• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pazartesiden beri tartılmadım
Korkuyorum
:KK17:
Yarın çok pis bir sürpriz gelecekmiş gibi hissediyorum
Öyle düşünmüyoruz oooğmmmm:confused:
Pozitif oluyoz ooğmmmmm:confused:
Duymiyim öyle şeyler oooğğmmm:confused:
Valla döverim ooğmmmmm :D

Benim herif de aynısını yapardı çalıştığı otelden tatlı namına ne varsa hergün getirirdi zorla yiyim diye uğraşırdı ne zulümler çektim :KK70:
:eek: işkence resmen yaaa ben zayflıyorum diye gaza geldi benimki de yemiyo 7 8 kilo verdi ,ben fit olursam o şişko olmasın mıışşşş:deli:ondan evede almıyoruz alsaydı getrseydi ben dayanamazdım galiba yaaaa zaten 8 ay süt süt ürünleri yumurta felan yemedim sonra ilk pasta yedigimde agladım o kadar severim :duduk::duduk:

menüüm;
10; kavurmalı menemen
peynir zeytin
14,30;tavuk döner ekmegin içinden biraz döner yedi ekmeksiz
1 tane ayran
19;1 kaşık barbunya
küçük bir tabak (tatlı tabagı kadar )et sote
salata
su ;2
spor 1 saat tempolu yürüyüş
@malipina

:eek: işkence resmen yaaa ben zayflıyorum diye gaza geldi benimki de yemiyo 7 8 kilo verdi ,ben fit olursam o şişko olmasın mıışşşş:deli:ondan evede almıyoruz alsaydı getrseydi ben dayanamazdım galiba yaaaa zaten 8 ay süt süt ürünleri yumurta felan yemedim sonra ilk pasta yedigimde agladım o kadar severim :duduk::duduk:
iyi bak senin adam destek oluyomuş.bi de burnunun ucuna tüm yasak yiyecekleri dayadığını düşün.bi de yerken ooh ne de datlıymış diyo :D
ay neler çektim ben kaç ay:olamaz::olamaz::olamaz:

iyi bak senin adam destek oluyomuş.bi de burnunun ucuna tüm yasak yiyecekleri dayadığını düşün.bi de yerken ooh ne de datlıymış diyo :KK70:
Ben de kilo almakla uğraşan bir kocayla yaşıyorum
73 oldu
:deli:
5 kilo aldı
:deli:
Ama nasıl aldı bir bana sorun bakkem
Neler yaşıyorum kaç haftadır

menüüm;
10; kavurmalı menemen
peynir zeytin
14,30;tavuk döner ekmegin içinden biraz döner yedi ekmeksiz
1 tane ayran
19;1 kaşık barbunya
küçük bir tabak (tatlı tabagı kadar )et sote
salata
su ;2
spor 1 saat tempolu yürüyüş
@malipina
ipeeek o barbunya ne perşembe günü:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

iyi bak senin adam destek oluyomuş.bi de burnunun ucuna tüm yasak yiyecekleri dayadığını düşün.bi de yerken ooh ne de datlıymış diyo :KK70:
Öyle yapsa onu yerdim galiba:bicak::KK45:

Back
X