7 yaşındayken uğradığım haksızlık

outlook

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
20
8
43
Merhaba, bu konuyu burada paylaşmak konusunda çok düşündüm ve başka çarem olmadığı için paylasmam gerektiğine karar verdim.
Şu an 34 yaşındayım ve utanctanmi yoksa korkudanmi bilmiyorum ama şimdiye kadar kimseyle paylasamadim.
Ben daha 7 yaşındayken hacidan gelecek olan anneannemleri karşılamak için yaşadıkları şehire gitmiştik. Gittiğimiz ev dayimlara aitti ve çok kalabalikti teyzeler, dayilar, onlarin çocukları falan bir sürü kişiydik. Akşam oldu ve bütün çocuklar icin bi odada bir sürü yatak hazirladilar bende yer yatağında yatiyordum ama biriylemi yoksa yalnizmi yatiyordum onu hatırlamıyorum. Sanırım geç saat olmuştu ve ben inanılmaz bir acıyla uyandim şöyle söyleyeyim tarifi mümkün olmayan bir aciydi :KK43:
Arkami döndüğümde dayimin 17 yaşında olan oğlunu gördüm ve o an bana ne yaptığını anlayamamistim hemen kalktim yanindan bana bişey soyledimi korkuttumu inanin hiç hatırlamıyorum hemen dışarı ciktim annem ve bütün kardeşleri dışarıda keyifli bi sekilde oturuyorlardi halbuki ben içerde nasil bir acı yaşamıştım o an anlamamistim ama kalbim nasıl kirilmisti nasilda herkesten nefret etmistim nasilda içime kapanmıştım :KK43:
Tabi ben bu olayı kimseye anlatamamistim ama her nedense biliyordum o pislik bana arkadan zarar vermişti ama eminde olamiyordum büyüdükçe biseyleri ogrendikce korkmaya başlamıştım ya çok önemli olan bekaretimi kaybettiysem diye...
Yıllar geçti ben sevdigim adamla nisanlandim düğüne yakın bi zamanda kadın dogum doktoruna gidip bekaret kontrolü yaptirmistim çünkü çok korkuyordum sonuç tamda düşündüğüm gibiydi şerefsiz herif bana o iğrenç şeyi arkadan yapmıştı.
Sonra evlendim aylarca eşimle birlikte olamadım çünkü hep canım aciyordu yada ben öyle saniyordum...
O pislik ise hâlâ her düğünde bayramlarda gezmelerde karşıma çıkıyor. Onu her gördüğümde bağırıp çağırıp rezil edip kendi ellerimle parçalamak istiyorum ama olmuyor yapamiyorum iste.
Şimdi sizden yardım istiyorum ben bu yükle yasayamiyorum inanın çok zor bir durumdayim Allah kimsenin başına vermesin kaldirilacak gibi bi yük degil. Şimdi benimde kızım var ilk doğduğu zamanlarda öyle korkuyordumki bırak akrabalari falan babasiyla bile yalnız birakamiyordum psikolojim çok bozuk gerçekten yardıma ihtiyacım var lütfen siz bana biraz akıl verin ben böyle nasıl yaşarım...

Anlayamadığım şey üzerinizde kıyafet yok muydu yani o aşamaya gelene kadar bir şey hissetmediniz mi? üzerinizi çıkartmadan nasıl yapacak ki? Derin midir uykunuz?

Buraya yazilanlarla bu durumu atlatamazsiniz, gidip bir uzmandan destek alin, cok zor bi durum allah kimsenin basina vermesin :KK43:

Yataktan kalktigimda üzerimde sadece iç çamaşırım vardı belkide yaz günüydü öyle yatirdilar bilmiyorumki. Daha cocuktum uykum derinmiydi inan onu hatırlamıyorum.

Herkes uyanıkken nasıl böyle bir şeye cesaret edebilmiş... Bilemiyorum bir psikolog desteği almanız lazımdı ama keşke daha önce yapmış olsaydınız.

Yataktan kalktigimda üzerimde sadece iç çamaşırım vardı belkide yaz günüydü öyle yatirdilar bilmiyorumki. Daha cocuktum uykum derinmiydi inan onu hatırlamıyorum.

Geçmiş olsun ne olursa olsun kız çocuğuna dikkat etmek gerek. Buraya yazarak atlatılacak mevzu değil bundan evlilik hayatınız da etkilenir psikolojik destek almalısınız bence.

Herkes uyanıkken nasıl böyle bir şeye cesaret edebilmiş... Bilemiyorum bir psikolog desteği almanız lazımdı ama keşke daha önce yapmış olsaydınız.

Aslında çok istiyorum gidip bi uzmanla görüşmeyi ama bi türlü cesaret edemiyorum bunu yüz yuzeyken kimseye anlatamam sanki

7 yaş yaşadıklarınızı ayrıntılı olarak hatırlayabilmek için yeterli bir yaş; ancak yaşadıklarınıza dair çok kısa, sadece fotoğraf karesi gibi görüntülerin kalması ağır psikolojik travmalar sonrası olur genelde. Eğer hiç gitmediyseniz psikolojik bir destek alın sizi rahatlatacaktır.

kesinlikle uzmandan yardım alın.. ayrıca bunda utanacak olan siz değilsiniz o pislik.. biran önce gidip yardım alın inanın rahatlayacaksınız..
şimdi evli mi o adi pislik

neden eşinizle paylaşmıyorsunuz.. olayı yaşadığınızda çok küçükmüşsünüz ama keşke büyüdüğünüzde anlatsaydınız herkes bilseydi o pisliğin yaptıklarını..

Evlenmeden önce eşime anlatsaydim tepkisi nasıl olurdu inan kestiremiyorum belki en fazla ayrilirdik. Ama şimdi anlatirsam olaylar çok farklı gelisir cok büyür.
Birde benim aile akrabalar falan çok geri kafali onlara anlatsaydim ya adım çıkardı yada o pislikle evlendirilirdim

Muhtemelen farkında değilsin olanların sanıyordur. Kaç yaşında bu adam? Bi gözünü mü korkutsan

Şu an 44 yaşında falandir ama o pislige ne yapabilirim bilmiyorum.
Bu avukat Rahmi bey bi keresinde demistiki tecavüz suçları asla zaman aşımına uğramiyor kaç yasinizda olursaniz olun gidin şikayetçi olun. Bazen yapayim diyorum ama cesaret edemiyorum.

X