Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nan dimple yakaladım seni :jeyyar:
geleceğin anne adayları topiğini okuyosun hıı sengözlerimebaksanab
bilmediğimiz bişeyler mi var yoksa kaydirigubbakcemile

nan dimple yakaladım seni :jeyyar:
geleceğin anne adayları topiğini okuyosun hıı sengözlerimebaksanab
bilmediğimiz bişeyler mi var yoksa kaydirigubbakcemile

yok be yavrum kaydirigubbakcemile3
ben ilk üyeliğimden beri orayı takip ederimmm
çok güzel arkadaşlıklar kurduk ordaa :lepi::asigim:
bişeyler oluncaa nasıl ilan edicem inş. gör bakk :sm_cool:

ben geldim ama kimse yok benneyaptımki almişim sabahta kahvaltıdan önce birde şimdi öğle yemeğinden nce içtim elma sirkemi akşama da içicem canım kaydirigubbakcemile5

seytinim senin anliz cevabın pek hoş olmamış şekercim yani ayrılıcam edicem falan demişsin ya ben düzelteyim mi yoksa kendin bi şeyler yazarmısın ? bir de takımımızın en iyi kilo veren medarı iftarları nasıl ve neyle kilo verdiklerini de yazsınlar ben de yarına tablomuzu yapıştırayım Şeniz

zeytinim nereleredesin yahuu

amaaaaaan bu topik ölmüşte ağlayanı yok :mymeka:
nerde yenilenler içilenler sporlar
artık toparlanmanızın vakti geldide geciyor yerimseniben
hadi bakalım kaldırın totoları
bende izlicem kaydirigubbakcemile3

ebet liste başı gusto anlatsın önce ki herkes kıpırdasın di mi:dance:birrrrr bu sabah eğer efe dün akşamadan beri hasta olmamış olsaydı saat 7 de ablamla yürüyüşe çıkmış oılacaktık farketmes bir gün gecikmeli gideriz bizdekaydirigubbakcemile2 ikiiiii bu sabah 1 bardak süt içtim 2 form bisküvi yedim birde 2 lokmacık tahinli bi şey ucundan aldım:delphin:

öğle 2 dilim ekmek ( ekmekler kalın bir dilimde :roflol:ben de o yüzden 2 sayıyorum )

1 kepce nohut ve salata he bide puding

ara almişle paylaştığımız muz

akşama allah kerimcokacimcoook

akşam ya nivea body cd yapıcam ya da bisiklet binicem yarımn sabah işe yürüyüp gelicem artı ablamla da yürücem:icecream:ilacımın bitmesine 1 hafta kaldı:sm_cool:inşallah doktor bi daha hormon ilacı vermezbenneyaptımki

aaaaaaa seytinim gelmişŞeniz hoşgelmiş he valla juli ağlayanamız yok laelaelaelaelae seytin nasıl gidiyr canım ben aynen devam:sm_cool:

bende soğan suyunu yapıcam

sabah 20 dak. yürüyüş
sabah elma sirkesi ve 1 bardak su
yarım simit domates salatalık biber az peynir 4-5 zeytin

öğlen elma sirkesi 1 bardak su
ızgara tavuk parçası 1 ızgara köfte domates biber yarım dilim ekmek

ara domates 1 adet 1 barda eşilçay

akşama da muhtemelen şöyle olacak
elma sirkeli su 1 bardak su 1tas mercimek çorbası yoğurt ekmek yokkkk
yeşil çay ve soğan suyu
akşam 30 dakka yürüyüş gecede nivea cd yapmayı düşünüyorum

gözün aydı canım az kalmıs hormon hapın :lepi:
yaww insan hamburger aşerirmi söle bol tursulu
ama ben öyle zararlı seyler yemek istemiyom :1no2:
beslenmem hep abuk sabuk :mymeka:

sabah peynir bi dilim ekmek süt
öğle mide bulantıları olduğundan kraker leblebi muz
birde 1 kilo erik

benim velet hiç düzgün büyümicek galiba bu abuk sabuk yemeklerle senağlama

julim süt iç hergün ya da ayran yoğurt cacık ne seversen yanihihoyyythamburgerde ye canın istiyorsa ama hegün değil sonra papaz olmayalım o aldığın kilolar çabuk verilemiyo ne yazık ki:delphin:sebze ve meyve ye balık ye çocuğa kendindendaha çok özen göster:CüvCüv:oyyss seni böle görmek istiyom az çıksın karnın foto çek:asigim:

julim süt iç hergün ya da ayran yoğurt cacık ne seversen yanihihoyyythamburgerde ye canın istiyorsa ama hegün değil sonra papaz olmayalım o aldığın kilolar çabuk verilemiyo ne yazık ki:delphin:sebze ve meyve ye balık ye çocuğa kendindendaha çok özen göster:CüvCüv:oyyss seni böle görmek istiyom az çıksın karnın foto çek:asigim:

jujum bol bol kalsiyum al canım :1hug:
hamilelikte normalden 2 kat fazla almak gerekiyomuş :içelim:

allahtan sütten midem bulanmıyor sabah akşam süt öğlende ayran içmeye cok cok gayret ediyorum :emir_bebek: meyvede yiyorum ama gel gelelim yemek yiyemiyom
sulşu yemek görünce baslıyor midem dört dönmeye :delphin:
benim göbüş erkek pırkladı gazmıdır nedir
günde 1-2 kilo erik yersem olcaa gaz zaten delikafadulden

kızlar dün sporda ölçülme günümdü

hüsrana uğradım geçen aya göre fazla bir incelme olmamış birde hep zor kilo vermemden bahsederdim hocama şimdi benden hormon testi istedi troidlerim problemli olabilirmiş:çok üzgünüm:

eğer troid problemi varsa nolacak bileniniz varmı kızlar
ilaç kullanınca hızlanırmı kilo vermem?
offfffffff

Back
X