- Konu Sahibi Monsterrmilk
Arkadasimla ayri sehirlerdeyiz 3 yildir daha once beraberdik universitede. Farkli sehirlere atandik .Her hafta konusurduk en az 1 saat arada ben onun yanina giderdim ,o gelirdi. Cok iyi anlasirdik. Bu yaz nisanlandigindan beri degisti 6 aydir bir kere bile arayip nasilsin demedi bana. Hep ben aradim. Dun ozur grubu aciklanmis yeni haberim oldu aradim yine. Bana dedigi" bende hic mi merak etmez neden hala aramadi diye dusunmustum " . Dedi.
Bende daha yeni haberim oldu ki dedim. Sen de beni hic aramadin kac aydir aradin mi dedim. Ya isler gucler tayin telasi filan dedi gecistirdi. Hel boyle yapiyor iki ay once bi aradim o zamanda oyle demisti. Esin rahatsiz olur diye arayamadim demisti. Hem kendisi aramiyor hemde ben aramayinca neden aramiyor diye dusunuyor.
Simdi ben bu arkadas hakkinda ne dusuneyim zaten nisanlisida hic sevmedi ,beni aldim o negatifligi ben.
Bende daha yeni haberim oldu ki dedim. Sen de beni hic aramadin kac aydir aradin mi dedim. Ya isler gucler tayin telasi filan dedi gecistirdi. Hel boyle yapiyor iki ay once bi aradim o zamanda oyle demisti. Esin rahatsiz olur diye arayamadim demisti. Hem kendisi aramiyor hemde ben aramayinca neden aramiyor diye dusunuyor.
Simdi ben bu arkadas hakkinda ne dusuneyim zaten nisanlisida hic sevmedi ,beni aldim o negatifligi ben.
Son düzenleme: