Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şebom yanlışlık var anladığım kadarıyla senin mesaj en sonsa editle doğrusunu yaz,
yada senden sonra yapan varsa , açıklama yaz 2.kez mesajı yolla istersen...

oooooooooooooo
hayal hanımcım geldim
işte aranılan kan :lepi:
opendemi geldi yerimseniben

nan sirseri tranfer ücreti ne kadar verdin bakem :roflol:

valla pınarla hayal iyi transferler...
takımınıza neşe katıcaklar canlılık katacaklar çok şanşlısınız

Son düzenleme:
noluyo burdan nan :1shok: ay ben resmen uyuyorum Çok üzgünüm çoook aşem demese hiç bişeyden haberim yok bildirim yapıldı nan alçak hayal :mymeka: sabahtan beri dimediğin bumu ay openimde gelmiş :asigim: ay bi anda aşka geldim :sm_cool: :teytey: ebet hayal hanım durmak yok yola devam gerçi bu hafta listeler de bizi batırcan ama neyse :mymeka: ebet hayal nerden başlıyoz puan karbonhidrat diyeti demiştin onla başlayalımmı yada hemen bi çizelge yap durmak yok eve yürüyerek gitcez tımammı listeyide hazırla hasbam salatalık yoğurt diyetide olabilir başlıyoz artıkın kaydirigubbakcemile5 nan aşe bunlara transfer ücreti ödemedin dimi ben yokken kandırmadılar dimi seni kaydirigubbakcemile hem aşe sanada tüpürme simili benim haberim olmadan iş çeviriyon transfer yapıyon ben saa geçen hafta alma bu hayali dimemişmiydim nan :mymeka: neyse takımın manyağı vardı süper manyağıda geldi tamam artık hayal bırak herşeyi lste hazırla sabah bekliyom ona göre kaydirigubbakcemile5

ooo hayal ve pınar hanım hoşgeldiniz a.s.
nan hayal o kadar kısa sürede 10 kg almayı nasıl becerdin nan :mymeka: :uhm:

sabah:

1 haşlama yumurta
2 dilim domatis yedim

arada:

1 lokma simit yidim:)

öğlen:

1 kaşık pirinç pilavı
çeyrek but yedim(tavık)

şimdi ara:

2 tane eti forf sunta yeycem :)

ağşamda:

annem inş yimek yapmaz benim akşam iş çığrından çıkıyo çünkü,
ama ağşam düğüne getcem bişi yşmeden halay çekecem :D,
yarın sölerim ne yedim diye,
pınarımın slmı var sevgili new takıkımız :D...

valla pınarla hayal iyi tranferler...
takımınıza neşe katıcaklar canlılık katacaklar çok şanşlısınız

sağol güzelim benim...

noluyo burdan nan :1shok: ay ben resmen uyuyorum Çok üzgünüm çoook aşem demese hiç bişeyden haberim yok bildirim yapıldı nan alçak hayal :mymeka: sabahtan beri dimediğin bumu ay openimde gelmiş :asigim: ay bi anda aşka geldim :sm_cool: :teytey: ebet hayal hanım durmak yok yola devam gerçi bu hafta listeler de bizi batırcan ama neyse :mymeka: ebet hayal nerden başlıyoz puan karbonhidrat diyeti demiştin onla başlayalımmı yada hemen bi çizelge yap durmak yok eve yürüyerek gitcez tımammı listeyide hazırla hasbam salatalık yoğurt diyetide olabilir başlıyoz artıkın kaydirigubbakcemile5 nan aşe bunlara transfer ücreti ödemedin dimi ben yokken kandırmadılar dimi seni kaydirigubbakcemile hem aşe sanada tüpürme simili benim haberim olmadan iş çeviriyon transfer yapıyon ben saa geçen hafta alma bu hayali dimemişmiydim nan :mymeka: neyse takımın manyağı vardı süper manyağıda geldi tamam artık hayal bırak herşeyi lste hazırla sabah bekliyom ona göre kaydirigubbakcemile5

nan heyvan kendi kendime gülüyom burda karnım ağrıdı gülmekten takımın süper manyağı olaraktan :roflol::roflol::roflol:,
mannak ne listesi du bismillah daha şinci geldim kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4,
gerçi ben takıma geldim sen bu ka gaza geldin hele bakalım gelen günler neler göstercek eferim eferim alkisalkisalkisalkisalkisalkis,
takımı batırmaya gelince evet batırdım ama sayemde birinci olurkende görcem benseni hasba baş belam:mymeka::mymeka:,
geldim işte oldu istediğin tiripte atmöan gali:ecrin_bebek:...

ooo hayal ve pınar hanım hoşgeldiniz a.s.
nan hayal o kadar kısa sürede 10 kg almayı nasıl becerdin nan :mymeka: :uhm:

almiş o öle göründüğü gibi 3-5 günde dönen kilo değil be gülüm
bünye almamak için çok direndi de ben saçmaladım üstüne tuzla biberde gelince aldım ama en azından burda sabitledim bi süredir kısa zamanda inş tekrar verme sürecide gelcek kaydirigubbakcemile5...

**************7.takıma darbe yapılmıştır****************

arkadaşlar artık kış uykusundan uyanmanın zamanı geldi hatta geçiyor bile bundan sonra saatlerce geyik yapmak yokkaydirigubbakcemile

herkes gün gün ne yiyip içdiyse yazacakkaydirigubbakcemile

haftanın en az 4 günü 1 saat spor yapılacakkötükedihüsoyapmayan takımdan atılacakşakkıdı

bundan sonra 3 hafta üst üste 500 gr veremeyen takım dışı kalacak:1no2:

sadece 15 günde 1 kaçamak hakkımız varsüprizzzzz

29-05-2009 tarihinden itibaren bu kurallar geçerlidir aklınıza başka kural gelirse söyleyin ekliyim:jeyyar:hepimize yeni maratonda başarılar dilerim arkadaşlar:lepi:

not:kuralları beğenmeyen şimdiden çıkıp gidebilir yolu açıktırşutarafagitti

ben sana didim sana sürpürüzümüz var didim
sen,ben,3. ve 4. kişilerle lakalı didim,
3.kişi pinar
4.kişi aşe yada tam tersi ama sonuçta bizle alakalı bak aşeyle pınarı disem anlardın napam :D...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hayırlı uğurlu olsun yeni darbeniz :lepi:

Back
X