Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

IMG_20180517_180217.webp

geçen bahsettiğim mevzu buydu kızlar hurma alırken mutlaka ama mutlaka içindekiler bölümünü okuyun yada en sağlıklıdır gidin aktardakiler en kuru hurmayı alın 3 5 lira hurma olmaz

Kısmet oldu bu sömestr tatilinde umreye gittik biz. Hurma stoğumuz bu Ramazanı çıkarır. Bu hurmaları yediğimden beri marketten aldıklarımı beğenmez oldum. Tadsız geliyor bana. Iran hurması diye satılıyor burada bazı marketlerde, el kadar kağıt bir kutu içinde. Bir onun tadı çok güzel.

geçen bahsettiğim mevzu buydu kızlar hurma alırken mutlaka ama mutlaka içindekiler bölümünü okuyun yada en sağlıklıdır gidin aktardakiler en kuru hurmayı alın 3 5 lira hurma olmaz

Wayt sen dedikten sonra bakıyorum bende ve hep glikoz şurubu var gerçek burada 45 TL filan kilosu çok pahalı .:(
Kısmet oldu bu sömestr tatilinde umreye gittik biz. Hurma stoğumuz bu Ramazanı çıkarır. Bu hurmaları yediğimden beri marketten aldıklarımı beğenmez oldum. Tadsız geliyor bana. Iran hurması diye satılıyor burada bazı marketlerde, el kadar kağıt bir kutu içinde. Bir onun tadı çok güzel.

Burdada var İran hurması
Onun içinde var mı acaba glikoz
5 TL onun paketide

Aynen :KK51:
Altimda bi arabam olsa bide bissürü param
Bide gezmeye izin veren kocam :işsiz:

Pardon hayal kuruyodm :KK14:
benim herif gezmeme bişey demez ,istersen sabahtan akşama kadar gez ama akşam geldiğimde evde ol der:deli::deli:
şimdi bi de çalışıyom gezmek falan hayal oluyo:silah:

Wayt sen dedikten sonra bakıyorum bende ve hep glikoz şurubu var gerçek burada 45 TL filan kilosu çok pahalı .:KK43:

Burdada var İran hurması
Onun içinde var mı acaba glikoz
5 TL onun paketide

Whiteblacklife Whiteblacklife ın tespiti mühim bu konuda. Paket varsa elinde içindekiler kısmına bir bak, bizi de aydınlat. Almayalım bir daha canısı.

Whiteblacklife Whiteblacklife ın tespiti mühim bu konuda. Paket varsa elinde içindekiler kısmına bir bak, bizi de aydınlat. Almayalım bir daha canısı.

Yok elimde ama yarın gidip bakicam bı
Ben iki hafta sonra hurma diyeti yapmayı düşünüyorum

Kuru hurma alayım bari
Pahalı ama yapacak birşey yok

Ay benimde ya cok kasiyo site donuyo resmen sinir oluyorum
Java scriptleri kapatn kzlar int ayarlarndan öyle gitmek daha kolay.
Ama ozman bazı şeyler içiçe giriyor bir de smile lar seçilemiyor.
Smile ların adını bilirsenz yazarak çıkarabilirsnz

Mesela :rolleyes: bu smile 2 tane üstüste : 2 nokta arasında rolleyes yazınca çıkıyor.
Javaları kapatnca hiç reklam görnmüyor tlfn da ısınmıyor

Back
X