- 1 Ağustos 2019
- 338
- 369
- 33
- Konu Sahibi Ozgurlestik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygularını dibine kadar yaşa ama neler unutuluyor buda geçecek ve hatırladıkca sadece tebessüm edeceksin hatta değmezmiş ne kadar üzülmüşüm boşuna diyeceksin...
Altın gibi kalbi vardı da neden seni yari yolda bıraktı kuzum?Değicek biriydi. Altın gibi bi kalbi vardı beni çocuğu gibi sever bakardı. Erkekler neden değişir anlamıyorum![]()
Neden ayrıldınız sebeb neydi ayrıntı versen biraz?Ha birde şu canımı yakıyor onu bensiz bırakmak. Hayatının rengi bendim. Sanki onu terkediyormusum gibi ama o beni buna mecbur bıraktı beni tutmak için hiç bişi yapmadı.sessiz sakin kabul etti
Canım işte bu ilişki çok farklıydı. Eşini sever gibi diil anneni sever gibi sevmek. Yani biz hep ikimiz yaşadık herseyi. Onun için zor işte. Ama şöyle bi durum var ona karşı soğukkanlıyım ve yaşadığım şeyi ilk defa burda paylaştım7 yillik iliski mi olur ya. Anladigim kadari ile ayni evde yasiyorsunuz demek ki bitmis.
Kocami bile annesi gibi sevmem esi gibi severim annesi gibi sevmek ne ya. Kendinizi parcalayinca degeriniz artmaz!
Beni sallamayan adami ben hic sallamam siz arkasindan ne guzel siir gibi yazmissiniz
O tisortu alip ne yapacaksiniz mesela beni istemeyen sevmeyen adamin tisortu diye bakip bakip aglayaca misiniz? Hayati bu kadar zorlastirmayin ya.
Hiç bir şey yapmıyorsa pek de hayatının rengi falan değilmişsiniz. Yaşadığınız ilişkinin boyutu bizi bağlamaz ama işe ilk önce sizsiz de bir hayat kurabileceği düşüncesini kabullenmeye bakın.Ha birde şu canımı yakıyor onu bensiz bırakmak. Hayatının rengi bendim. Sanki onu terkediyormusum gibi ama o beni buna mecbur bıraktı beni tutmak için hiç bişi yapmadı.sessiz sakin kabul etti
O tişörtü toz bezi yapmayı başardigin an acilarindan kurtulacaksin. Bu kadar uzmeyin kendinizi. Belli ki karşı tarafın ilgisizliği sizi ayırmış... Dimdik yürüyün çıkın şu evden. Birazcık kendinizi sevin. Bu ne ya... değmeyecek bir adammış işte ...tersi olsa bu olmazdı...hadi kızım toparla kendini...
Hiç bir şey yapmıyorsa pek de hayatının rengi falan değilmişsiniz. Yaşadığınız ilişkinin boyutu bizi bağlamaz ama işe ilk önce sizsiz de bir hayat kurabileceği düşüncesini kabullenmeye bakın.
Şimdi eşyalarımı topladım. Cıkıcam inş. Ve ben 2 gündür burda kalmıyodum makinedeki eşyalarımı ütülemiş eskisi gibi. Asmıs. Of çok duygusalım.
Öyle bir anlatmış ki konu sahibi sanki sevgilisi hala deli gibi aşık. Adamda her şey bitmiş işte. Bu kadar ajitasyona ne gerek var ki...Hayatının rengi olsa adam böyle davranmaz o kendi düşüncesi konu sahibinin.
Öyle bir anlatmış ki konu sahibi sanki sevgilisi hala deli gibi aşık. Adamda her şey bitmiş işte. Bu kadar ajitasyona ne gerek var ki...