7 yıllık arkadaşım

Monsterrmilk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
1.259
1.355
133
Mersin
Arkadasimla ayri sehirlerdeyiz 3 yildir daha once beraberdik universitede. Farkli sehirlere atandik .Her hafta konusurduk en az 1 saat arada ben onun yanina giderdim ,o gelirdi. Cok iyi anlasirdik. Bu yaz nisanlandigindan beri degisti 6 aydir bir kere bile arayip nasilsin demedi bana. Hep ben aradim. Dun ozur grubu aciklanmis yeni haberim oldu aradim yine. Bana dedigi" bende hic mi merak etmez neden hala aramadi diye dusunmustum " . Dedi.

Bende daha yeni haberim oldu ki dedim. Sen de beni hic aramadin kac aydir aradin mi dedim. Ya isler gucler tayin telasi filan dedi gecistirdi. Hel boyle yapiyor iki ay once bi aradim o zamanda oyle demisti. Esin rahatsiz olur diye arayamadim demisti. Hem kendisi aramiyor hemde ben aramayinca neden aramiyor diye dusunuyor.

Simdi ben bu arkadas hakkinda ne dusuneyim zaten nisanlisida hic sevmedi ,beni aldim o negatifligi ben.

Son düzenleme:
O mesaj atmıyorsa sende atmaa .
Gözden ırak olan gönulden de ırak oluyor ..

Nişanlisiyla vakit gecirmekten size vakit ayiramamiş

Sizde aramayı birakin onun aramasini bekleyin.aradiginda da nerdesin niye hic aramiyorsun diye ilk siz söyleyin

Arkadaşınız,nişanlısı sizi hiç sevmediği icin arayı açmış olabilir.belliki sizden uzaklaşmaya çalışıyor.

Arkadaşlık ilişkileri de zamanla evrilir. Herkes sürekli sıkı fıkı arkadaş olmak zorunda değil. Bir bakarsınız 5 yıl sonra tekrar en iyi arkadaş olmuşsunuz.

Dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı sizinkisi.
Neden medeni insanlar gibi karşılıklı açık açık konuşmuyorsunuz?
Ben olsam arkadaşım ile bu şekilde diyaloğa girerdim "bir türlü görüşemiyoruz bir sorun mu var?"
Zaten gerisi gelir diye düşünüyorum...

En doğrusu bu olacaktır, karşılıklı net ve açık diyaloglar.
Aksi halde hem uzaktasınız, hem de uzaktan sen aradın ben aradım güderseniz, arkadaşlığınız 2 güne biter...

evlendiğinde+sevgili bulduğunda+nişanlandığında+başka arkadaş bulduğunda seni unutan insan tipleri vardır hep.
ya boşver inanki arkadaşlığa çok önem veriyorsunuz, çok bel bağlıyorsunuz. yapmayın. insanın ablası abisi aramıyor bu devirde unutup gidiyor. boşver.

Vakit ayırmanız gereken başka insanlar ya da işler olmadığı zaman daha samimi olmanız nasıl normalse hayatlarıza yeni insanlar girdiği zaman uzaklaşmalar da normal gibi geliyor bana. Sevgi ve muhabbetiniz aynıysa ' o arasın ben aramam ' derdine hiç girmeyin derim. Siz arayın biraz sonra da o arar. Ama geçmişteki gibi hergün görüşmeniz çok mümkün değil artık.

En sevmediğim arkadaş ilişkisi biçimi her konuşmaya sitemkar olarak başlanandır.. Benim de var böyle..
Yahu ne fark eder? Hayat telaşı ben annemle her gün konuşamıyorum. Unutuyorum iş, güç, çocuk, ev derken..
Sonuç olarak biri fırsat yaratıp aramış mı aramış. Bence ille de görüşmek istiyorum diyorsan "sitemi bırak ikimiz de unutuyoruz işte" de..

Cok uzuldum ama boyle yapmasina. Bende evliyim, nisanlilik zamanlarim oldu asla bi kenara atmadim.

Back
X