- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.820
- 798
Sana kizar miyim hic deliii :)Tamam ya ne kızıyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana kizar miyim hic deliii :)Tamam ya ne kızıyorsun![]()
Her türlü kabul gelBen çoh butluyumhatta sadece buttan ibaretim
![]()
Harem yok yan oda varYoksa onuda haremime alırdım diyorsun![]()
Esin ne diyo bu harem meselesine:))Harem yok yan oda varilk günden ürkütmeyin ceylanlarımı
![]()
O daha korkutucuHarem yok yan oda varilk günden ürkütmeyin ceylanlarımı
![]()
Ne yapacaksın.2 kilo verirken mi uygulayacaksınmalipina yanluz baya guzel kilo vermissin masallah :) sirri nedir :))
Sırrı günde üç doz miu, yani kaptanmalipina yanluz baya guzel kilo vermissin masallah :) sirri nedir :))
Evet belki o 2 kilo 3 olur :)))) nihahahaNe yapacaksın.2 kilo verirken mi uygulayacaksın![]()
Valla sartlar cok agir kurallar.. bilmem yapabilir miyim : (Sırrı günde üç doz miu, yani kaptan![]()
Rija ne demek ayrica yeni gibi degil sanki hep aramizdaymisn gibisn olede kastetsen sorun olmazdi bence gerci ben yeniym bana laf dusmezdeAh canim neyseki aciklik getirdin yoksaNevreste hanim sitete gelip coreklendigimi dusuyodu:))
Aynen öyle, kocası kasap olup ete hasret başka bi kadın yoktur heraldeHep derim terzi sokuk meselesi yapcak bisey yok:)
Haha sitede eski sayilirim en son nevreste yemek topicinde tuzaga dusurdu simdide burasi sonum hayra gelsin:)Rija ne demek ayrica yeni gibi degil sanki hep aramizdaymisn gibisn olede kastetsen sorun olmazdi bence gerci ben yeniym bana laf dusmezde![]()
Valla hiçmalipina yanluz baya guzel kilo vermissin masallah :) sirri nedir :))
Istesen getirmiyo mu bacim :)Aynen öyle, kocası kasap olup ete hasret başka bi kadın yoktur heralde![]()