- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
Çamaşır suyuyla delirmecelerEvdeyim sen nerdesin
Misafir var ya akşama kuzum eflal nerde olur evi kazımakla meşgul![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çamaşır suyuyla delirmecelerEvdeyim sen nerdesin
Misafir var ya akşama kuzum eflal nerde olur evi kazımakla meşgul![]()
Cumartesi pazar yok kuzumEki Görüntüle 2148439
Kayısılarım Çağlalarım bu hafta 1.ciliği vermek yok spor yapmayanı vururum demiştim nerede sporlar![]()
![]()
Eksik gedik var mı bakın bakalım
igdedali
@matematik61
@NevresteSporların nerede kuzu
@malipina
@MiuLego Kaptanım spor yaptığını biliyorum o yüzden sana ifade yok kesin geldiğinde bildireceksin
Nego
Cumartesi-Pazar sporların nerede kuzu
@masummCuma-cumartesi-pazar sporlarını bekliyorum kuzum
@Melegiimm22Cumartesi-Pazar günü de eminim sağlam sporlar yaptın de bakem hele gözüm şenlensin
![]()
Bırak o dondurmayıBen de istemiyom. Aslında dün aksamuzeri eve geldiğimde 79.4 çıktım. Ama tabi akşam yemeği , su falan .... sabah 80 çıktım.![]()
Yok kuzum ben çamaşır suyunu temizliğe kullanmıyorum, bir mutfak bezine koyuyorum birde mutfak lavabosu içine . Evin kalan yerlerine bol parfümlü temizlendi kullanıyorumÇamaşır suyuyla delirmeceler![]()
Resmen fotokopi mesaisi cekiyor ögretmenlerin hepsi ya170 er den 6 tane onlu arkali test fotokopisini cekme mesaisindeyim
Delüanaa
şimdi baktım görsellerden
O ney kız
Allah a şirk mi koşmuş
Daş resmen
Afiyet olsunnn![]()
Harikasın kuzum olsun hafta içi yapalım da ohhhCumartesi pazar yok kuzumdüzene sokamadım ya . Ama şimdi bisiklet tepesinden bildiriyorum :)
Yok kuzum ben çamaşır suyunu temizliğe kullanmıyorum, bir mutfak bezine koyuyorum birde mutfak lavabosu içine . Evin kalan yerlerine bol parfümlü temizlendi kullanıyorum![]()
Canım bende öyleydim ellerim kolsun çamaşır suyu isterdimbi içmediğim kalıyor herhalde
O koku gelmeyince temiz hissetmiyorum anam sağolsun küçükken dışarıdan oyundan gelince diz kapağımıza kadar bacaklarımızı ve kollarımızı ve boynumuzu çamaşır suyuyla yıkardı![]()
Tamam canım anlaştıkEvet canım zaman zaman bunalıyoruz
İnşallah ikimizde tekrar güzel bir başlangıç yapıp birbirimize destek olalım fulyacim![]()
Benim de alt karın agriyordu acaba sıkı bir Tayt mi giymek lazım sallanmasin atlarken diye.Ya ben bu ipe başladım alt karın kaslarım ağrıyo okey, bi de göbeem lömbürt oldu sanki anlamadım![]()
Balık, boğa, kova, aslan . Nedeeeeen çünkü kv görümce elti tayfasının burcuHangi burcu sevmiyon söyle kimseye sölemem benden sır çıkmaz
Kesin inandı![]()
KeskeeeeBırak o dondurmayı
Cumaya kadar regl şişi de iner 78 diyorum o zaman![]()
Zaten dün akşam 79,4 değil miydinKeskeeee![]()
Turşu olmaz bebeğim ödem yapar tuzlu nihayetinde
Sanki dünyada 12 tip insan var ve her burç tek tipBurç demişken benim kv burç hastası yorumlar vs dinler yorumcuları. Ben teraziyim bir gün tuttu başka bir Terazi tanıdıktan bahsederken dengesiz terazi dedi. Bende yok canım onu kim diyor en adaletli dengeli bir ne demek istiyorsun sen bana dedim. Ayy ben seni unuttum falan dedi. Bende senin sevdiğin yorumcu var ya balıklara iki yüzlü çift karakterli simgesine bakın anlarsınız diyor dedim. Delirmiş olabilir
Burda ki balıklar üstüne alınmasın kv aynen öyle biri![]()
Gögüs mü@MiuLego gogusten de al.sabah mesaj atip hatirlatayim sen tikinmadan![]()