10 kere okudum anlamadımHerşeyi, tartildim demiştiydim zati
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 kere okudum anlamadımHerşeyi, tartildim demiştiydim zati
Sen bana küsme de ne yaparsan yaptamamdır not aldım
yav he heeeeee
yav ye tamam da iftarın hemen öncesi bidaha tartıl .. hatta bence sürekli tartıl ki düştüğü anda güncelleyeyim kilonu.. sonuçta mezun oluyorsun yahu her eksi gramın önemli bizim içinsonra ye tamam
sen fiti tutuyorsun söylemem
haftaya cuma söylerim
huni al kendine birkaç daha şuankiler senin deliliğine az geliyor
![]()
saçlarımdaaaaan tut beniiiiiiiben tutarım yürüyemezsin![]()
inanayım mıSPORRRRRRRR ÇOK ÖZLEDİM SENİİİİİİİİİİ BEKLE BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ![]()
aynen kuzum ilkinde 6 kilo vermistim vay bee ne gunlerdi spor listesinin kralicesiydim
allah korusun bulantı falan olmasın dikkat edersen ilk aylarda eksi bile görüyor herkes büşraa
ye ki
yerim senin planlarını
Gidiyorum iste![]()
inanma benceinanayım mı![]()
Sen bana küsme de ne yaparsan yaphaftaya şöyle bakalım
Eki Görüntüle 2147718
spor listesinehirnil111 in.. ellerine sağlık kuzu..
şimdi bir bakalım ne var ne yok
@hippoglisemi yi listeden çıkarıyoruz bu kesin.. madem gelmeyecekti hafta başında neden spor grubunda olmayayım diye bildirilmiyor anlamıyorum ya.. puanları etkiledi şuanda.. çok mu zor abi beni çıkarabilir misiniz gelmeyeceğim spor da yapmayacağım demek.. he hippo???
@eflalim spor puanların çok düşük.. ağrıdandır değil mi canım? yoksa yapardın heralde?
bu hafta bu kadar düşük olmayacak değil mi?
kayısılardanmatematik61 puanın 1000 i geçmemiş çok düşük o grupta bu puan yakışmadı..
![]()
nehirnil111
@begum75
kuzular ben spor listesine girmek istiyorum
düşündüm ki bu spor yapmayanları, sallayanları, puanı düşük olanları çıkartalım mı listeden..
Yukarıda da gerçekten spor yapmak isteyenleri sordum..
ona göre spor lstelerimizi revize edelim mi?
isteyenleri ben not alıyorum şuanda
Kesinlikle ben SPOR LISTESINDE OLMAK ISTIYORUM düzenli yapıyorum ins.
Ben tabisi en önde.
Bizim gruba gir nolur nolurSPORRRRRRRR ÇOK ÖZLEDİM SENİİİİİİİİİİ BEKLE BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ![]()
sen bana ayarlayacaktın haniheee ankara yakışıklı kaynıyor![]()
Kilo Bildirimi
Geçen hafta:61.1
Bu hafta:59.2
Fark:1.9
Akşama kadar beklersem belki düşer dedim ama dayanamadım , bunada şükür![]()
Sen elinden geleni yapıyorsun hatta daha fazlasını kimse kiloyu senin için benim için başkası için vermiyor kendi için sağlığı için veriyor 2 kilo verdim senden mi eksildi yooo benden gitti bu kadar üzülme herkes kendinden sorumlu
Liste çok önemli bunu her defa vurguladım ben anlattım takımı bizi kendinizi temsil ediyorsunuz dedim bahane arkasına kimse saklanmasını ayağım sakat regl ağrısının ağa babasını yaşadım üstüne baş ağrısı yine elimden geleni yaptım daha fazla olabilirdi olmadı eksigim sporumdu mesela
Herkes bı basini önüne koyup düşünmeli bence ben kendi adıma çok üzgünüm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu hafta için harika bir diyet programı yaptım kendimee
yürü be miu kim tutar seni![]()
Düzenli spor yapamadım sende biliyorsun pko da spor şart yoksa inmez kilo benim vücudum öyle bu şekilde tartıda çok eksi göremiyorum basaldım. Tekrar ip atlamaya haftaya daha iyi olur![]()
kaptanlarım alırlarsa inşallah ve hangi gruba uygun görürlerseBizim gruba gir nolur nolur
nolur
nolur
Nolur
Nolur
Nolur nolur nolur
Darısı basimaLUNYA MEZUN OLUYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
tamamdır canımcım@MiuLego kuzum ben de istiyorum spor listesini istisnai bi durum olmadikca yapiyorum cok yuksek puan olmasa da