Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cnm nasılsın hayatında acilmalar oldumu ya Bn neden bilmiyorum bu okumaya başlayamıyorum sanki bu sennmiş gibi bisi engel oluo dilim gitmio neden bilmiyorum
Cnm nasılsın hayatında acilmalar oldumu ya Bn neden bilmiyorum bu okumaya başlayamıyorum sanki bu sennmiş gibi bisi engel oluo dilim gitmio neden bilmiyorum
Canım Hamdolsun açılmalar oldu birazda olsa toparlandık binlerce şükürler olsun bende okumazsam rahatsız oluyorum inan bende anlamıyorum nasıl bişey sen nasılsın inşallah çok iyisindir
Canım çok şükür açılmalar oldu birazda olsa toparlandık binlerce şükürler olsun bende okumazsam rahatsız oluyorum inan bende anlamıyorum nasıl bişey sen nasılsın inşallah çok iyisindir
Canım çok şükür açılmalar oldu birazda olsa toparlandık binlerce şükürler olsun bende okumazsam rahatsız oluyorum inan bende anlamıyorum nasıl bişey sen nasılsın inşallah çok iyisindir