Hee erken tartilma demisken benim okul sezonu acildigi icin artik cok erken tartiliyorum der ve giderim(yarinki kilo bildirimi oncesi cok sopa yememe cabalari)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee erken tartilma demisken benim okul sezonu acildigi icin artik cok erken tartiliyorum der ve giderim(yarinki kilo bildirimi oncesi cok sopa yememe cabalari)
UiyyySabah 6 da tartı beni bekler :)
Ninni söyliyimBen geç tartılırım da uyuyamıyorummmm![]()
![]()
Yarın kilo bildirerek baslayayim mi kuzum
özgeeeeeee bu kadar çuhulata tüm kk ya yeteeerr napmış eşinnmalipina @pempisler #direnözge diye pankart açacam evde bak çikolatalar bakıp süt içiyorum gerçekten bu geceyi atlatırsam sırtım yere gelmez illaaaammm
Ver ver söz seni hortumla dövmicemYarın kilo bildirerek baslayayim mi kuzum
Aslında abur cubur ve tatlıya hiç düşkünlüğün yok ama pilav ekmek makarna![]()
Eksi turşu
Haklısın balım 1 hafta sonra kontrol var ve ben bu ay coştum![]()
Benim herif de aynısını yapardı çalıştığı otelden tatlı namına ne varsa hergün getirirdi zorla yiyim diye uğraşırdı ne zulümler çektimözgeeeeeee bu kadar çuhulata tüm kk ya yeteeerr napmış eşinn![]()
Neyse ki gebeyim işkencem bile yımmışak olurVer ver söz seni hortumla dövmicem
Karbonlu menüleri bi görelim bakalım![]()
Geldim hemen biri baklava demişnapıyoruz baklavayı unutuyoruz![]()
Bak bunu şimdi gördümmalipina @pempisler #direnözge diye pankart açacam evde bak çikolatalar bakıp süt içiyorum gerçekten bu geceyi atlatırsam sırtım yere gelmez illaaaammm
Seni doğum sonrasına saklıyorumNeyse ki gebeyim işkencem bile yımmışak olur![]()
Hı hıı yiyon
Geldim hemen biri baklava demiş
Napiyoz yiyoz mu
![]()
Dayak arsızı oldum zaten farkettiysenHı hıı yiyon
Ama dayak yiyon![]()
İvitt çoh zevklüüDayak arsızı oldum zaten farkettiysen
Çok fantezükkkkSeni doğum sonrasına saklıyorum![]()
Pazartesiden beri tartılmadımİvitt çoh zevklüü![]()