- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse bende yeni karar aldım 55 görmeden 54 yol almalıyım bu hafta 2 gitmez ama 1.5 yeter bana aryikBiliyorum kuzum bilmez miyim, hala vurdu seni, biliyorsun kendini bittikten sonra anca iniyor
Sabah poğaça surat olarak uyandım tam bi ısırık almalık
Ohaa aselsan da mıydın lan sen
Burda Sivastakince bi çocuk vardı
Allahııım daaş daaş. O dönem ünide teknokenttelerdi. Benim de işim ordaydı. Bi gün ayağım çok ağrıyordu işten izin alıp hastaneye gidecem ama kuruş param yok. Yürüyeyim desem taa nerde hastane. Tesadüf o da çıkıyormuş
Hastaneye bırakmıştı iki gözümün çiçeği. Geldi içeride de bekledi sonra merkeze kadan bıraktı
Ertesi gün de istifamı verdim işe daha da karşılaşmadık
Aselsandakiler hep daş ulan nedense![]()
Yoğunsa benim midem bulanır ama maksimum ilk 3 gün oluyor bu dediğimRegl iken bı bana mı oluyor ya yemek yerken dayak yemiş gibi hissetmek her lokmada sonra nefes almak resmen iştah denen şey uçup gidiyor ağzıma lokma koyasim gelmiyor ne ters bı bunyem var yaaa
Ooooo ben her hafta iki kilo verseydim, hiç Tontiş olmazdım
Uykucu mortim ben bildirim yaptım bikeŞuraya daha yeni uyanmış bir lunya bırakayım
Dün 59.7 çıkmıştım , şimdi 1-2 Gr daha eksi çıkarım belki
@MiuLego
Az yanaşSabah poğaça surat olarak uyandım tam bi ısırık almalık
Ohaa aselsan da mıydın lan sen
Burda Sivastakince bi çocuk vardı
Allahııım daaş daaş. O dönem ünide teknokenttelerdi. Benim de işim ordaydı. Bi gün ayağım çok ağrıyordu işten izin alıp hastaneye gidecem ama kuruş param yok. Yürüyeyim desem taa nerde hastane. Tesadüf o da çıkıyormuş
Hastaneye bırakmıştı iki gözümün çiçeği. Geldi içeride de bekledi sonra merkeze kadan bıraktı
Ertesi gün de istifamı verdim işe daha da karşılaşmadık
Aselsandakiler hep daş ulan nedense![]()
HormonlarKonuya bu açıdan bakman![]()
Teşekkürler canımSana imreniyorum diyorum baskada diyecek birseyim yok ya
Aynı kilodayızKilo bildirimi
Geçen hafta:52,5
Bu hafta:52,9
Ama bence almamışımdır...o fark wc’den Ötürü diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 2147640
Durmak yok. Yani inşallahTebrikler Mali çok iyi![]()
amin sagol niliskom❤❤❤
Full 5 gün bu şekilde geçiyor tek istediğim tatlı oluyor başka hiçbir istemiyor canımYoğunsa benim midem bulanır ama maksimum ilk 3 gün oluyor bu dediğim
Gecen hafta = 71.2
Bu hafta = 71.5
Fark = +300
Tüm hafta kvalidelerdeydim
Gittiler artk evimdeyim telafi edicem reglmde bu gun bitiyo oruca baslicam eksiler gelecek artk insaAllah
Hazirim ben hadi
Eki Görüntüle 2147639
Yine mi yenildin lunyaOoooo ben her hafta iki kilo verseydim, hiç Tontiş olmazdımçok aç kaldım yine gitmemiştir 2 kg
![]()