- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya denicem onu da esime o ladat marketten hurma alma ben kendim kuruyemisciden alcam dememe ragmen gitmis almis ve tabi ki glikozlu yapis yapis iyy..yemiyorum onlardan kendime baska alcam.
Yok kiz oyle gecelik.degilpijama takimi giydim
Kiloluyken hic giymedm gecelik desem yeridir
7 hurma ve süt iyi idare ediyo
Lif bakimindan yuksek ya hurma halsizlik vs olmuyo
Ister ama asla zorlamaz sagolsun anlayislo davraniyo.ama bu sefer süre cok uzun nolur bilmemEşin ne diyor bizim ki belli bir süre sonra söyleniyor çünkü ben rahat edemiyorum evde biri olunca
Her sabah uyanınca 1 yemek kaşığı zeytinyağıYa ne bileyim neler yaptiydin
Şu anda sandviç yerken okuyorum bunuIyi o zaman kabul edilebilirmiş, şu 3 gün ekmek yok tamam mı
Ayy zeytinyağı yiyorum ama içemem süt hurma deneyimHer sabah uyanınca 1 yemek kaşığı zeytinyağı
Ardından kayısı hoşafı
Ardından sütlü kahve
İnatla yaptım sonunda işe yaradı
Bir de sütle hurma da yapabilirsin kahve yerine
Tatlim ya ne kadar zordur ama cumaya kadar karbona dikkat etsen bide geç yemesen dengelersinKızlar bugün hiç zamanım olmadı, öğle yemeğinden sonra tabak çanak alışverişine gittik, 19.30’da döndük 1 muz yemeğe vaktim oldu, köpeği besle, kedileri besle derken toplantı başladı daha yeni bitti ölüyodum açlıktan sandviç yapıverdim 2 tane yedim(çok açtım)
![]()
Oh daha evi toplamam lazım, çamaşır aşmam lazım, 1 makine daha atmam lazım
Ben şuracıkta yok olayım
![]()
Kuzu geç yememe olayını yapamadım bugün, iyice geç yedikTatlim ya ne kadar zordur ama cumaya kadar karbona dikkat etsen bide geç yemesen dengelersin
Teşekkürler Fatma ablaKolay gelsin canım
Tavuk yerm arada onuda severek yemem hormonlu olmasından dolayıProtein alman lazım, tavuk, hindi, balık hiç birini yemiyor musun?
YapıyorHee sen sütle güçlendirmişin![]()
Ben de deniyim bi ara sütle beraber belki turbo etkisi yapar
Bi de öpim![]()
Geçmiş olsunKuzuuuummmm
Sürekli bi yerlerim bozuluyor vücutta, isten izin alıp geldim yatiyodum
Bu seferde motoru bozdum, karin ağrısından kivraniyom![]()
Aaa yarın için chia koyayım süte
Geç kalmışsın canım yaa saat kaç oradaYatak neydi, yatak emekti,
Yatmakta uzanıp geçmiş yapmak şahaneydi
Gaza gelip 3. Makineyi attım , çamaşır bekliyorum çok yorgunum heryerim ağrıyor
Çok söylendim yaw
![]()