- 28 Ekim 2017
- 1.732
- 6.142
- 158
- 41
Annamadı bu öskeeeebi hastanedeki başhekim gibi bişey![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annamadı bu öskeeeebi hastanedeki başhekim gibi bişey![]()
Demek + 20 haSen yat+20 ye geçtik
![]()

Ben annamam neden banlanmışşar ki mesajlarına baktım bişey göremedimSakin ol o oklavayı bırak elindenadını desturla andığımız 4 harfli mune. Forumun dişi yöneticisi admini ruhu
![]()
seni 60 yaparızki biz![]()
Nolcek yaaa 25 kilo rahat gider![]()
küçüksün senDemek + 20 haReşit olduk hala yaş sınırı yiyoruz yav
![]()
Allah Özge iyi güldüm haa neyse yarın gelecekler kendilerinden dinlersinBen annamam neden banlanmışşar ki mesajlarına baktım bişey göremedim
Hay maşallah
Hatırlayadım da bir an :-( okuması kolaynıs yazıya geçince biraz zorlandım galibabizim wayt sorduydu
anlat anlat heyecanlı oluyo elif
kendinden bahset biraz![]()
kknın kazen ve curlyden sonraki en yetkili kişisiAnnamadı bu öskeeee
Ama kiskandimotur oturduğun yerde![]()

Saf ve masum duygularımla oynuyorlardıııııAllah Özge iyi güldüm haa neyse yarın gelecekler kendilerinden dinlersin![]()
anlat anlat![]()

Boy aynı yaş aynitgel kilo da aynı olsun 55 yapalım seniBoyum 1.58 kilom 60 yaşımda 29

ilham oluyosak ne mutlu bizeHatırlayadım da bir an :-( okuması kolaynıs yazıya geçince biraz zorlandım galibayazdıgım gibi 60 kiloyum boyıma göre daha fazlalıklarım var o yüzden sizden ilham alarak kilo vermeye çalısıyorum

Haha ben çocuklara kafama göre sınır koymaya alıştım işime gelince +20 diyorum :)Demek + 20 haReşit olduk hala yaş sınırı yiyoruz yav
![]()
kknın kazen ve curlyden sonraki en yetkili kişisi![]()
Polemiğe girdiler 6.takımdaBen annamam neden banlanmışşar ki mesajlarına baktım bişey göremedim