Aminİnşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucağınıza
Yaa bende pcosluyum ve hic ana hic ümidim yoktu nasıl oldu anlamadik rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahYa Allah'ım hayırlı güzel gebelik nasip etsin. Bende 7 yıllık evliyim ve iki tüp bebek bir aşılama ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum olumsuz oldu. Rabbim bana ve benim gibi olanlara nasip etsin inşallah
Yapmadim çünkü hic hamile olacagim aklima gelmedi normaldede adet günlerim düzensiz olur glifor kullaniyorum 3 senedir onun sayesinde her ay adet oluyodum ama arada sasiriyodu gene öyle olunca ben ihtimal vermedim bide enfeksiyon cikinca hic aklima gelmedi ama cevremin baskisiyla kan verdim sonra cikan sonuca inanamayip idrar testi yaptim sonuc pozitif8 haftalık falansınız suan 6 subattan beri adet olmamıssınız hiç test yapmadınızmı
AminnnnAllah tamamına erdirsin..İsteyen layıkıyla bakabilecek olan herkese bu duyguyu nasip etsin..
Bende pcosluyum nasıl olur bilmiyorum hiç umudum kalmadıAmin
Yaa bende pcosluyum ve hic ana hic ümidim yoktu nasıl oldu anlamadik rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Canım inan ben hala hamile olduğuma inanamıyorum seni o kadar iyi anlıyorum ki bende henüz çok yeniyim ama nasıl oldu hala aklim almıyo benim denemediğim yemediğim hic bise kalmadı son olarak arkadaşımın annesi umreden Adem elması diye birşey getirmisti onu kullandim onun etkisi varmi bilmiyorum hamile kalmak isteyenler alip kullanıyormuşBende pcosluyum nasıl olur bilmiyorum hiç umudum kalmadı
Heyecanlı olduğun çok belli zatenCanım inan ben hala hamile olduğuma inanamıyorum seni o kadar iyi anlıyorum ki bende henüz çok yeniyim ama nasıl oldu hala aklim almıyo benim denemediğim yemediğim hic bise kalmadı son olarak arkadaşımın annesi umreden Adem elması diye birşey getirmisti onu kullandim onun etkisi varmi bilmiyorum hamile kalmak isteyenler alip kullanıyormuş
Heyecanlı olduğun çok belli zatenNe zamandır kullanıyorsun ve nasıl kullanıyordun.Bende bı kere kırmaya rendelemeye çalıştım olmadı kullanmadım. Şimdi bir daha var sen nasıl yaptın anlatırsan belki faydası olmuştur bende d
Canım eşim onu kirdi kabugunu icinden cikan cekirdek cok sert rendelemeye calistik ama basaramadik cok az bisey rendelendi bende kabugu falan nesi varsa hepsini bir litre suda kaynattim sonra süzdüm bir gün sonra sabah aksam ac karnina birer bardak ictim bu kadarHeyecanlı olduğun çok belli zatenNe zamandır kullanıyorsun ve nasıl kullanıyordun.Bende bı kere kırmaya rendelemeye çalıştım olmadı kullanmadım. Şimdi bir daha var sen nasıl yaptın anlatırsan belki faydası olmuştur bende denerim
Açıkçası özel bisey yapmadim yani zamaninda cok seyler denedik olmadi son zamanlarda en son iste o adem elması dediğim şeyi denemistik omu vesile oldu bilmiyorumMerhaba Allah hayırlı etsinçok sevindim özel bişey yaptınız mı bizde uzun zamandır bekliyoruz
Herşey nasip kısmet zamanı simdiymiş olmuş. Çabaladıkça olmuyor. Peki kaç gün içtin ki belki olur denerimCanım eşim onu kirdi kabugunu icinden cikan cekirdek cok sert rendelemeye calistik ama basaramadik cok az bisey rendelendi bende kabugu falan nesi varsa hepsini bir litre suda kaynattim sonra süzdüm bir gün sonra sabah aksam ac karnina birer bardak ictim bu kadar
Yani ben o su bitane kadar sabah akşam ictim bazen cay bardağı ile ictim bazen su bardağı ile normali su bardağı ama ben bazen miydem kabul etmeyince cay bardagiyla ictim bazilari balda katiyormus ben katmadimHerşey nasip kısmet zamanı simdiymiş olmuş. Çabaladıkça olmuyor. Peki kaç gün içtin ki belki olur denerim
Regl bitince mi başladın pekiYani ben o su bitane kadar sabah akşam ictim bazen cay bardağı ile ictim bazen su bardağı ile normali su bardağı ama ben bazen miydem kabul etmeyince cay bardagiyla ictim bazilari balda katiyormus ben katmadim
Öylemi Allah hayırlı etsin inşallah çok sevindim sağlıkla gelsinAçıkçası özel bisey yapmadim yani zamaninda cok seyler denedik olmadi son zamanlarda en son iste o adem elması dediğim şeyi denemistik omu vesile oldu bilmiyorum
6 haftanın içindesinizBthcg 9041 idrar testi cift cizgi ne kadarlık hamileyimdir
Herşey nasip kısmet zamanı simdiymiş olmuş. Çabaladıkça olmuyor. Peki kaç gün içtin ki belki olur dene
Cok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÖylemi Allah hayırlı etsin inşallah çok sevindim sağlıkla gelsin
Teşekkür ederim6 haftanın içindesiniz
Evet biliyorum canım bizde ona basıklık derler.kimi insan inanmaz ama bence gerçekten böyle birşey var.hatta annem bana sen bence basiktin diye bile söyledi.hep 7 sene dolsun diye bekledik yani genede bi ümidimiz vardı.demekki doğruymuşHic duydunuzmu bilmiyorum. Bazilarinin 7 sene muhleti var der buyuklerim. Cevremde 7.yilinda bebegine kavusan cok kisi var. Eskiden de cok olurmus oyle derlermis. Dogrulugunu bilmiyorum ama. Banada annem oyle diyor belki seninde oyledir diye. Belki oyledir bilemem. Saglikla gelsin tebrik ederim
Evet canımRegl bitince mi başladın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?