- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Tamam miumevet hatırlamaz mıyım gülbişimmmmmmm
keşke becerebilsem de ben de yapabilsem
favorilere atayım da yapayım olmazsa ablam da diyette iftarda yesin kıyamam..
sen de yiyebilirsin elbette sağlıklı çünkü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam miumevet hatırlamaz mıyım gülbişimmmmmmm
keşke becerebilsem de ben de yapabilsem
favorilere atayım da yapayım olmazsa ablam da diyette iftarda yesin kıyamam..
sen de yiyebilirsin elbette sağlıklı çünkü
kilonu ne zaman bildircenTamam mium![]()
o zaman spor yapıon bu hafta, ikimizde erimedikten sonra ne anlamı var mortiliğinçık kımık
vallaha yemedim ya.. o yüzden girdim işte bunalıma zaten.. yesem ve bu eksi gelse neden bunalıma gireyim
haftaya saklıyormuş kendisini o
tamam öyle yapayım seni mi kıracağım![]()
53 rakamını bir daha aşmayacağım zaten kaptanım sizinle bu enerjiyi çok güzel yakaladım hevesim de artık böylezorlamaya devam çok iyi gidiyorsun korumada iidollerdensin sen![]()
Teşekkür ederim kaptanım o senin güzel bakışınbalım gördüm fotoları ben sana yazamadım daha ama.... ay maşallah ya. kardeşin prensesler gibi olmuş nasıl temiz yüzlü ay gibi parlıyor çok mutlu olur inşallah
sen ve eşin de her zamanki gibi pek hoşsunuz.. kıyafetin de cidden çok orijinal oldu nilişko bence![]()
çok ama çooook güzel olmuş![]()
nehirnil111
Tebrikler canım çok güzelVerenlere Maşallah diyorum
Geçen Hafta; 92.1
Bu hafta ; 90.7
giden Fark; 1,40
@MiuLegoWhiteblacklife
Bu hafta yoğunluktan ve bir kaç sorunlarımdan dolayı gerçekten bildirim yapamadım menü yazamadım.. Fena yoğundum hakkınızı helal edin..
Ooooooo çok iddaaalıyızbu haftalık böyle oldu ama haftaya -3 ile geleceğim![]()
kuzum senin 51 halin benim 49 halim49 iyidir
![]()
ayıp ediyorsun
o hepfiti höpföt yapmayan miu ne olsun
her türlü alacağım o maçı
çok çok güzel eksi 8 leri görmene az kaldı neslihan..
menü olmadığı için başka yorum yapamıyorum.. ama düzen olmalı. yoğunluklar hep var ama vakit ayrılablir yine de istenirse
ölümüne spor mortimo zaman spor yapıon bu hafta, ikimizde erimedikten sonra ne anlamı var mortiliğin![]()
bence de 53 ve sen obezlik sınırı gibi olur sende aman diyim Allah korusun53 rakamını bir daha aşmayacağım zaten kaptanım sizinle bu enerjiyi çok güzel yakaladım hevesim de artık böyle![]()
Teşekkür ederim kaptanım o senin güzel bakışınHava kötü olduğu için çekimi başka güne ertelediler mecburen bizde idaretenlik fotolar çekildik
Bayağı değişik oldu gerçekten ama kınada düğünde içime sindir hayallerimdeki gibi
Daha güzelleri sizlere nasip olsun ve en önemlisi hayırlı zamanda hayırlı bir eş inşallah başına
![]()
53 rakamını bir daha aşmayacağım zaten kaptanım sizinle bu enerjiyi çok güzel yakaladım hevesim de artık böyle
Teşekkür ederim kaptanım o senin güzel bakışınHava kötü olduğu için çekimi başka güne ertelediler mecburen bizde idaretenlik fotolar çekildik
Bayağı değişik oldu gerçekten ama kınada düğünde içime sindir hayallerimdeki gibi
Daha güzelleri sizlere nasip olsun ve en önemlisi hayırlı zamanda hayırlı bir eş inşallah başına
Tebrikler canım çok güzel
Ooooooo çok iddaaalıyız
Ben geçen sene 49 kiloya düşmüştüm de burnum kocaman kaldı burnumda kemik eğriliği var o yüzden direk ortaya çıktı hiç olmadı banavücut olarak 50-51 iyi duruyor bende maksimum ama yüz olarak 52-53 arası daha iyi
![]()
büyük problemler mi var? iyi misin peki?Dediğim gibi bir kaç işle ilgili sıkıntım da vardı hiç bir şeye kendimi veremedim 2 yazdım 1 yazamadım öyle bir haftaydı. Daha dikkat edeceğim inşallah..
evet 8 li rakamlara az kaldı daha dikkat edip haftaya görürüm diye düşünüyorum..
yenileceksin nasılsa çok zorlama bencekuzum senin 49 benim 47. 47 ye düşemem galiba sanırsam![]()
seni her türlü yenerim, bi boy kilo oranına bak, benim kilo vermem daha kolayyenileceksin nasılsa çok zorlama bence![]()
Şuraya bi bildirim yapayım da bu cuma başlangıcım olsun artık bişeylere
Geçen haftaları hatırlamıyorum kaç kiloda bırakmştm ama
Bu cuma: 65.3 kg
canım kaju çekti be65 ne 65
yakışıyor mu hiç sana
evet artık başlangıç olsun bu kaju![]()
az laf çok iş bebeğimseni her türlü yenerim, bi boy kilo oranına bak, benim kilo vermem daha kolay![]()
Gerçekten aşırı duygusal anlar vardıölümüne spor mortim
bence de 53 ve sen obezlik sınırı gibi olur sende aman diyim Allah korusun
ne güzel ya.. ay çok duygusal..
ben koca istemiyom cıks yok ı ıh olmasın![]()
kuzum senin 49 benim 47. 47 ye düşemem galiba sanırsam![]()
yesene şöyle 2-3 avuçcanım kaju çekti be![]()
53 rakamını bir daha aşmayacağım zaten kaptanım sizinle bu enerjiyi çok güzel yakaladım hevesim de artık böyle![]()
Tebrikler canım çok güzel
Ooooooo çok iddaaalıyız
Ben geçen sene 49 kiloya düşmüştüm de burnum kocaman kaldı burnumda kemik eğriliği var o yüzden direk ortaya çıktı hiç olmadı banavücut olarak 50-51 iyi duruyor bende maksimum ama yüz olarak 52-53 arası daha iyi
![]()
Valla kocama sorsam çok yakşmş bayılıyor bu halime:)))65 ne 65
yakışıyor mu hiç sana
evet artık başlangıç olsun bu kaju![]()
ablalar öyle oluyor nilişko.. ben evlensem ablamı düşünemiyorum ağlar durur.. mutlu olurlar inşallah çokGerçekten aşırı duygusal anlar vardıBen kına yakarken titredim falan damadımız zeybek hareketleri yaptı kına yakıldıktan sonra falan herkes aşırı duygulandı orada
Düğünde de ilk çıkarken ve dans ederlerken duygulandım
Olsun olsun evlilik şans işi tabi ki ama dengini buldun mu güzel![]()