- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Gelmiş 50 kiloyla konuşuyorHosbulduk canisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmiş 50 kiloyla konuşuyorHosbulduk canisi
Çok zayıfmış ben etli butlu karı seviyom hadi kurtuldu neyseHoşgelir tabi, 50 kilo![]()
Yok ben tanimiyorum yeniyim daha korpecikim :)Allah razi olsun tesekkur ederim. Beni taniyomusunuz.. ilk jez mi gordunuz:)) ya valla hep vaska baska nickler goruyom ben : (
Ben çoh butluyumÇok zayıfmış ben etli butlu karı seviyom hadi kurtuldu neyse![]()
Olsun canim vermek icin burdayiz.. iki katimdaki cifter cifter cerir belki bende gram gram :)Gelmiş 50 kiloyla konuşuyorsenin. İki katı kilonda olan var burda
Kart da olsa helalimdirAboooovvv isyan var![]()
Ha sende hosgeldin o zaman aramiza:)Yok ben tanimiyorum yeniyim daha korpecikim :)
Kız ben istanbulda bilmezdim libyeyi... hatay dışında yok sanki.. kıbrısta satılıyor mu??O nasıl soru kııı![]()
Haremimdendir diyorsunKart da olsa helalimdir![]()
Aramıza derkenHa sende hosgeldin o zaman aramiza:)
Kasabin karisi yaziyo birde:) gercekten kocan kasap mi kiz:)Çok zayıfmış ben etli butlu karı seviyom hadi kurtuldu neyse![]()
Körpe değiller azcık kartlar ama idare ediyoz yoklukta gidiyo işteKız ben istanbulda bilmezdim libyeyi... hatay dışında yok sanki.. kıbrısta satılıyor mu??
Yoksa onuda haremime alırdım diyorsunÇok zayıfmış ben etli butlu karı seviyom hadi kurtuldu neyse![]()
Yeniyim dedi ya sitede yeni galibaAramıza derken![]()
Onu kasdediyorumYeniyim dedi ya sitede yeni galibayohsam hemen topuce gelip yerlesmedim onu kastediyosan : )
Evet kocem kasap ama sor eve ayda bi kilo et giriyo mu,hayırKadabin karisi yaziyo birde:) gercekten kocan kasap mi kiz:)
Eski bi uyemiki kk da : ( nerden bilim yaaOnu kasdediyorum![]()
Tamam ya ne kızıyorsunEski bi uyemiki kk da : ( nerden bilim yaa
Hep derim terzi sokuk meselesi yapcak bisey yok:)Evet kocem kasap ama sor eve ayda bi kilo et giriyo mu,hayır![]()
![]()