- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Oyyy mium yenildi migel gel sen de miuyu tutuyordun
benim tarafımdan közleme yapılan miuyu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy mium yenildi migel gel sen de miuyu tutuyordun
benim tarafımdan közleme yapılan miuyu![]()
@MiuLego aklıma ne geldi. Ramazan başlangıç kilosu yazalım birde bitiş, kimden ne kadar gitmiş ramazanda görelim olur mu
Süper fikir@MiuLego aklıma ne geldi. Ramazan başlangıç kilosu yazalım birde bitiş, kimden ne kadar gitmiş ramazanda görelim olur mu
Canım dün de 20 dk tempolu yürüyüş var. Maalesef bu hatta öyle oldu benim. Ramazada da düzenli olarak iftar öncesi eliptik yapabilirim sadece maalesef. Sonrası yürüyüş istiyorum da eşim eriniyorEki Görüntüle 2147583
Canlar hayırlı cumalar eksik gedik var mı bakalım mı ? Bu hafta kötüyüz gerçekten üzdü bu beni
@igdedali @matematik61 @Nevreste @malipina
Nego
Sen kaçsın akşam mı tartilcaksınBende bayram hedefi koyalım diycektim -900 eflal![]()
Sen kaçsın akşam mı tartilcaksın
3 kere okudum ya çok kötüyüm yazacak neyi var diyeRegl oldum 73.5 geçen hafta bu hafta:73.7inanın çok kötüyüm elma tarcina basladim ve kabak detoxu yoksa böyle takılı kalacak kilo
![]()
Ramazan davulu gibi siskinim3 kere okudum ya çok kötüyüm yazacak neyi var diyeregl olmuşsun +200 neki lan boşa ağlayıp zırlıyon
![]()
Detoks değil akşam yiyorum. Sahuru hurma yoğurt yapıcam sadece birde ceviz yerim yeter. Oruç değilim ama daha hiç bir şey yemedim. Yersem hurma yoğurt olur yineİnşallah bende iyiyimdir. Ramazana uyku düzenine daha alışamadık.
Detoks gibi hiç bişey yapmıycaktın dün yine hurma yoğurt yazıyodu
Tevo hayırlı olsun canım burdan da tebrik edeyim :)Cansınız siz ya valla
![]()
Detoks değil akşam yiyorum. Sahuru hurma yoğurt yapıcam sadece birde ceviz yerim yeter. Oruç değilim ama daha hiç bir şey yemedim. Yersem hurma yoğurt olur yine
Daha var haftaya çarşamba olur. Sahurda iştahım olmuyor zor yiyorum hurma iyi oluyor hızlıca yiyorum hop bitti gitti :)iftarı sağlam yapıyorum
Ama sen böyle çok yapmıştın vucut alışmıştı ondan diyorum. Perşembe dışında azaltma hiç bişeyini.
Ne zaman başlıyosun oruca?
Halsizlik çok fena çalışasım da yok ama 1 ay böyle geçmez kibenimde sürekli uyuyasım var![]()
Tebrikler canım harikasınEki Görüntüle 2147687
Geçen hafta ki kilo : 64.2
Bu hafta ki kilo : 63.3
Fark: -900
%: 1.4
@MiuLegoWhiteblacklife @hepfit
Nare83
Ekleriz canım ama 2 haftalık gruplar biliyorsun o yüzden bu hafta değil haftaya alabilirim tamamlamak adına
Artk evimdeyim kuzm beni geri al spor grubuna uzmicem artk seni InşaAllah![]()
Canım dün de 20 dk tempolu yürüyüş var. Maalesef bu hatta öyle oldu benim. Ramazada da düzenli olarak iftar öncesi eliptik yapabilirim sadece maalesef. Sonrası yürüyüş istiyorum da eşim eriniyor
Nare83 banuya deyin ki ki ki ki ( nostaljik olsun diye sesime eko verdim mm)
90 lar benim bi parçam sayılırdalıp saati unuturum bazen.
Demek hislendin duygulandın buda benden gelsin elime yapışmaz.
Şebonun hastasıyız diye içimizdeki kroları yok saymıyoruz asla onları seviyoruz besliyoruz. Bknz 35.saniye![]()
Eki Görüntüle 2147687
Geçen hafta ki kilo : 64.2
Bu hafta ki kilo : 63.3
Fark: -900
%: 1.4
@MiuLegoWhiteblacklife @hepfit
Nare83
Sağol canım senin tartı nasılMuhteşem ya tebrikler canım
Ahahass Bonus ya birde eko yapmis hahaaa
Aayyyyyy bı beceriksiz benim anlamadımm ,tebrikler canım
Tebrikler eflal süpersin , emeğinin karşılığını almışsın
Sağol canım senin tartı nasıl