• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 yıllık bir ilişki bitişi ardından duygularım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ozgurlestik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2019
338
369
33
Su an duygularım tarifsiz :( bi yandan tsortu koklayıp bi yandan ağlıyorum ilk defa ağlıyorum ayrılık kesinleştikten sonra. Kokuyu duyunca dayanamadım. Son kez koltukta uzandım. Gitmek zorunda olmak çok kötü. Anılarımızı en kötüsü de kalbimi bırakıp gidiyorum. Bu hayatımın en zor günlerinden biri. İstenmediğim yerde hiç durmadım duramam da. Ama zormus. Birdaha böyle sever miyim sanmam ama böyle sevmeyi de tatmam gerekiyordu hayatımda. Bi parçamı bırakıyorum bu evde. Artık her istediğini yapabilir ama bizi nasıl böyle bırakabildi insan daha ne isterki kendisini annesi kadar seven bi kadın var. Kızmıyorum olabilir. Sevgi bitebilir. Ama kokusunu çok özlicem onun için bi tsortunu yanıma alıcam kokusu bitsede onu giymiş olması benimleyken yıllarca bedeninde olması. Aslında onu alırken kalbimi de almış oluyorum canım çok yanıyo. Kalbim de yanıyo. O ölmüş gibi. :( her gece uyumadan yaşadığımız o güzel şeyler geliyo aklıma heyecanlarım hayallerim. Şuan gogsumun üstünde duruyo ama sanki onun eli var. Öyle bi enerji geliyo üstüme. Allah kimseyi böyle severken ayrılmak zorunda bırakmasın. Bu duvarlar bile herşey biziz aslında. En kötüsü de bu sefer gerçekten bu evden son cıkısım. Ama aklım almıyo nasıl seviyorum nasıl özlüyorum nasıl özledim. İstemiyorum benim kalbim ondayken başkalarının kalbine gözüne düşüncesine dokunmasını. Ben onu her haliyle hastalıkta sağlıkta severdim oysa. Evet hala seviyorum ama o bizi benim kadar istemedi. Evet anlıcak ama benim gururum artık bu ilişkiyi bu şekilde devam ettiricek güçte değil. Çünkü hep üzülüyorum alışıcam. Evet tişörtüyle uyurum. Güzel hatırlarım. O varya benim her düsüncemdi. Aldıgım herseyde yaşamak istediğim herseyde o vardı. Beklemek yerine unutmak beni daha az incitir. Kalbim paramparça incinmiş hiç toplamadı bir yılı geçti sanırım kalbimden opmeyeli. Kendime bile üzülüyorum. Dilenci gibi aşk bekledim. Tutku güzel bakış tutuş. Olmadı. O başka seylerin derdine girdi. Bizi unuttu. Gözlerimden nasıl yaşlar geliyo hiç tahmin etmezdim kokusu estikce burnuma. Çok enteresan bi duygu. Be hayatımda ilk defa yaşıyorum. Bir ölür ve kokusu kalır ya öyle. Ona bida dokunmicamı bilmek. Bana arkadan sarılarak uyumicamı bilmek. Boynuna sarılıp kokusunu cekemicemi bilmek nasıl kötü. Nefes almak bu kadar zor olmamıstı. Geçer. İlerde bunları okuyup vay be ne yoğun yaşamısım. Dicem. Çünkü acılar zamanla geçer ölenler unutulur ve hayat devam edermiş. :( 1 ağustos 2019 benim hayatımın son depremi. Yıkıldık 😞

Duygularını dibine kadar yaşa ama neler unutuluyor buda geçecek ve hatırladıkca sadece tebessüm edeceksin hatta değmezmiş ne kadar üzülmüşüm boşuna diyeceksin...

Değicek biriydi. Altın gibi bi kalbi vardı beni çocuğu gibi sever bakardı. Erkekler neden değişir anlamıyorum:(

7 yillik iliski mi olur ya. Anladigim kadari ile ayni evde yasiyorsunuz demek ki bitmis.
Kocami bile annesi gibi sevmem esi gibi severim annesi gibi sevmek ne ya. Kendinizi parcalayinca degeriniz artmaz!

Beni sallamayan adami ben hic sallamam siz arkasindan ne guzel siir gibi yazmissiniz :KK53:
O tisortu alip ne yapacaksiniz mesela beni istemeyen sevmeyen adamin tisortu diye bakip bakip aglayaca misiniz? Hayati bu kadar zorlastirmayin ya.

7 yillik iliski mi olur ya. Anladigim kadari ile ayni evde yasiyorsunuz demek ki bitmis.
Kocami bile annesi gibi sevmem esi gibi severim annesi gibi sevmek ne ya. Kendinizi parcalayinca degeriniz artmaz!

Beni sallamayan adami ben hic sallamam siz arkasindan ne guzel siir gibi yazmissiniz :KK53:
O tisortu alip ne yapacaksiniz mesela beni istemeyen sevmeyen adamin tisortu diye bakip bakip aglayaca misiniz? Hayati bu kadar zorlastirmayin ya.
Canım işte bu ilişki çok farklıydı. Eşini sever gibi diil anneni sever gibi sevmek. Yani biz hep ikimiz yaşadık herseyi. Onun için zor işte. Ama şöyle bi durum var ona karşı soğukkanlıyım ve yaşadığım şeyi ilk defa burda paylaştım :( biyere atmam gerekiyodu.

Bazen sevgiler biter. Zamanında birbirini çok seven insanlar zamanla birbirine yabancı olabilir. Şuan çok duygusalsınız anladım ama bu kadar arabeske bağlamayın nolur.
Hem sen elmayı çok seviyorsun diye elmada seni sevmek zorunda mı??

Ben sosyal medya hesabına girmiştim. Ve orda bir kızı arattıgını gördüm. Oda bana arkadaşı olduğunu böyle şeylerle ilişkimize zarar verilsin kötü düşünme gibi şeyler dedi. Ama gece biriyle mesajlaştı. İnsan konusabilir dertlesebilir gibi şeyler söyledi. Ama ben kabul etmiyorum. Sınırlarımızı astıgımızı söyledi. Zoruma gitti. Ve ne özür ne bişey yani ben hatalıyım onun telefonunu karıstırdıgım için. Engel olamıyorum bi güvensizlik problemi var. Sanırım en hayırlısı bitmesi. :(

O tişörtü toz bezi yapmayı başardigin an acilarindan kurtulacaksin. Bu kadar uzmeyin kendinizi. Belli ki karşı tarafın ilgisizliği sizi ayırmış... Dimdik yürüyün çıkın şu evden. Birazcık kendinizi sevin. Bu ne ya... değmeyecek bir adammış işte ...tersi olsa bu olmazdı...hadi kızım toparla kendini...

7 yılda evlenir çocuk yapardınız, böyle uzatmalı ilişkiler bana doğru gelmiyor.
Siz de toparlanın, melankoliyle hayat geçmiyor; görüyorsunuz adamın 'altun gibi kalbi olması' da para etmiyor.
Güçlenip yolunuza bakmak zorundasınız.
Kabulleneceksiniz.

Ha birde şu canımı yakıyor onu bensiz bırakmak. Hayatının rengi bendim. Sanki onu terkediyormusum gibi ama o beni buna mecbur bıraktı beni tutmak için hiç bişi yapmadı. :KK43: sessiz sakin kabul etti
Hiç bir şey yapmıyorsa pek de hayatının rengi falan değilmişsiniz. Yaşadığınız ilişkinin boyutu bizi bağlamaz ama işe ilk önce sizsiz de bir hayat kurabileceği düşüncesini kabullenmeye bakın.

O tişörtü toz bezi yapmayı başardigin an acilarindan kurtulacaksin. Bu kadar uzmeyin kendinizi. Belli ki karşı tarafın ilgisizliği sizi ayırmış... Dimdik yürüyün çıkın şu evden. Birazcık kendinizi sevin. Bu ne ya... değmeyecek bir adammış işte ...tersi olsa bu olmazdı...hadi kızım toparla kendini...

Ayol kendim gibi biri gördüğüme sevindim!!
Hahaytt yaşasın kötülük.

Hiç bir şey yapmıyorsa pek de hayatının rengi falan değilmişsiniz. Yaşadığınız ilişkinin boyutu bizi bağlamaz ama işe ilk önce sizsiz de bir hayat kurabileceği düşüncesini kabullenmeye bakın.

Hayatının rengi olsa adam böyle davranmaz o kendi düşüncesi konu sahibinin.

Şimdi eşyalarımı topladım. Cıkıcam inş. Ve ben 2 gündür burda kalmıyodum makinedeki eşyalarımı ütülemiş eskisi gibi. Asmıs. Of çok duygusalım.

Hayatının rengi olsa adam böyle davranmaz o kendi düşüncesi konu sahibinin.
Öyle bir anlatmış ki konu sahibi sanki sevgilisi hala deli gibi aşık. Adamda her şey bitmiş işte. Bu kadar ajitasyona ne gerek var ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X