• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 yaşında meme büyümesi

sareelle

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
Merhaba sevgili anneler kizim henüz 7 yaş 5 aylik birkaç haftadır memesine büyüme nedeniyle doktor tahlil vs yaptırıyoruz cok canim sıkıldı cocuk doktorunun baktığı hormon testlerinde hersey normal ancak meme ultrasonunda meme başlangıcı olduğu görüldü pelvik us de de yumurtalık oluşumu mevcut daha doktora göstermedim birkaç kan tahlili daha istendi başına böyle bir durum gelen var mi tavuk cips paketli gida yok hayatımızda ben de erken ergenlik yaşamadım neden böyle oldu anlamadım

Merhaba sevgili anneler kizim henüz 7 yaş 5 aylik birkaç haftadır memesine büyüme nedeniyle doktor tahlil vs yaptırıyoruz cok canim sıkıldı cocuk doktorunun baktığı hormon testlerinde hersey normal ancak meme ultrasonunda meme başlangıcı olduğu görüldü pelvik us de de yumurtalık oluşumu mevcut daha doktora göstermedim birkaç kan tahlili daha istendi başına böyle bir durum gelen var mi tavuk cips paketli gida yok hayatımızda ben de erken ergenlik yaşamadım neden böyle oldu anlamadım
Şuan yediğimiz her şey hormonlu maalesef ne kadar dikkat etsek de çok sık olmaya başladı erken ergenlik ama tedavisi var iyi bir doktor bulup tedaviye başlamalısınız

Şuan yediğimiz her şey hormonlu maalesef ne kadar dikkat etsek de çok sık olmaya başladı erken ergenlik ama tedavisi var iyi bir doktor bulup tedaviye başlamalısınız
Araştırıyorum insallah iyi bir doktor buluruz

Merhabalar benim kızimda 7 buçuk yaşında özel bölgesinde tüylenme ve göğüslerinde şislik ve sertlik var bunun için doktora götürcem yarın inşallah sormak istediğim bu erken ergenlik için yapılan iğneler boy uzamasına engel oluyor mu böyle birşey başına gelipte iğne yaptıranlar var mı boy uzamasına engel oluyor mu bilgisi olan varmı

Merhaba bizimde 8yas 8 aylık meme büyümesi ter kokusu sivilce koltuk altı tüylenme sorunu endokrinoloji testler yapıldı östrojen yuksek çıktığı için yumurtalık USG bakılacak kemik yaşı normal ama market tavuğu çok tükettik paketli abur cubur malesef bakalım nasıl ilerlicez

Back
X