- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 39
onun için ham olursun işteYok canım atlıyodum daha önce ama işe başladığımdan beri atlamadım hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onun için ham olursun işteYok canım atlıyodum daha önce ama işe başladığımdan beri atlamadım hiç
Atlarken bişey yok da ertesi sabah kötü oluyo uyanıncaonun için ham olursun işte
Hergün spor yapıyorum ama miu bugün yapma dedi iftara misafirim var ne yapayım leslie yapayimmi ama miu ne der bilemedimBugün 17:00 gibi yürüyüş yap. Bi tartil yürüyüş sonrası bana özelden atsana tartini
Bende öyleyim kaçamak yapmıyorum sporda yapıyorum bu gün daha da artı çıktımZayıflayamıyorum. Tartıyla hiçbişekilde anlaşamıyoruz![]()
Bi görünüp bi kayboluyon ondanBana niden karabatak diyorlar agnes![]()
Oruca ver kuzumnehirnil111 kuzucum benim 600 ipi eklememişsin dünkü spora. Bi de cuma günüydü sanırım 20 dakkacık tempolu yürüyüşüm vardı
![]()
Ellerine sağlık kuzum Allah kabul etsinOruca ver kuzumEkledim hemen
![]()
Amin kuzum cümlemizinkiniEllerine sağlık kuzum Allah kabul etsin![]()
Bu hafta ipe başlıyom inşallah iyi olcak puanlarımAmin kuzum cümlemizinkiniNe demek siz yeter ki spor yapın
![]()
Sağol canım Allah razı olsuniyi akşamlar kızlar nasılsınız? bir süredir yoktum. ara ara dışardan baktım. bu arada demir eksikliği ve demir depoları eksikliği çıktı bende. 20 lerde falan. yani çok düşük. demir hapı kullanmaya başladım. aşırı halsizliğim ondanmış zaten saçlarım da avuç avuç dökülüyordu son 1 aydır.
bu aradaAhu060812 ahucum başın saolsun anneni kaybetmişsin. çok üzüldüm. Rabbim mekanını cennet etsin. sizlere de sabır versin.
Benden öğrendin ben bıraktım sporu kahveyi.şimdi bide ramazan.ne olacak bilmem.Menü yazarken uyumuşum iyi akşamlar mesajım kalmış ekranda.
Dün ufaktan temizliğe başladım bu belimle kontrollü olsamda ağrım oldu artık yapacak bişey yok oruçken daha zor yaparım.
Sözde hatime başlıycaktım vakit bulamıyorum.
Normalde sabah yürüyüşe çıkıyorum haftasonu eşim evde diye.
Dün yoktu sabahtan çıkamadım temizliğe başlayıncada belimden dolayı daha spor ve yürüyüş yapamadım.
Şimdi dinlenmişken önce yürüyüp sonra işlere bakıcam inşallah. Kahvemi içerken yazıyorum.Ahu060812 senden öğrenmiştim ilk spordan önce kahveyi
Cumartesi
9:30
2 yumurta tavada
Küçük bir simitin yarısı çeyrek gibi bişeydi
1 dilim tost kaşarı
1 avuç fındık
2 hurma
16:30-17:15
Yarım kase mercimek çorbası
1 dolu tabak zeytinyağlı patlıcan
1 kase yoğurt, 1 avuç dereotu
3 litre su.
Whiteblacklife
hepfit
igdedali
buraya gelirsem iyi gelmezsem kötü düşün zayen EflalAhu060812 nerdesin yavrum ve dedin gelmedin daha
Esra sen diyete tam çocuk 6 ay olduktan sonra mı başladınMisafir gelecek dünün dağınıklığını toplayıp yemek yapayım gelirim yine @MiuLego kalp
Selam kızlar bi gittim gelmedim.çünkü kuramadığım düzenin üstüne ramazan geldi nasıl yapcam nasıl etcem diye bi motivasyonsuzluk bi karamsarlık çöktü nasıl vercem bu kiloları bir türlü başlayamıyorum da.
Sağol canım Allah razı olsun
Benden öğrendin ben bıraktım sporu kahveyi.şimdi bide ramazan.ne olacak bilmem.
buraya gelirsem iyi gelmezsem kötü düşün zayen Eflal![]()
Selam kızlar bi gittim gelmedim.çünkü kuramadığım düzenin üstüne ramazan geldi nasıl yapcam nasıl etcem diye bi motivasyonsuzluk bi karamsarlık çöktü nasıl vercem bu kiloları bir türlü başlayamıyorum da.
Sağol canım Allah razı olsun
Benden öğrendin ben bıraktım sporu kahveyi.şimdi bide ramazan.ne olacak bilmem.
buraya gelirsem iyi gelmezsem kötü düşün zayen Eflal![]()