Azıcık kendime geleyim bende bildirim yapcamUykucu mortim ben bildirim yaptım bike
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azıcık kendime geleyim bende bildirim yapcamUykucu mortim ben bildirim yaptım bike
Yok ben hiç bişey yiyemiyorum, kuru ekmek zeytin yedigimi bilirim. Allahtan artık eskisi gibi olmuyorumFull 5 gün bu şekilde geçiyor tek istediğim tatlı oluyor başka hiçbir istemiyor canım
Dövecekler beni bonusumÖğrenilmiş çaresizlikmi kabullenilmiş çaresizlikmi kıyamam ya![]()
Içime kaçtım
Öğrenilmiş çaresizlik kabullenilmiş başarısızlıktır sayın bonusÖğrenilmiş çaresizlikmi kabullenilmiş çaresizlikmi kıyamam ya![]()
Içime kaçtım![]()
Ben geçen seferde yanilmedim ki, şimdide yenilmedim. Bir yerlerimi yirtmisim %2 yi geçmişim boy desen var daha ne yapayımYine mi yenildin lunya
Diyet yapınca veriom pampaOha
Ne kadar çAbuk verdin gız!
Dövecekler beni bonusumhakettim
![]()
Lan ne istikrarlı eriyon![]()
İş temposundan kuzumLan ne istikrarlı eriyon![]()
O zaman 6 lari görene kadar çıkma iştenİş temposundan kuzum![]()
Bende krem merhem falan var çok acıyınca dersin uzatırım şurdan
tövbe ya rabbim vallahi stresten gülüyorum melek senle ilgisi yok kız
kendi sonumu düşününce bi gülme çıkıyo ağzımdan sahip çıkalım dedeye tonunda
Normal olan o aslında kuzum çünkü regl döneminde bunye ekstra kalori yakıyor yani günde 500 kalori daha fazla yakıyor vücut daha çabuk acıkıyor bu yüzdenWhiteblacklife aksine benim de acaip istahim aciliyor
Diyet yapınca veriom pampa
Bu hafta hiç cıs yemedim![]()
Çamura yatma camuraBen geçen seferde yanilmedim ki, şimdide yenilmedim. Bir yerlerimi yirtmisim %2 yi geçmişim boy desen var daha ne yapayım![]()
Benimde mesajlarımı 2 saate gonderiyorKk kafayı yedi çorba etti mesajlarımı yaa