Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK15::KK15::KK15::KK15:
Masum ife dönsün diye fan sayfası kurasım var:KK70:
Başının etini yiyecem:KK70:
Ben de ife döndüm. Ama şöyle ki öğlen 12 de kahvaltı
16 da akşam yemeği.
19 gibi de spor sonrası ara öğün genelde yoğurt filan
Sabahları o kayısıları da bıraktım. 17 saat full açlık:cool:
Nolar geri dön ife
o diğer beslenme şeklinde olan şu : sen de benim gibisin sınır koyman lazım. Misal eve gidince bişey yemeyeceğini bilince yiyemiyorsun. Bişey daha diyecektim bak yazarken unuttum iyi mi:eğlence:

Kuzum haftaya güzel gider, bak düzenli gitmeye başladı + değilsin önemli olan bu

Iyiyim Kuzum, sen iş yerini naptın? Azcik rayına oturdu mu sıkıntılar?

Beklediğim bir kaç şey var canım
Onlara göre bakicam
Az daha oturdu gibi bakalım zamanla aynı kalırsa çalışmam zaten

Carsamba gunu annem gelecek

Anne=ramazanda en sevdigin yemekler ve zayifladigimdan dolayi israr etmeler

Anne=sahurda kuymak

Esim dun diyo ki sen ekmek yemiyon sahurda kuymagi neyle yicen.dedim yicemi kim soyledi.bi kahkaha atti tabi ki annem.seni yedirmeden birakacak mi zannediyosun hele ki boyle kemiklerin sayilirken dedi.haksiz da sayılmaz :KK17:

Günaydın ben dün gece atak geçirdim çalışırken kendimi kaybettim ağlaya ağlaya çalıştım. Yarın terapi başlıyor umarım bir çözüm olur ben artık dayanamıyorum köşeye sıkışmış gibiyim. Yemek bile toparlamadı o derece kızgın kırgın ve umutsuzum. Hayat enerjim bitti resmen hala uyumadim ve yine aynı kabusu icindeyim. Insanlar nasıl dibe vuruyor görmüş oldum. Sabah sabah çok iç kararticiydi biliyorum ama elimde olmadan yazdım umarım terapi ise yarar köprüden önceki son çıkış

Günaydın ben dün gece atak geçirdim çalışırken kendimi kaybettim ağlaya ağlaya çalıştım. Yarın terapi başlıyor umarım bir çözüm olur ben artık dayanamıyorum köşeye sıkışmış gibiyim. Yemek bile toparlamadı o derece kızgın kırgın ve umutsuzum. Hayat enerjim bitti resmen hala uyumadim ve yine aynı kabusu icindeyim. Insanlar nasıl dibe vuruyor görmüş oldum. Sabah sabah çok iç kararticiydi biliyorum ama elimde olmadan yazdım umarım terapi ise yarar köprüden önceki son çıkış
Çakıl cidden tam olarak derdin ne canım? Seni bu kadar bunalıma sokan?

Anne=sahurda kuymak

Esim dun diyo ki sen ekmek yemiyon sahurda kuymagi neyle yicen.dedim yicemi kim soyledi.bi kahkaha atti tabi ki annem.seni yedirmeden birakacak mi zannediyosun hele ki boyle kemiklerin sayilirken dedi.haksiz da sayılmaz :KK17:

Allaaaaahhhhhhh:deli::deli:

Berna kırmadan az az yersin canısı üzülme takma çok

Allaaaaahhhhhhh:deli::deli:

Berna kırmadan az az yersin canısı üzülme takma çok
Sporu aksatmadigim surece yememden yana sıkıntı olacagini dusunmuyorum ben de acikcasi.simdiye kadar her ramazanda kilo almisimdir.bu sene korusam bana yeter.bikac tane ozledigim anne yemegi var ama onlari ozellikle yicem :)

Günaydın demişmiydim
images (15).webp

Anne=sahurda kuymak

Kuzu annen kısa kalacaksa çok kırmadan ye yaptıklarından, geri verirsin. Uzun kalacaksa bol kavgalar :KK48:

Back
X