7 yıllık evliyim birtane bile düğün fotoğrafım yok

Ohoo
Onun size ve çocuğunuza bakması gerekirken size yüklenmiş iyice nasıl olsa karım öder deyip ödemiyor belli ki
Burada dile getirdiğinize göre bu harcamalardan memnun değilsiniz
Pardon ama neden böyle davranıyorsunuz
Para harcamazsanız sizi bırakıp gider diye mi çok sevdiğiniz için mi

Bir de tüm masraflara maaşınız yettiği için merak ettim mahsuru yoksa maaşınız ne kadar
özel bir şirkette mühendisim. maaşım iyi ama bu herşeyi benim karşılamam gerektiği anlamına gelmiyor tabii. para harcamazsam beni bırakıp gider değil. eşimi tabii ki seviyorum zor duruma düşmesini asla istemiyorum ama her zaman her şey benim başıma kalınca da ister istemez geriliyorum.

Yazınızı okurken ciddi ciddi yutkundum :(
Beterin beteri vardır diyeyim en iyisi :(
Siz enazından fotoğraf çektirmişsiniz o kameranın karşısına geçmiş güzel zaman geçirmişsiniz. Gelinliğiniz ile salına salına fotoğraf çektirmişsiniz ben o duyguyu yaşamayı nasıl nasıl isterdim anlayamazsınız :(
Maddi durumumuz çok şükür iyi. Harika ötesi bir düğün yaptık. Dillere destandı diyebilirim ancak eşim fotoğraf çekilmekten nefret ettiği için bir kare,tek bir kare fotoğrafımız yok. Oysa kı ben Zamanında fotoğrafçılık yapmış fotoğraf eğitimi vermiş birisiyim fotoğraf çekmeye çekilmeye deli olurum bayılırım... nasıl içim de kaldı bilemezsiniz. Fotoğraf çekimi yaparken hep kameranın diyer tarafında gelinlikle süzülüşümü hayal ederdim...
Eşimin ise bu konu da böyle sert davranışı beni nasıl incitiyor tahmin edersiniz . Buna rağmen hala söylüyorum sürekli tartışıyoruz bu konuda. Şimdi ise hamileyim bir güzel kilo aldım...
o nedenle sözüm o kı Mutlu olmaya çalışın. Ne güzel cd de olsa fotoğraflarınız var :(

ortada o kadar büyük sorunlar var ki evlenmeden önce başlayıp sonra da devam eden, düğün yapmamışlar, gelinliğinizi bile ödememişler, siz fotoğraf derdine düşmüşsünüz. Bence evliliğinizi tekrar gözden geçirin.

Senin bu esin benim eski es yahu.
Tüm yükü yıkmış sana ohhh kendisi bir giydiğini bir.daha giymemeler,.etrafindakilere yemek filan ismarlamalar.
Sen ise hala düğün fotosu bekle adamdan.
Zorunlu edit..
Nisandaki konuyu hortlatmislar ayyy :duduk:

Merhaba arkadaşlar 7 yıldan beri her fırsatta eşime hatırlatıp gündeme getirdiğim bir konu var. 7 yıldır bir sonuç alamadım bakalım sizler bu konu hakkında nasıl yönlendireceksiniz.
7 yıl önce eşim okulunu henüz bitirmeden evlendik. Ben çalışıyordum, düğün masraflarının çoğunu ben ve ailem karşıladı. düğünden sonra 12 tane hediyelik ve 3 tane de kalın bileziği para ve liraları kayınvalideme masrafları karşılamaları için verdim. çünkü eşim henüz işe başlamamıştı ailesine de yük olamazdık. diyeceksinizki okulu bitmeden neden evlendiniz çünkü üniversite 2. sınıfta nişanlanmıştık ve aradan 6 yıl geçmesine ramen o okulu bitiremediği için evliliği erteliyorduk ve bu durum ilişkimizi yıpratmıştı. evlenme kararı aldık. neyse gelelim asıl konuya. düğünde gelinliğimi kredi kartına taksitle almışlar sonra ödeyemediler taksitlerini ben yatırdım. fotoğrafçıda fotoğraf çektirdik 2 yıl sonra doğum günümde gidip cd ye attırmış dağum günü hediyesi olarak slayt yapmış bana. neyse sevindim teşekkür ettim. ama hala aradan 7 yıl geçmesine ramen benim bir düğün albümüm yok. çalışıyorum istesem tabiiki gidip albümü kendim yaptırabilirim ama bence böyle şeyler bayanlar için önemli bunu eşimin yaptırması gerekmez mi? geçen yıl hamileliğimde gidip beyaz bi elbise alayım onla yeniden resim çektireyim diye düşündüm ama o tadı vermezdi. ha bu arada fotoğrafları çektirdiğimiz sütüdyo kapanmış bizim fotoğraflar alınamadan yok oldu tabii. ben kimin evine gitsem herkesin duvarında düğün fotoğrafları albümler çerçeveler var ve ister istemez üzülüyorum. aradan 7 yıl geçti evet ama her fırsatta bunu gündeme getirdiğimde eşimle aramız bozuluyor. onu üzmek istemiyorum ama ben de bu duruma çok üzülüyorum. bu konuyu unutmalımıyım sizce ya da eşimin bu konuda duyarlı olup benim için bişeyler yapmasını mı sağlamalıyım. ne olur bi fikir verin bana. yine 1 haftadır bir arkadaşımın düğün fotoğraflarını gördüğüm ve açıkçası kıskandığım için aramız bozuk. o da bana trip atıyo haliyle 7 yıldır her gün aynı şeyi dert etmiyoruz ki ona göre ben bazen huzursuzluk çıksın diye böyle yapıyorum. ama yemin ederim sadece bende diğer tüm evliler gibi bi albüm istiyorum.
Benimde albümüm yok çekilen fotoğraflar doğru düzgün bile değil o kadar tatsız şey yaşadım ki olsa ne olmasa ne yani boşver...

1.5 yıllık evliyim.
Evimde ne sözüme ne nişanıma ne de düğünüme dair tek bir fotoğraf yok.
Hiç de eksikliğini hissetmedim, o günü yaşadım ve bitti.
Anılarımda hayatımın en güzel günü olarak yerini koruyor, evimde olsa ne olmasa ne...
Siz bu kadar üzülüp, başkalarıyla aranızı bozacak kadar hasetleniyorsanız çıkarttırın birkaç tane, dert mi bu?
Herkesin elinde telefon olduğu bir dönemde fotoğrafçıya gitmeyi geçtim de siz ya da yakınlarınızdann hiç resim çeken de mi olmadı? Bu da son derece garip bence.ileride bir anı olarak kalmasını istememek sadece hafızalarda yaşatmak herkesin yapabileceği bir şey degil.rekora koşma amacınız yoktu demi hafıza konusunda?

Herkesin elinde telefon olduğu bir dönemde fotoğrafçıya gitmeyi geçtim de siz ya da yakınlarınızdann hiç resim çeken de mi olmadı? Bu da son derece garip bence.ileride bir anı olarak kalmasını istememek sadece hafızalarda yaşatmak herkesin yapabileceği bir şey degil.rekora koşma amacınız yoktu demi hafıza konusunda?
Farkındaysanız evimde dedim, elimde yok demedim.
Save the date , düğün hikayesi hatta balayında bile hem fotoğraf hem kısa film çekimi yaptırdım.
Ailelerimize dağıttım fotoğrafları da.
Ama bir tane bile basılı görselim yok, tercih etmedim.
Evimi dekore ederken düğün fotoğraflarını dizmek zorunda değilim, zaten buram buram yeni gelin kokan hiçbir şeye yer vermedim.
Kendime ne diye bakıp durayım!
Ayrıca hafıza konusunda da ciddi ciddi rekora koşabilirim, ama övünülecek bir şeyin aksine çöp bilgi yığınlığı ve insana yükten başka bir şey değil!

Back
X