3. Kez mi ameliyat oldun? Ben şimdiden 3. Olmayı düşünüyorumİlk doktorum burnumu yaptıktan sonra beğenmedim ve aynı doktora 2. Kez ameliyat oldum :) aynı şeyleri yaparak farklı sonuç beklemek aşırı aptallıkmış :) yeni burnumu yakıştırdım mutluyum, şu an şiş ama geçeceğini ve 1 yıl içerisinde oturacağını biliyorum. O yüzden içim rahat
Benim çok yeni 15 gün oldu . Ama zaten şimdiden belli beğenmedim beğenmicem. Sen de yaşamış biri olarak bunu anlarsın. İstediğim gibi olsaydı şuan farklı konuşurdumNe zaman ameliyat oldun?
Kulaktan aldı3.ameliyatınız için doktorunuz kaburgadan kemik aldı mı yada kulaktan?
O kadar teknik bilmiyorum maalesef. Kaburgamız akciğere yakın olduğundan önceliğim kulak kıkırdağı ama yetmeyeceğini düşünürsem kaburgaya geçeceğim demişti ameliyat öncesi.Kulak kıkırdağı erimez mi doktor ne söyledi
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun.
Yeni burnunuz çok güzel olmuş yüzünüze çok yakışmış.
Eşinizin arabayı küçültebileceğinize ilişkin destek cümlesi çok hoşuma gitti, aferin ona, Allah nazardan saklasın.
Şu anda bile aradaki fark muhteşem, bir de tam oturduğunda kimbilir nasıl güzel olacak, ben çok beğendim, çok yakıştırdım.
Eski burnun şuanki burnuma benziyor .Benim birazcık daha iyiy.Kendimden nefret ediyorum .Ağustosun 21inde 1 yıl oldu .Eylülül sonu gibi bir şey çıkmazsa revizyon olacam .Hem çok para gidecek hem de çok tedirginimBurdan net bi şekilde görebilirsiniz
Revision rhino👃 = @drcagridemirbaglar
See Instagram 'Revision rhino👃' highlights from Op. Dr. Çağrı Demirbağlar , MD (@drcagridemirbaglar)www.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?