Nö ölököaö vör yöGünaydın gençlik
O miu buraya gelecek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nö ölököaö vör yöGünaydın gençlik
O miu buraya gelecek![]()
Masum ife dönsün diye fan sayfası kurasım var
Başının etini yiyecem
Ben de ife döndüm. Ama şöyle ki öğlen 12 de kahvaltı
16 da akşam yemeği.
19 gibi de spor sonrası ara öğün genelde yoğurt filan
Sabahları o kayısıları da bıraktım. 17 saat full açlık
Nolar geri dön ife
o diğer beslenme şeklinde olan şu : sen de benim gibisin sınır koyman lazım. Misal eve gidince bişey yemeyeceğini bilince yiyemiyorsun. Bişey daha diyecektim bak yazarken unuttum iyi mi![]()
Kuzum haftaya güzel gider, bak düzenli gitmeye başladı + değilsin önemli olan bu
Iyiyim Kuzum, sen iş yerini naptın? Azcik rayına oturdu mu sıkıntılar?
Alayım cano
Aaaa miu gelmiş
Ben alırım menüleri sen ödevlerini bitirAlayım cano
Ellerine emeğine sağlık![]()
-5 demi
Bi sen bi ıgde maşallah siz iyi zayiflatiyorsunuz beni![]()
Yok la ödemli uyandım-5 demi
Hatta hepsini ver de toptan kurtulalımelimde kalcaksın ya
![]()
AyyyyBen alırım menüleri sen ödevlerini bitir![]()
Ben sabahın köründe tartıldımYok la ödemli uyandım
Öğlen tartilicam![]()
Çakıl cidden tam olarak derdin ne canım? Seni bu kadar bunalıma sokan?Günaydın ben dün gece atak geçirdim çalışırken kendimi kaybettim ağlaya ağlaya çalıştım. Yarın terapi başlıyor umarım bir çözüm olur ben artık dayanamıyorum köşeye sıkışmış gibiyim. Yemek bile toparlamadı o derece kızgın kırgın ve umutsuzum. Hayat enerjim bitti resmen hala uyumadim ve yine aynı kabusu icindeyim. Insanlar nasıl dibe vuruyor görmüş oldum. Sabah sabah çok iç kararticiydi biliyorum ama elimde olmadan yazdım umarım terapi ise yarar köprüden önceki son çıkış
Carsamba gunu annem gelecek
Anne=ramazanda en sevdigin yemekler ve zayifladigimdan dolayi israr etmeler
Anne=sahurda kuymak
Esim dun diyo ki sen ekmek yemiyon sahurda kuymagi neyle yicen.dedim yicemi kim soyledi.bi kahkaha atti tabi ki annem.seni yedirmeden birakacak mi zannediyosun hele ki boyle kemiklerin sayilirken dedi.haksiz da sayılmaz![]()
Sporu aksatmadigim surece yememden yana sıkıntı olacagini dusunmuyorum ben de acikcasi.simdiye kadar her ramazanda kilo almisimdir.bu sene korusam bana yeter.bikac tane ozledigim anne yemegi var ama onlari ozellikle yicem :)Allaaaaahhhhhhh
Berna kırmadan az az yersin canısı üzülme takma çok
Kuzu annen kısa kalacaksa çok kırmadan ye yaptıklarından, geri verirsin. Uzun kalacaksa bol kavgalarCarsamba gunu annem gelecek
Anne=ramazanda en sevdigin yemekler ve zayifladigimdan dolayi israr etmeler
Anne=sahurda kuymak
Esim dun diyo ki sen ekmek yemiyon sahurda kuymagi neyle yicen.dedim yicemi kim soyledi.bi kahkaha atti tabi ki annem.seni yedirmeden birakacak mi zannediyosun hele ki boyle kemiklerin sayilirken dedi.haksiz da sayılmaz![]()