• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 yıl sonrası kötü son....

maalesef.... tek çare zaman.... alışmaya çalışmaktan başka çare yok.. keşke olsaydı da ben kullansaydım bu çareyi... ama yok... alışmak alışmak....

zaman gerek biliyorum çok zor çok çok için yanıyor kendimden biliyorum ama senden vazgeçenden sende vazgeçeceksin ağlaya ağlaya belki için acıya acıya ama bir bakıcaksın ki gitmiş yüreğinden .

seni çok ıyi anlıyorum.bende ayrılali 1ay oluyor.4yıllık ilişkim bitti.ılk günler için öyle acır sanki ıçine bi ateş düşmüş har har yanar durur.kalbin ağrır elinde olmadan durduk yere gözlerinden yaşlar süzülür.ayrılığimin ılk günleri bende teselli bulmak için buraya yazmıştim.simdi o ılk güne ve şimdiye baktığmda unutulmuyck hiç bişeyın olmadığıni anlıyosun.kısaca zaman herşeyin ilacı.mutlaka her mekanda elini attığın her eşyada onun izi oluyo.benimde hala onlari gördükçe ıçim sızlamiyo değil.ama bazı şeylerin üzerine gitcksin.ve en önemliside bu ruh halimi atlatmak için sürekli bi uğraş halinde oldum bi gün bile evde oturmadim.gece yatağa yattığnda acır en çok için.gece geç saate kadar bilgisayar oynadım-uykum deli gibi gelinceye kadar oturdum yattığm gibi de uyudum-kalktığımda giyindım süslendım yine dışarılara attım kendimi.bu şekilde atlattim hala daha pek boş kalmamaya çalışıyorum.he en en önemliside sakin slow müzik dinleme.canlı bişeyler kop kop dinle :) insanın ruh halini ck etkiliyo.neyse saçma bulabilirsin ama ben böyle yaptım-1ayin sonunda ck ıyiyim şükür hiç geçmick sanmıstim

Back
X