- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Banu üzülmek yok artı değil eksi sonuçta. Moral bozmak yok benimde geçen hafta -500 gitti o kadar uğraşa._300 cnm sadece
Hurma diyetini yapicam koydum kafaya
İki hafta sonra ama
Pes etmiyoruz tamam mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banu üzülmek yok artı değil eksi sonuçta. Moral bozmak yok benimde geçen hafta -500 gitti o kadar uğraşa._300 cnm sadece
Hurma diyetini yapicam koydum kafaya
İki hafta sonra ama
Aaa hayırlısı olsun canımRamazan gelmeden herkes sevisgen olmusdarısı isteyen herkese nasip etsin..bu ay bende çift cizgi gordum kan testinde çıkmadı ultrasonda doktor yerleseemmiş dedi sanırım tutunamadi kanama başladı hayırlısı olsun Rabbim herkese nasip etsin..önümüzdeki maçlara bakalım artik
![]()
Hem de wc siz -300 de ordan garantiVayyy vayyy sahaneeeee
Hasanpasa koftesiiiii ay canim istiyo ne zamandir.diyetteyim diye hic yapmadim.Kızlar iftar davet menüsü fikirleri alayım çok cosmadan abartmadantatlı ve çorba fikrine gerek uok onlar cepte
![]()
Çakıl terapistin seni daha iyi yönlendirir ama kuzum yazık değil mi Çan’ına?Günaydın ben dün gece atak geçirdim çalışırken kendimi kaybettim ağlaya ağlaya çalıştım. Yarın terapi başlıyor umarım bir çözüm olur ben artık dayanamıyorum köşeye sıkışmış gibiyim. Yemek bile toparlamadı o derece kızgın kırgın ve umutsuzum. Hayat enerjim bitti resmen hala uyumadim ve yine aynı kabusu icindeyim. Insanlar nasıl dibe vuruyor görmüş oldum. Sabah sabah çok iç kararticiydi biliyorum ama elimde olmadan yazdım umarım terapi ise yarar köprüden önceki son çıkış
Umarim işe yarar çakıl umarımGünaydın ben dün gece atak geçirdim çalışırken kendimi kaybettim ağlaya ağlaya çalıştım. Yarın terapi başlıyor umarım bir çözüm olur ben artık dayanamıyorum köşeye sıkışmış gibiyim. Yemek bile toparlamadı o derece kızgın kırgın ve umutsuzum. Hayat enerjim bitti resmen hala uyumadim ve yine aynı kabusu icindeyim. Insanlar nasıl dibe vuruyor görmüş oldum. Sabah sabah çok iç kararticiydi biliyorum ama elimde olmadan yazdım umarım terapi ise yarar köprüden önceki son çıkış
Güzel fikir :) bende yemiycem nasılsa sıkıntı yokHasanpasa koftesiiiii ay canim istiyo ne zamandir.diyetteyim diye hic yapmadim.
haftaya göreceğizYedirmem demiştimgeçti o şaşaalı günler
![]()
regl zamanı ödem varsa biraz daha sporla az da olsa eksi gelebilir.. bahane değildirSlm kızlaarrr
Kılo cuma 65.4
Pazartesi 66.0
Bu cuma 65.4 yani sabıtm ve regl de 5.gunum o yuzden sısım hala gıtmedi.ben regl haftası veremıyorm yahu anca sıslıgı gonderıyorm.
@Whiteblacklife @MiuLego
Ayy miuşum @MiuLego gecen doktora gttim.tartti uzerimde kiyafetle tok karnina 63 ciktim sabah ac karnina tartildim 61.5 ciktim sukur 63 deyince bendee![]()
Kızlar iftar davet menüsü fikirleri alayım çok cosmadan abartmadantatlı ve çorba fikrine gerek uok onlar cepte
![]()
Çok şükür canım dün geçmiştiNego canım başın nasıl oldu?
@tevafuk55 sanırım bebiş geliyomuşhayırlı olsun çok sevindim
, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
![]()
çıldırıyorum şuan
Özlemiştir diye geldim ama şu gördüğüm muameleye bak![]()
Ben hep ıslık kebabı yapıyordum zaten gelenler belli kişiler
Sultan kebabı, islim kebabı, hünkar beğendi yi her yaptığımda çok iyi yeniyor.
Mantarlı et soteyi küçük güveçlerle fırında yapıyorum onunda gideri sağlam
Denemedimde ilk fırsatta deniycem bostan patlıcanının içine etli malzeme ve üstüne beşamel kaşarla fırına veriliyor.
Yufka kebabı bide![]()
Yok, mide yüzünden baharat yadak
Boşver miu ben kabullendim artık...
Yazık la bize, hayallere bak
![]()
ben yendim tabisiGeçmiş yapamadım, ne oldu miu vs sen olayında?
Kilo bildirimi
15 Mayıs: 62
17 Mayıs: 61.4
Fark: 0.6
Yüzde: %0.97