• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 yıl sonrası kötü son....

her ayrılığa içim acıyo ama uzun ilişkiler bitince daha çok üzülüyorum:( canım benim çok yıpratma siniri geçsin mutlaka arar seni..o anda inadı tutmuştur o yüzden öyle konuşmuştur..erkekler arada yapıyorlar bunu..banada erkek arkadaşım msnde bi resmim vardı gayet normal bi resim..hiç bizaman umursamadı bigün tutturdu kaldır onu.bende normal bu resim nesi var dedim..sen beni dinlemiyosun dediğimi yapmıyosun diye ayrılmıştı..3 ay ayrı kaldık saçma sapan bi neden yüzünden..erkekler bazen böyle taktı mı takıyor işte..mutlaka arar çok yıpratma kendini..hem bırak özlesin değerini daha iyi anlasın :)

3 aymı:( bukadar sorun olmayacak bi konu yüzünden..anlayamadığım şeyde şu okadar zaman nasıl dayanırlar..onun gibi olmak istiyorum takmak istemiyorum,şuan nasıl uyuyabiliyo nasıl vakit geçirebiliyo bensiz,benm boğazımdan su bile geçmezken..

gün geçtikçe her sessiz kalışımda umudumu kaybediyorum..ama yinede beynimden tamamen silemiyorum..şimdi tekrar msj çeksem diyorum??sizce napayım

tatlım buna en iyi ve doğru cevabı sen verebilirsin..erkek arkadaşını tanımıyoruz ki..

haklısın canm bana destek olduğunuz için çok saolun..böyle kafayı yiyecek hale gelmiştm biraz olsun rahatladım okudukça yorumları

Allah işini rast getirsin ve hayırlısını versin,herşeyin gönlünce olmasını dilerim.bi sonuç ya da gelişme olursa yaz yine :)
güzelce uyu hadi.yarın yeni bir gün..

Canım ayrılmadan önce nasıldınız peki?Yani sana ilgisi,sevgisi nasıldı?Eğer ayrılmadan önce seninle ilgilenip,sana sevgisini gösteriyorsa barışırsınız o zaman.Ama son zamanlarda bir şeyler ters gidiyorsa,bunu ayrılmak için bahane kullanmış da olabilir.Benim de 7 senedir ilişkim var,erkek arkadaşım bitti lafını ağzına almaz kolay kolay.Bazen sürekli kavga ettiğimiz döneme gelince olmuyor filan der,3 5 gün görüşmeyiz.Ben msj atarım zaten yumuşamış olur.Bence ilk adımı atmaktan çekinme.Beni sevmiyor musun artık diye sor açık açık.Bu kadar kolay mı bitmesi böyle basit bir şey yüzünden diye msj at.Sen daha iyi tanıyorsun erkek arkadaşını,ona göre yaz bir şeyler.Ben böyle 3-5 gün görüşmeyince konuya direk beni sevmiyor musundan girerim,çoktan buzlar erir gider bunu sorduktan sonra.

Son düzenleme:
Allah işini rast getirsin ve hayırlısını versin,herşeyin gönlünce olmasını dilerim.bi sonuç ya da gelişme olursa yaz yine :)
güzelce uyu hadi.yarın yeni bir gün..

amin inş canm hepimiz için..yazarım inş kötü bişey olmasın artık ikincisine dayanamam sanırım..uyumaya çalışıcam artık evet

Canım ayrılmadan önce nasıldınız peki?Yani sana ilgisi,sevgisi nasıldı?Eğer ayrılmadan önce seninle ilgilenip,sana sevgisini gösteriyorsa barışırsınız o zaman.Ama son zamanlarda bir şeyler ters gidiyorsa,bunu ayrılmak için bahane kullanmış da olabilir.Benim de 7 senedir ilişkim var,erkek arkadaşım bitti lafını ağzına almaz kolay kolay.Bazen sürekli kavga ettiğimiz döneme gelince olmuyor filan der,3 5 gün görüşmeyiz.Ben msj atarım zaten yumuşamış olur.Bence ilk adımı atmaktan çekinme.Beni sevmiyor musun artık diye sor açık açık.Bu kadar kolay mı bitmesi böyle basit bir şey yüzünden diye msj at.Sen daha iyi tanıyorsun erkek arkadaşını,ona göre yaz bir şeyler.Ben böyle 3-5 gün görüşmeyince konuya direk beni sevmiyor musundan girerim,çoktan buzlar erir gider bunu sorduktan sonra.

ayrılmadan bikaç saat öncesine kadar bile çok çok iyiydik,ilgiside aynı şekilde arada sinirlilik gösterdiği durumlar oluyodu tabi çok sinirli biyapısı var hep ben alttan alıp sakinleştiriyodum ama yaptığınında farkında oluyodu,bazen konuşmalarımızda sen beni nasıl çekiyosun gibi konuşmalar oluyodu ö.dileyip konu kapanıyodu..
dediğin gibi canm bizimde böyle yani kolay kolay bitti demez işte buzamana kadar nekadar kızsada sinirlensede ağzına almadı hiç ayrılık lafını.bu yüzdende tedirginim işte budefa ağzına aldıysa bitti lafını gerçekten bitmiştir diyorum..çok dedim canım onuda basitmi bukadar falan diye sen benim canımı o an çok yaktın dinlemedin gittin bende senin canını yakıyorum beni kaybettin yapma dediğimi yaptın bitti bunu dahası yok dedi..yani açıklama yapmama bile tahammülü olmadı oan.bian kestirip attı

canım eğer ben sevgilime böyle bir tehditte bulunsam ve o beni ezip geçse çok kızar ve ayrılırdım belki. ama hep karşı tarafın çaba göstermesini ve kendini affettirmesini beklerdim. belki de o da acı çekiyor ama tutuyor kendini. bence birkaç gün sonra konuşmayı deneyebilirsin sonradan pişman olmamak için.

canım eğer ben sevgilime böyle bir tehditte bulunsam ve o beni ezip geçse çok kızar ve ayrılırdım belki. ama hep karşı tarafın çaba göstermesini ve kendini affettirmesini beklerdim. belki de o da acı çekiyor ama tutuyor kendini. bence birkaç gün sonra konuşmayı deneyebilirsin sonradan pişman olmamak için.

mecburdum ama canm oda biliyo bunu.arkadaşım yalnızdı ve benm onun yanında olmam gerekiyodu..anlaması gerekmezmiydi peki beni..
evet bunuda düşünmüyo değilm son kez haksız duruma düşmemk için konuşmayı denicem tekrar

mecburdum ama canm oda biliyo bunu.arkadaşım yalnızdı ve benm onun yanında olmam gerekiyodu..anlaması gerekmezmiydi peki beni..
evet bunuda düşünmüyo değilm son kez haksız duruma düşmemk için konuşmayı denicem tekrar

peki bişey sorcam arkadaşının evine gitmene mi kızdı yoksa dışarı mı çıktınız?

Biz kadınlar sevdik mi kalbimizi kaptırıp gideriz. İnanmak güvenmek isteriz. Kötü yanları görmeyiz çünkü görmek istemeyiz. Canınız çok yanıyodur şimdi çünkü ayrılık daha çok yeni ama zamanla alışıcaksınız üzülmeyin acınız da dinicek tek ilacı zaman. Sizin onu sevip değer verdiğiniz kadar değer verseydi zaten böyle pat diye kestirip atamazdı. Ben böyle düşünüyorum.... Fotoğraf falan varsa bakmayın canınızı daha fazla yakmanıza sebep olur. Aldığı hediye fln ya da onu hatırlatıcak şeyleri kaldırın gözünüzün önünden. Mümkün mertebe kendinizi oyalayın film izleyin, arkadaşlarınızla görüşün, imkanınız varsa alışverişe çıkın, gezin tozun kafa dağıtın. Belli bi zaman geçtikten sonra toparlanıcaksınız elbet tek çare sabretmek ve dua etmek diye düşünüyorum.

bu erkekler neden böyle anlam veremiyorum onların düşüncesine göre şimdi sözümü dinlemeyen ilerde hiç dinlemez böyle bir mantık olabilir mi illaa hep onların dediği gibi mi olmak zorunda

bence seni gerçekten seviyorsa bir müddet sonra yumuşar
biz de eskiden böyle bir şey yaşamıştık
tam böyle değil de ben sevgilime bi saygısızlık yapmıştım
hem de ben ayrılmıştım
ertesi gün ben pişman tabii, süt dökmüş kediler gibiyim
bu sefer o ben gibi olmuştu, ben artık istemiyorum vs. demişti
bunu dediği gün buluştuk ve buluştuğumuz gibi elimi tuttu =)
ben ona dedim ki hani istemiyodun falan
ben onu burnunu sürtmek için söyledim, biraz böyle davranıp sonra kendi yöntemlerimle seninle barışmaya çalışçaktım dedi
bunu bi erkek açık açık söyledi yani
merak etme, seninki de kesin bi daha böyle bir şey yapmaman için burnunu sürtüyodur
7 yıl, dile kolay..
unutma ki, tartışmalarınızın sonunda dersinizi ne kadar iyi alırsanız, ilişkinizin temelleri o kadar sağlam olur ki evlendiğinizde o sağlam temeller üzerinde hata yapmanız azalır

kusura bakma ama bu 7 yıl değil de 10 günlük bi ilişki gibi görüomuş heralde. ben bile sinirlendim şimdi

kesınlıkle katılıyorum .
7 yıllık ılıskı boyle sacma sebepten bıter mı hıc .
o bellı kı trıpler de sana karsı bır kac gun sonra gerıdonus yapacaktır:ssz: .
kafana takma .

Tek derdin barışmaksa ara, özür dile, yalvar yakar, kapısına git. Elinden geleni ardına koyma. İllaki barışırsınız, hem böyle olunca daha da çabuk barışırsınız.. Ama adamın planı da bu değil mi zaten? Adam senin bunları yapmanı bekliyor, ne kadar anlamsız konuşursa konuşsun yine de onun lafından çıkmamanı istiyor. Anlaşılan egolarında bir azalma olmuş son zamanlarda, herneyse. Eğer bir daha böyle saçma salak inatlar yapmasını istemiyorsan ağırdan al. İstediğini verme eline, bakalım tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer neresiymiş? Kolaymıymış öyle her canı sıkıldığında bir daha beni arama demeler?

Arada senin bilmediğin başka mevzular yoksa her iki türlü de barışırsınız. Yöntemi sen seç.

(Sert konuştuysam kusura bakma, yaptığı hareketi aşırı çocukça buldum.)

bütün yorumlarınız için çok çok saolun kızlar hepsini okudum..ve dediğiniz gibi geri döndü bana kendisi..hiç beklemediğim bianda kendisi ö.dileyip üzdünü kendisinin hata yaptığını söyledi.oan çok sinirlenmiş ne dediğini bilememiş vs.ben hiç sesimi çıkarmamıştım ağırlığımıda koydum kendiliğinden döndü,şaşkınımda aslında.tükürdüğünü yalamayan biri eğerki sen kendinden taviz vermiyosan yalıyomuşta.ben buna bağlıyorum.hala ağırlığımı koyuyorum şuan beni üzdüğü için.tekrar çok saolun:16::16:

dile kolay 7 yıl.
millet 2-3 yıllık ilişkilerini bitirdiklerinde bile bir süre acı çekiyorlar.
tek çaresi zaman. o zaman sana alışmayı öğretecek sen istemesen bile.
dua et birde. böyle durumlarda Allah'a sığınmak en güzeli.

Back
X