- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
burdayım merabayınherkes nerde ule![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayım merabayınherkes nerde ule![]()
anam bugün ekşın üstüne ekşın neyi okuycamı şaırdımkendi kendime konuşturuyonuz beni deli miyim ben![]()
ohh afiyet olsun,eksi olsunAkşam yemeğini de yedim gün kapandı :) :)
nerde ekşın varanam bugün ekşın üstüne ekşın neyi okuycamı şaırdım

salata yicem diyodunAkşam yemeğini de yedim gün kapandı :) :)
huuu malipina neneeeeee sesim gelüür münerde ekşın var![]()
ben sevmiyom çok sakinliği zati bütün gün kafa dinliyom evdeniye şikayet ediyonuz bee tam kafa dinlemelik olmuş takım,dutluk olmuş![]()
gariban salataya yemek demiştir psikolojikmensalata yicem diyodun![]()

özele gel bakim böyle olmazhuuu malipina neneeeeee sesim gelüür mübanlar havada uçuştu,takıma ajanlar sızdı
![]()
oofff bugün ben de comboben sevmiyom çok sakinliği zati bütün gün kafa dinliyom evde![]()
kız miuyla fit işte,ötükü takımdan biri daha.ee bugün buraya nisa mı ne onun ruhu geldi yaaözele gel bakim böyle olmaz![]()
ay sen hala orda mısınkız miuyla fit işte,ötükü takımdan biri daha.ee bugün buraya nisa mı ne onun ruhu geldi yaa
sonuncuyu ben yapabilirim bakanam sen ekşın derken ne istiyon anlamadım ki :) nolsun kk ya bomba mı koysunlar,uçak mı düşsün tepemize,biri çıplak foto mu atsın![]()
dellenme,çok sıkışınca soyunuruzsonuncuyu ben yapabilirim bak![]()
aa benim ilk ve özel olsun istiyorumay sen hala orda mısın
biz alıştık![]()
bizim her haftamız olaylı tantanalı geçiyodu önceden![]()
elalis sen çok sakin dönemlere denk geldin annem biz çok fırtınalı aşklar yaşayan bi takımız.soyunmaya hacet kalmıyo inandellenme,çok sıkışınca soyunuruz![]()