7 yıl evlilik 3 başarısız deneme ve kendiliğinden şuan hamileyim şaka gibi

Bthcg 9041 idrar testi cift cizgi ne kadarlık hamileyimdir
Gözünüz aydın 347 ile 15 günlük gebelik vardı

Gün bazında değerlendirmek ne kadar doğru bilmiyorum ama son adet tarihiniz ne

Bütün hesaplamalar son adet tarihine göre yapılıyor. Yani son adet tarihinizin ilk günü gebe kalmışsınız gibi hafta hesabı yapılıyor.
Tabi ki hiç birimiz o kadar erken gebe kalmıyor oluyor ama hesap bu şekilde :)

Bı buçuk aylık ya da çoğul gebelik

Bu arada tebrik ederim.
3 başarısız deneme derken , tüp bebek demek istediniz sanırım.
Kısmet bugüneymiş. Ancak sağlıklı olup olmadığını anlamak için en kısa zamanda kadın doğum uzmanına gidin, ultrason ile bakılsın.

İnsan düşünün ce ilk basta kafası karışıyo ogrenecez artik bu iside

Teşekkür ederim hayır tüp bebek değil ilki asılama diğer 2 si yumurta catlatma islemiydi nasip olursa adet olunca tüp bebek için tedaviye basliycaktim ama tüp bebege gerek kalmadi artık

Teşekkür ederim hayır tüp bebek değil ilki asılama diğer 2 si yumurta catlatma islemiydi nasip olursa adet olunca tüp bebek için tedaviye basliycaktim ama tüp bebege gerek kalmadi artık
İnşallah sağlıkla ilerler
En kısa zamanda doktora gitmeni öneririm. Allah korusun dış gebelik vs olursa ultrason ile bakılmadan anlaşılmaz. Kese , bebek görülür - kalp atışını duyulur artık diye tahmin ediyorum sağlıklıysa.

Hayırlısı olsun sizler için

Bthcg 9041 idrar testi cift cizgi ne kadarlık hamileyimdir
Ya Allah'ım hayırlı güzel gebelik nasip etsin. Bende 7 yıllık evliyim ve iki tüp bebek bir aşılama ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum olumsuz oldu. Rabbim bana ve benim gibi olanlara nasip etsin inşallah

Cok teşekkür ederim Allah razı olsun en kısa sürede gideceğim inşallah tek sorun araya hafta sonunun girmesi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…