yedim düşüncesi var hep.
Demek daha az yemeliyim iç huzuru için.
Whiteblacklife Whiteblacklife @MiuLego igdedali igdedali

Çarşamba

Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
1 dilim kaşar
Domates, 1 avuç nane
15 tane fındık

İftar
1 kepçe soğuk çorbanın buğdaysız yerinden koyu ayran gibi zaten 3-5 buğday var yok.
2 büyük dilim ızgara et
1 tabak karışık salata 1 kaşık mısır vardır içinde

Peşinden 6 bardak çay içtim.

Suyuda sofrada 2.5 bardak içtim. Evde 1.5 litrelik suyum vardı ananaslı biraz yatmadan içtim gerisinide niyetlenmeden önce bitirdim 2 litreyi zar zor gördüm.

Bi parça al bari falan dinlemedim tatlı yemedim. Görülmemiş doğa olayı benim ramazanda tatlı yememem.

Sorun şu ki etin dilimi büyüktü 1 dilim yeterliymiş aslında.
O an başka bişey yemediğim için bari et ye diye koydular yedim ama zor bitirdim.
Miktar olarak fazla geldi. Birazda tuzluydu hem et hem salata. Ben baya azalttım salatalara hiç koymuyorum nadiren koyuyorum.

Tok olayımda tatlı kaçıracak halim bile olmasın dedim salata tabağınıda yedim.

Şişince bu sefer moralim bozuldu bi de etin çokluğunu hesaplayınca :110:
Aus derdi erol taşmısın sen diye :110:bonus taş oldum.

Şu yaşıma kadar hiç bir ramazanda yediğimi kısmadım bırak diyet yapmayı aksine serbest bıraktım iyice.
Hele son senelerde uzun oruçlarla zorlanınca.
Bonus menü güzel etin porsiyonu fazla ama tatlı yok en azından ama ete dikkat et sindirimi çok zor ve iftar saatti çok geç ben 6 yediğim halde eti ertesi güne artı getiriyor bana ama menü güzel suyu cogalt çay senin şu icmeni engelliyor çayı azalt sporsuz menü geçer not almaz
Puanın:4

Iyi geceler hanımlar bugun dersim vardı sonrasindan kv dedeydik iftarıda orda açtık eve gec gelince burayada geciktim.

Sahur. 3 çatal salcali yumurta 3 zeytin 1 dlm ekmek 1 kuru kayisi 1 ceviz 1 salatalik yarim domates

Iftar. 1 kase Yagsiz bugday corbasi. Salata yoktu bezelye yemegi pattatesleri ayırdim yedim.3 kasık kadar 1 kase yogurt 1 hurma 3 çatal fasulye kavurması
Bolca su ictim(kayinvalidem pide cok sicak yemelisin dedi yemedim o ladar zor tuuttum kendimi ki gerek yok dedim ekmek yemiyorum aksamlari bide onlari ben kestim.visne serbeti yapmısti onuda icmedim kizim ramazanda diyet mi takatten dusucen dedi.gorumcem israr etti onada yok abla o çok sekerli olmaz dedim bu sıkıntilar beni aldı gotürdü sofrada yeter ya müdahale etmeyin arladas kac yasındayim ben )

Neyse dewam
Şimdi 1 kupa limonlu yesilcay icip yaticam uarin cok onemli bir gun benim icin bakalim hayytata hersey nasip
Bugun su 3 olmustur

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife Esra_4378 Esra_4378 @begum75 Nare83 Nare83
Ben de eşime dün sıcacık pide aldım ama ben yemedim, ne guzel kokuyor namissiz:mad:

Günaaaaaaaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
(Miu hariç ona küsüm:110:)
Halam topla tüfekle ağrıyla sancıyla teşrif etti gene çok mikemmel bi gün:KK49:
Igde yarin muhakkak gel miu çevirme yapicam
Sen
@Portakal Sulu Ordek
Esra_4378 Esra_4378
Davetlimsiniz, porti ve esra için iftar yaparız miu ile:rolleyes:

Eki Görüntüle 2147280

Kayısılarım Çağlalarım sporları kontrol edelim mi eksik gedik var mı bu hafta herkes az yavaştan ağırdan alıyor gibi sporunu Ramazan etkisi diyorum haftaya zımba gibi dönelim lütfen :KK49:

Kayısılarım:KK52:
igdedali igdedali
@matematik61
@Nevreste
@malipina

Çağlalarım:KK52:

Hippo etiketin çıkmıyor banlandın mı nereye gittin o_O
Nego Nego Eflalim bu hafta az gibi sporların ya da bana mı bildirmedin kuzum o_O
Pazartesi yürüyüş 100 puan
Dün 20 dk tempolu yürüyebildim. Hem baş ağrısı öncesi temizlik vaktin olmuyor bu hafta

Kuzum buz iyi gelir gün de 3 4 kez yapabilirsin yalnız buz yanığı olma( buzu derinin üstünde çok tutma)
Canım çok aa ol ya cidden iyi geldi oni yaptım okula gittim kp le gittik arabayla o çocuklarla parkta oynadı ben temiz hava aldım az da. Dağa doğrusu o ben alıyım dedi oğlumu, önceden deseydin baba hazırlandım çıktım bile dedim öyle gittik.

Buzu tülbente sarıp koydum buz kabıyla sıkıntı olmadı. Hep yaparım artık

Bonus Bonus aç kalarak ben de verileceğine inanmıyorum. İvit bunu ben dedim:halay:
Bahsettiğim açlık gece acıkma değil. Ama bazı şeyleri dolu dolu yeme taraftarıyım saatlice.

Benim bünye açlığa alışık değil aç kalınca veriyor şimdilik. Ama diğerleri zayıf federaller öyle değil.

Aynen benim de aklıma geldi bonusum. @D3S1R3 teşeklür ederim. Hemen koydum sofraya:rapci:

Ben ki hep yiyorum sahurun dar vaktinde unutmuşum ilk gün.

Bende tatl i yemedim dün akşam :)
Bonus bence etin miktarı değil tuzu sorun. O zaman bu akşam hem çok su iç hem de ödem atan kiraz sapı veya yeşil çay içebilirsin :)

İçicem kuzum birlikte demlerim yeşil çayla kiraz sapını :KK200:

Gelmeyecek. Ben ümidi kestim zaten.

Bende ümidi keseli çok oldu.

Nare83 Nare83 hatırladım.
Ahuda şey oluyordu hatırlıyor musun?
Tartıda 69 u görünce gevşemeye başlıyordu epey kalmıştı o aralıkta
Ben bunu şöyle yorumluyordum. Demek ki 69 onun önemsediği kilo. 7 lerden kurtulunca aaa tamam diye bi güven geliyor ama nası olsa veriyorum mantığıyla gevşiyor.
Bunu bilinçli yaptığını düşünmüyordum. Beyni ona oyun oynuyordu. Sende de aynı şeyi görüyorum. 7 den kurtulunca beynin tamam gidiyor kasma mesajı veriyor. Hep bu baraj kiloda tökezliyorsun.
Her gün tartılmasan mı diye düşünüyorum.
Bi de geçen nerde gördüm hatırlamıyorum. 87 kilo bildirim yapmışsın eskilerden. Vay bee dedim şimdi 60 ları beğenmiyor hatun:cool:
Tabii bunun yanında işle ilgili sıkıntıların da tuz biber oluyordur muhakkak

Masumla bu konuda benzeşiyoruz aslında en çokta bi sorun olunca yeme kısmında :(

98 de benim için en iğrenç rakamdır.

vayt da gelir şimdi o da iyice eksidir
fit de -5 falan görmüştür kesin

:mad:kendimi diri diri mezara atacam biri üstüme kum atar elbet :KK42:
Valla süper ötesi eksi geldi öyle böyle mutlu olmadım gece açlıktan uyanıp su içip yattim o açlığa sonuna kadar değdi basım dönüyordu yatarken açlıktan ama değdi senin verdiğin hedefe sadece 200 Gr kaldı oda bugün gelirse bana yeter çok mutlu oldum

Neyse dewam
Bugun su 3 olmustur

Sahur çok az ya yumurtayı şöyle güzelce yiyeydin

Canım çok aa ol ya cidden iyi geldi oni yaptım okula gittim kp le gittik arabayla o çocuklarla parkta oynadı ben temiz hava aldım az da. Dağa doğrusu o ben alıyım dedi oğlumu, önceden deseydin baba hazırlandım çıktım bile dedim öyle gittik.

Buzu tülbente sarıp koydum buz kabıyla sıkıntı olmadı. Hep yaparım artık

Bende çok sevindim geçmesine dert olmuştu hepimize :)) buzu ben denemedim ama soğuk su dedim ya sana soğuğun gerçekten ağrıda etkisi var.

Merhaba ben dün diyetisyene gittim ve listemi aldım ama benim listem 1 aylık doktorum bana 15 eylülde gel bakalım dedi. Evdeki tartim bozuk bir kaç kilo eksik tarttığını farkettim. Ben de bu gruba girmek istiyorum ama aylık olarak doktoruma gittikten sonra sonucu yazsam olur mu günlük olarak listemi paylaşırım dediklerinizi de yaparım. Motivasyona gerçekten ihtiyacım var. Lütfenn benide alır mısınız En Büyük KK:KK19:

Back
X