7 yıllık ilişkim bitti...

Başladığımızda 18 yaşındaydım ben ve o 21. 7 yılda evliliğe gidecek bir süreç olmadı. Sadece onun lafinda kaldı ben hic bir zaman adım atmadım. Önce üniversite bitsin, iyi bir isim olsun kendi hayatımı kurayım istedim. ve bunun için şükür ediyorum.

Canım sende kendimi gördüm.Benimde 7 yıllık bir ilişkim vardı çok önceden ilk aşkımdı.Gençliğimi en güzel zamanımı yedi bitirdi.Allah kurtarmış yalan dolan aldatma bunda da vardı.Allaha şükret bence.Şu an çok mutluyum allaha şükür.

Simdi gecmiste kalan 7 yil gozunde buyuyebilir ama gelecekteki kurtarilmiz yillarini dusununce karda oldugunu anlayacaksin.

Kuldan utanmadinda Allahtan dami korkmadin. Kendi cikari icin yalan söylemis. HAkkinizda hayirlisi. RAbbim güzel insanlarla karsilastirsin

Ayağımı kaybettim diye yalanmı olur ya? Sizde hiç e bir resim at merak ediyorum iyimisin falan demediniz mi? Pes valla atıyor bari usturuplu atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…