- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
Las Vegas'aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaUuuuu çok heyecanlı nere gidicez![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Las Vegas'aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaUuuuu çok heyecanlı nere gidicez![]()
Yok ya başka yer olsun nereye gitmek istiyordum ki ben hayallerim de fakir aklıma yer gelmiyorLas Vegas'aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
divriği ye gidermişizYok ya başka yer olsun nereye gitmek istiyordum ki ben hayallerim de fakir aklıma yer gelmiyor![]()
seninkini biliyorum da şimdi nerdesin onu bilmiyorumben de yiğidoların memleketindeyim
yırtık dondan fırlar gibi her yerden çıkmasam olmaz çünki
Olabilir henüz gitmedimdivriği ye gidermişiz![]()
benimkide son dakika abisine iftara gitti bende o kadar yemek yaptım kaldıŞarjım bitiyor eşimin yedek batarya gibi bir şeyi var onu takayım .
O da yok zaten son dk başka yere gitti boşuna o kadar yemek yaptım![]()
venedike gidelimYok ya başka yer olsun nereye gitmek istiyordum ki ben hayallerim de fakir aklıma yer gelmiyor![]()
aynen malicimBen uyardım, artık gerisi bonusa kalmış![]()
Buraya benim yanıma kaçın ayolYok ya başka yer olsun nereye gitmek istiyordum ki ben hayallerim de fakir aklıma yer gelmiyor![]()
haa sivasdamısınŞu Sivas'ı ateşe verip kaçacağız bir gün eflal![]()
Eflal yemegine ne kattin kizYok artıkyırtık dondan ne fırlar berna şimdi ayrıntılı açıklarmısın bize
![]()
Gondola mı bindiricen benivenedike gidelim![]()
Ben de tam boğa yimBende bogayim ne güzel buurcumun şekil özelliği de almisim![]()
Yemeğime aşk kattımEflal yemegine ne kattin kiz![]()
Olmaz inşaatta çalıştırırsın biziBuraya benim yanıma kaçın ayol
![]()