Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İvitt gezeriz şöyle akşamüstü serin serin ben de sana serenad yaparım gondoldaGondola mı bindiricen beni![]()
Bende geçmiş yapa yapa geldim bitti sukurAhahah bnde çevrimdışı geçmişten gelip çevrm içi dan diye daldım:)
Bence deeeeŞampiyonluğu unutmayalım da
![]()
Bineriz tabi yaa binmez miyiz sen iste yeterAy ben de gelirim kanalda kayiga da biner miyiz romantik romantik
İyi olur ya canım çok sıkılıyor bugünİvitt gezeriz şöyle akşamüstü serin serin ben de sana serenad yaparım gondolda![]()
evde kös kös oturarak hayat geçiriyoz yeminleİyi olur ya canım çok sıkılıyor bugün![]()
pcde bile site inanılmaz kasıyo .telden girince benim telefon kafayı yiyo resmenKk ya girince telefon çok ısınıyor
Ay ne öyle maalesef. Akşam yürüyüşlerini özledim. Başlasak artıkevde kös kös oturarak hayat geçiriyoz yeminle![]()
Canm istemediHurma ye kiz
Cayır cayır yanıyor resmen tel. Pc den giremiyorum ben . Tel daha kolay banapcde bile site inanılmaz kasıyo .telden girince benim telefon kafayı yiyo resmen![]()
Aynenevde kös kös oturarak hayat geçiriyoz yeminle![]()
Ay benimde ya cok kasiyo site donuyo resmen sinir oluyorumpcde bile site inanılmaz kasıyo .telden girince benim telefon kafayı yiyo resmen![]()
Alırsam öyle deniycem.
Tavuk göğsünüde ince dilimliyorum zeytinyağlayıp tavada pişiriyorum
Hala geldi, doymuyorum![]()
Kizzz hic sansin yok gibi ben daha şimdiden eksideyimhemde oyle 100 200 de degil sen düşün
![]()
Esra_4378
Sagolasn canimYağa hiç gerek yok canısı. Yapışmaz tavada çok güzel pişiyor. Ben sade et soteleyeceğimde soğanı ve biberi de da halka halka doğruyorum yanına. O da güzel kızarıyor
Tatlı ihtiyacına:
1 kase yoğurt
İçine birkaç çeşit meyveden 1-2 dilim
Üzerine dövülmüş 2-3 ceviz ( ya da fındık / badem)
Tarçın
Maşallah![]()
D3S1R3 çalışmıyorum evdeyim.
33 yaşındayım.
14 yaşında oğlum 3,5 ve 5,5 yaşında kızlarım var.
İstanbuldayım balık burcuyum :))
akşam üstü yürüyüş yapmayalı seneler oldu ya.akşam serinliğinde yürümek çok güzel oluyo ama yemek bulaşık telaşından fırsat olmuyo hiçAy ne öyle maalesef. Akşam yürüyüşlerini özledim. Başlasak artık