açıkçası ben o lafı çok saçma buluyorum canım ..
ne evliler var kocaları sultan gibi bakıyor onlara ..
ne bekarlar var aileden neler çekiyorlar..bekarlar daha rahat gibi bi önyargıya varamayız burada
evlilik birazda şans,, umarım herkesi mutlu evlilik bekliyordur
nacizane yorumum :)
açıkçası ben o lafı çok saçma buluyorum canım ..
ne evliler var kocaları sultan gibi bakıyor onlara ..
ne bekarlar var aileden neler çekiyorlar..bekarlar daha rahat gibi bi önyargıya varamayız burada
evlilik birazda şans,, umarım herkesi mutlu evlilik bekliyordur
nacizane yorumum :)
sana katılıyorum bekarım ama mutlu değilim rahat değilim bekarlık sultanlıktır gibi cümleler sadece kurgu gerçek değil....
Tabi canım her evlilik aynı değil ama bu yorumları okuyunca da hakikaten bekarlık sultanlıktır diyorum...ailemin bana yaşattığı yaşantıyı bana hiçbir erkek yaşatamaz buna eminim ...
Evet canım anladım seni ben aslında insan bekarken şöyle konuları okuyunca üzülüyor halinde şükrediyor sanırım ..
İşte bu senin için öyle,, bekar vardır ailesinden neler çekmiştir ama evlenince çok mutludur..
bu değişir ..
istisnalar durumu.. neyse güzel bi evliliklerimiz olur inşallah
inşallah canım bütün kızlar iyi bir evlilik yapmak ister ama evlilik böyleyse uzak olsun böyle evlilikler hiç evlenmem daha iyi...iyi bir evliliği ise herkes ister zaten bu da dediğin gibi şans ...
Valla kızlar burda azeri_gelini var o da çok yakın arkadaşımdır ilk eşi ile boşandı ama ikinci eşi resmen kıza el bebek gül bebek bakıyor. kocası koca olacak ki baksın kadına... arkdaşımla yarın konuşup ailesine söylemesini diyeceğim. o pisliği de Allaha havale ediyorumm
kendisi de diyor zaten pişmanım ama ailesinin tepkisinden çekiniyor.bide evlenirken biraz ailesini karşısına aldı gibi ondan
kaynar kazanda yakmalı geberene kadar bu konularda çok acımasızım çünkü benim teyzeme kaynanası kan kusturdu .. nefret eder oldum kaynanalardan .. ana kuzusu erkek mi hiç çekilmez
bir gün kayınvalide olursam ogluma ve gelinime asla karışmam .. istediklerini yapabilirler ..
bir gün gelinim olursa çok şanslı olacak
kızlar şu an resmen sinirden deli olacağım! Hem akrabam hem en yakın arkadaşım var güzel,hamarat bi kız. Lise 2den beri görüştüğü biri vardı çocuk bildiğin geri kafalı ciddi anlamda geri kafalı bunun okumasına izin vermedi benim aptal arkadaşımda okumadı çocuğu bekledi. çocuk gemi inşa mühendisi oldu evlendiler. sözde o çok dindar çok efendi adam 6 ay işsiz yattı milyar maaşı geri tepti neymiş o iyi ünv. okumuş yetmezmiş o para. arkadaşım ona da sabretti. kızı ailesine hasret etti. az önde konuştum 1 hafta önce kaynanası oğlunu doldurmuş salmış kızın üstüne. inanın ki kızın ağzı var dili yok öyle kavgacı değildir. o hayvan kocası gelmiş kucağındaki bebeğe aldırmadan kızın ağzını yüzünü dağıtmış. bebek korkmmuş her gece çığlıkla uyanıyor diyor.üstelik pislik hiç bişe olmamış gibi de o tertemiz kızın her işine bahane buluyoormuş!!! çıldırmak üzereyim. sizce ailesine söylesem mi haberleri yokmuş çünkü.
ben evlilğimin 5. günü dayak yemeye başladım 7 yıl evli kaldım en sonunda dayanamadım boşandım ama o dayak yediğim sürece medet umardım biri beni kurtarsa diye çünkü çekiniyodum böyle bişeyi aileme söylemeye çok sevdim severek evlendim kendim istedim bununda etkisi olmuştu yüzüm tutmuyodu aileme demeye bence bir çıtlat sevapda edersin...
ben evlilğimin 5. günü dayak yemeye başladım 7 yıl evli kaldım en sonunda dayanamadım boşandım ama o dayak yediğim sürece medet umardım biri beni kurtarsa diye çünkü çekiniyodum böyle bişeyi aileme söylemeye çok sevdim severek evlendim kendim istedim bununda etkisi olmuştu yüzüm tutmuyodu aileme demeye bence bir çıtlat sevapda edersin...
Allah cezasını versin böyle insanların. Bence ailesine söylemelisin.Arada kötü bile olsan vicdanın rahat eder.kızlar şu an resmen sinirden deli olacağım! Hem akrabam hem en yakın arkadaşım var güzel,hamarat bi kız. Lise 2den beri görüştüğü biri vardı çocuk bildiğin geri kafalı ciddi anlamda geri kafalı bunun okumasına izin vermedi benim aptal arkadaşımda okumadı çocuğu bekledi. çocuk gemi inşa mühendisi oldu evlendiler. sözde o çok dindar çok efendi adam 6 ay işsiz yattı milyar maaşı geri tepti neymiş o iyi ünv. okumuş yetmezmiş o para. arkadaşım ona da sabretti. kızı ailesine hasret etti. az önde konuştum 1 hafta önce kaynanası oğlunu doldurmuş salmış kızın üstüne. inanın ki kızın ağzı var dili yok öyle kavgacı değildir. o hayvan kocası gelmiş kucağındaki bebeğe aldırmadan kızın ağzını yüzünü dağıtmış. bebek korkmmuş her gece çığlıkla uyanıyor diyor.üstelik pislik hiç bişe olmamış gibi de o tertemiz kızın her işine bahane buluyoormuş!!! çıldırmak üzereyim. sizce ailesine söylesem mi haberleri yokmuş çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?