Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 2148439

Kayısılarım Çağlalarım bu hafta 1.ciliği vermek yok spor yapmayanı vururum demiştim nerede sporlar
hunter-gif.1319439
scooby_02-gif.1319559
:KK60: Eksik gedik var mı bakın bakalım:spor:

igdedali igdedali :KK9:
@matematik61 :KK9:
@Nevreste :stop:Sporların nerede kuzu:KK22:
@malipina :KK9:
@MiuLego Kaptanım spor yaptığını biliyorum o yüzden sana ifade yok kesin geldiğinde bildireceksin :KK73:

Nego Nego :super:Cumartesi-Pazar sporların nerede kuzu:21:
@masumm :stop: Cuma-cumartesi-pazar sporlarını bekliyorum kuzum:KK25:
@Melegiimm22 :super: Cumartesi-Pazar günü de eminim sağlam sporlar yaptın de bakem hele gözüm şenlensin:KK69:
Cumartesi pazar yok kuzum :( düzene sokamadım ya . Ama şimdi bisiklet tepesinden bildiriyorum :)

Yok kuzum ben çamaşır suyunu temizliğe kullanmıyorum, bir mutfak bezine koyuyorum birde mutfak lavabosu içine . Evin kalan yerlerine bol parfümlü temizlendi kullanıyorum :confused:

bi içmediğim kalıyor herhalde:eğlence:
O koku gelmeyince temiz hissetmiyorum anam sağolsun küçükken dışarıdan oyundan gelince diz kapağımıza kadar bacaklarımızı ve kollarımızı ve boynumuzu çamaşır suyuyla yıkardı:KK53:

bi içmediğim kalıyor herhalde:eğlence:
O koku gelmeyince temiz hissetmiyorum anam sağolsun küçükken dışarıdan oyundan gelince diz kapağımıza kadar bacaklarımızı ve kollarımızı ve boynumuzu çamaşır suyuyla yıkardı:KK53:
Canım bende öyleydim ellerim kolsun çamaşır suyu isterdim :KK53: ama doğaya çok çok zararlı ya :( minimuma indirdim. Sirke + başka temizleyiciler yetiyor artık

Burç demişken benim kv burç hastası yorumlar vs dinler yorumcuları. Ben teraziyim bir gün tuttu başka bir Terazi tanıdıktan bahsederken dengesiz terazi dedi. Bende yok canım onu kim diyor en adaletli dengeli bir ne demek istiyorsun sen bana dedim. Ayy ben seni unuttum falan dedi. Bende senin sevdiğin yorumcu var ya balıklara iki yüzlü çift karakterli simgesine bakın anlarsınız diyor dedim. Delirmiş olabilir :KK70:

Burda ki balıklar üstüne alınmasın kv aynen öyle biri :KK45:

Burç demişken benim kv burç hastası yorumlar vs dinler yorumcuları. Ben teraziyim bir gün tuttu başka bir Terazi tanıdıktan bahsederken dengesiz terazi dedi. Bende yok canım onu kim diyor en adaletli dengeli bir ne demek istiyorsun sen bana dedim. Ayy ben seni unuttum falan dedi. Bende senin sevdiğin yorumcu var ya balıklara iki yüzlü çift karakterli simgesine bakın anlarsınız diyor dedim. Delirmiş olabilir :KK70:

Burda ki balıklar üstüne alınmasın kv aynen öyle biri :KK45:
Sanki dünyada 12 tip insan var ve her burç tek tip:eğlence:

Back
X