- 15 Şubat 2013
- 25.694
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.653
- 798
- Konu Sahibi accessdenied
-
Corbadan ciksa 2 tane kil demeyiz iste 7 yasinda cocugunda cikinca da amaaaan diyemiyon bacim2-3 tane tüy için dert etmeyin kendinize. En yakın tarihe randevu alıp rahatlayın
Hayir daha önce gittigimizde kan degerlerine bakti, kolestrol var takip edelim dedi, diyetisyene basladi ama biraktik bi sure sonraEndokrin uzmanı kemik yaşına baktı mı
Anladım.Hayir daha önce gittigimizde kan degerlerine bakti, kolestrol var takip edelim dedi, diyetisyene basladi ama biraktik bi sure sonra
Biz gecen sene gittiğimizde tuylenme baslmamisti daha, bu aksam farkettim, gogusler sismanliktan var bir miktar evetAnladım.
Erken ergenlikten şüphelenince bakıyorlar genelde. Peki sizin kızda başka belirtiler var mı göğüs büyümesi gibi
Iste yogunluktan 1 hafta 10.gün diyo, canim cok sıkıldıErken ergenlik olabilir. Bir uzmanını görmesinde yarar var
Belirtilerde en son tüylenme olur diye biliyorum. 10 gün çok kısa bir zaman hemen randevu alın beklerken de bu sürede bol koşmalı oyunlar oynayın evde. Bol hareket etsin.Biz gecen sene gittiğimizde tuylenme baslmamisti daha, bu aksam farkettim, gogusler sismanliktan var bir miktar evet
O kadarda süreden bir şey olmaz. zaten erken ergenlik ise onu bir süre durduruyorlar. Arkadaşımın yeğeninde 8 yaşında başlamıştı 2 3 sene durdurdular. Hiç sıkmayın canınızı. Çözümü var yaniIste yogunluktan 1 hafta 10.gün diyo, canim cok sıkıldı
Ben 9 ya da 10 yaşında adet gördüm öncesinde de aşırı kıllı bir çocuktum balta girmemiş ormanlar vajinal killarimın yanında hicc kalırdı o kadar söyleyeyim şimdi normal insanlardan daha azdırCorbadan ciksa 2 tane kil demeyiz iste 7 yasinda cocugunda cikinca da amaaaan diyemiyon bacim
Ya vericem tabii ilac verirlerse ama bdv de önce ki konulara baktim, ilerisi icin tehlikeli olabilir gibi biseyler yazilmis ilaclar icin, tedavi olan var mi soriyim bakiim dedim, anacim cocugun var derdin var,şismanliktan da olabilir yaziyo bazi sitelerde, vermeyince mazlum koyun gibi belirtiyo gozlerini, mllet yedirmeye calisir,ben onunden kaçırıyorumBelirtilerde en son tüylenme olur diye biliyorum. 10 gün çok kısa bir zaman hemen randevu alın beklerken de bu sürede bol koşmalı oyunlar oynayın evde. Bol hareket etsin.
İlaç verirse mutlaka kullanın ne kadar geç ergenliğe girerse o kadar iyi
Ay insallah yaO kadarda süreden bir şey olmaz. zaten erken ergenlik ise onu bir süre durduruyorlar. Arkadaşımın yeğeninde 8 yaşında başlamıştı 2 3 sene durdurdular. Hiç sıkmayın canınızı. Çözümü var yani
Yok hissettirmedim, anne ben buyudum senin gibi oluyorum hiho falan yapti, tabii cocum aferim dedim ne diyim, ozel klinik gidicegimiz yer ama koronadan devlet hastaneleri kapandi izmirde 9 eylul falan, millet hurra özele kosturuyo simdiSüreçten mi yediklerinden içtiklerinden mi bilmiyorum ama 7 8 9 yaş kaç tane yakınımda çocuk var kiminde tüylenme, kiminde göğüs büyümesi, kiminde akıntı var. Bu süreçte zayıf çocuklar bile kilo alıyor evden çıkıp hareket edemiyorlar çünkü.
10 günde olsa sabrederek bekleyeceksiniz. Bu süreçte randevu almak çok zorlaştı, özel hastane, devlet, fakülte hastaneleri farketmiyor. Doktorların her birinin yoğunluğu arttığı için randevu yok. Telaş etmeyin, yol yordam gösterecektir doktorunuz.
Naçizane hazır gıdalar, tavuk gibi şeylerden biraz kaçınarak yemek düzeni kurun. Siz korkunuzu çocuğa hissettirirseniz gerçekten büyümeye başladığında kabullenmek istemeyecektir.
10 gunde gec kalmis olmazsiniz. Acil bir durum degil (Yani tedavi bir hafta gec baslasa bi sey olmaz) bence doktoru da Acele ettirmeyin. Bazi aileler ya cok baskici oluyorlar ya da acele ettiriyorlar doktor da işini tam yapamıyorIste yogunluktan 1 hafta 10.gün diyo, canim cok sıkıldı
Insallah oyledirBen 9 ya da 10 yaşında adet gördüm öncesinde de aşırı kıllı bir çocuktum balta girmemiş ormanlar vajinal killarimın yanında hicc kalırdı o kadar söyleyeyim şimdi normal insanlardan daha azdır1-2 tane için sıkmayın canınızı olabilir yani tüy bu
Tam tersi benimki de yemiyorrr. Salata ver her öğün ekşili salata yer. Hamur işi kek tatlı olsun mümkün değil iştahı yok. 10 yaşında kaşıkla pilav yediriyorım düşünün kilo alsın diye.Ya vericem tabii ilac verirlerse ama bdv de önce ki konulara baktim, ilerisi icin tehlikeli olabilir gibi biseyler yazilmis ilaclar icin, tedavi olan var mi soriyim bakiim dedim, anacim cocugun var derdin var,şismanliktan da olabilir yaziyo bazi sitelerde, vermeyince mazlum koyun gibi belirtiyo gozlerini, mllet yedirmeye calisir,ben onunden kaçırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?