Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Whiteblacklife Whiteblacklife @MiuLego ekmek hiç yemesem mi ben birde uzun süredir spor yapmayıp başladım o mu şişirdi beni anlamadım ya Kızlar
Spor geçici ödem yapar başka birşey yapmaz bünye alışacak ama 30 dk bı spor kimseyi şişirmek balım ekmek konusu tercihte balım ister ye ister yeme

Slm vayyttt
Menumu erkenden vereym bugun
Sabah menü 11.00
1 dılım tam bugday ekmek
Yarım domates 1 bıber 2 yumurtadan menemen
3 catal peynır
1 er tutam roka dereotu
1 zeytın
1 bardak acık cay
Ara ögun 15.00
sade kahve ıcerm
13.30da bı avuctan az sıyah kuru uzum
Aksam menü 17.00
Bı kase tarhana corbası
Spor 1 saat 20 dakka tempolu yuruyus
Su 2.5 olur
Whiteblacklife Whiteblacklife

Slm vayyttt
Menumu erkenden vereym bugun
Sabah menü 11.00
1 dılım tam bugday ekmek
Yarım domates 1 bıber 2 yumurtadan menemen
3 catal peynır
1 er tutam roka dereotu
1 zeytın
1 bardak acık cay
Ara ögun 15.00
sade kahve ıcerm
13.30da bı avuctan az sıyah kuru uzum
Aksam menü 17.00
Bı kase tarhana corbası
Spor 1 saat 20 dakka tempolu yuruyus
Su 2.5 olur
Whiteblacklife Whiteblacklife
Fatma sana sıkı geleceğim az kaldı sen emziriyorsun demi peki bu menü ne akşam nerede hani sebze yemeğin hani yoğurdun nerede sabaha hep çay artık ben demekten bıktım sen içmekten bıkmadin suyu hala çoğaltmadin sen emziren annesin çocuğun ek gıda şuan almıyor alıyorsa da bildiğim kadarıyla az alıyor eee sen böyle mi besleniyorsun

Ama ben artı çıkıyorum :KK43:
Şuan tartı değişti ve tartı farkı oluyor gulbe hemen artı çıkıyorum diye moral bozmak nedir yolun uzun gulbe arada bı tokezleyecegiz ya sakın ol akşam gece bırakıyorsun çok aralı besleniyorsun bunlar kilo vermene engel oluyor 30 dk kardiyo yapmıyorsun ki lessie en hafif spor ödem yapmaz ya tuzu çok tuketiyorsun yada yediklerinden sana ödem yapan şeyler var bunlarda diğer seçenekler

Back
X