- 8 Ağustos 2008
- 36.757
- 48.818
- 1.123
Neyinsen yemezsin ben biliyom biskrem de neymiş içinde kahverengi kahverengi ne var neyin kahverengisi o acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyinsen yemezsin ben biliyom biskrem de neymiş içinde kahverengi kahverengi ne var neyin kahverengisi o acaba![]()
Alışkanlığın yok ondan cınımKitap okuyunca uykum geliyor : (
Bittimi bugün09.30 7 hurma bir süt,yeşilçay
16.00 çökelek peyniri,20 tane kadar çeri domates,yarım demet maydanoz,2 kayısı
su 3 lt
spor: 300 ip dinlene dinlene
malipina
ben de mezdekeyle+ipÇıktım tepesine şimdi

bitti kaptanım çok şükür.çok acıkırsam gece kefir içerim dedim amaBittimi bugün![]()
Uygulayabilirim umarımne güzel kararlar bunlar
harika olur kozacım
ay bilmiyorum
gözlerim kapanıveriyor
oturur pozisyonda başlıyorum kitap okumaya
bir bakmışım uzanmışım
ne ara o hale geldim diyorum sonra
yok balım bana gerek yok
cidden mi?
ilk kez duyuyorum olabilir
sonuçta beynimiz bizden akıllı
Bu msja itibar etmeyin... yemek topiğinden çıkmıyor... her haltın içinde :))
Bizi sevse gelirdi 2 dk takıma.. bizimle işi bitti.. geri şişko olup gelecek ama yüzü var mı bilmem
Bu daha başlangıç deynepnaz![]()

Aynen ya ne bayik biseybisrem miii önüme kamyonla dökseler koklamam![]()
Geçmiş olsun canim kuzularinaBebisler hastaydı hastaneye götürdüm sıra bekle muane falan derkengec geldim eve bı kahvaltı yaptım o kadar
Neslis benimki de sökmedi kaldı öyle, feci açım, normal diyetteki yediklerimi yiyorum ama gözüm ac, bu hafta zor geçiyorBen de regl mi olacağım nedir 2 aydır girdigim düzende ilk defa çok fena tatlı aseriyorum oyy oyy
Valla polisiye korku ya da gerilim okurken cin gibi oluyom uykum muykum gelmiyor :)Aslında genelde geceleri okuduğumuz için vucut öyle alışıyormuş.. uyku ile kitabı özdeşleştiriyormuştamamen alışkanlık..
Kuzum 1 kase salatalık domates yiyom genelde, midem tam doluyor ama sebze ile. Bugün yumurta akşamda kuzuKahvaltı çok az ya hani yumurta nerde fitim
İnşallah hayırlı sonuçlar ile gelirsin![]()
ALlah çarpar kız buralarda kitap okuma şampiyonu olup duruyorumAlışkanlığın yok ondan cınım![]()
çılgın gibi kitap pkurum