Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum evde 1 lt lik şişe var onunla olmuyor su sebili bar 19 lt onu kaldıramam o yüzden anlayamıyorumŞu su şişesi olayını denedin mi tartında çok merak ediyorum gülbe şeker. Her sana yazılan mesajda aynı öneri var.
Baska agirlik yok mu gulbe? Dambil flnKuzum evde 1 lt lik şişe var onunla olmuyor su sebili bar 19 lt onu kaldıramam o yüzden anlayamıyorum
maşallah canım Allah bağışlasın hepimizinkiideOyyy maşallah küçük bebsin daha bilmez benimkiler daha büyük zamanla olur kendi kendilerine uyumayı öğrenirler ..allah kolaylık versin. .benim kız 5 yaşında oğlum 2![]()
Bir marketten alıver.Kuzum evde 1 lt lik şişe var onunla olmuyor su sebili bar 19 lt onu kaldıramam o yüzden anlayamıyorum
Korkma yavrum sarıl amcanaRegl oldum gelsin ödemler bu hafta iyi gelmeyecek gibi tartı korkuyorum tartidan![]()
ayyy canım yaaa hadi hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsintevoooooo
Beş kiloluk süt bidonu da olurBir marketten alıver.
Oglan uyutmaca.sonra yarin icin yemeklikleri ayarlamaca sonra spor yapmaca sonra namaz kilmaca sonra yatmacakızlar ne yaparsınız
Ördeki dürtüklüyom benkızlar ne yaparsınız
Yol bernacım ama artık yarın çıkan kilomu baz alacağım artık bir daha ki hafta net olacak ama eşim bende fazla çıktım dedi 1.2 kg inş öyledir bakalımBaska agirlik yok mu gulbe? Dambil fln
Haklısın ben çıkamıyorum 2 çocukla eşim alabilir söyleyim yarına alır inş unutmaz iseBir marketten alıver.
Beş kiloluk süt bidonu da olur
![]()