• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70.000 ya Ganiy ya muğni ya Fettah ya rezzak

Cnm nasılsın hayatında acilmalar oldumu ya Bn neden bilmiyorum bu okumaya başlayamıyorum sanki bu sennmiş gibi bisi engel oluo dilim gitmio neden bilmiyorum
Canım Hamdolsun açılmalar oldu birazda olsa toparlandık binlerce şükürler olsun bende okumazsam rahatsız oluyorum inan bende anlamıyorum nasıl bişey sen nasılsın inşallah çok iyisindir 🌸

Cnm nasılsın hayatında acilmalar oldumu ya Bn neden bilmiyorum bu okumaya başlayamıyorum sanki bu sennmiş gibi bisi engel oluo dilim gitmio neden bilmiyorum
Canım çok şükür açılmalar oldu birazda olsa toparlandık binlerce şükürler olsun bende okumazsam rahatsız oluyorum inan bende anlamıyorum nasıl bişey sen nasılsın inşallah çok iyisindir 🌸

Canım çok şükür açılmalar oldu birazda olsa toparlandık binlerce şükürler olsun bende okumazsam rahatsız oluyorum inan bende anlamıyorum nasıl bişey sen nasılsın inşallah çok iyisindir 🌸
Sen adına çok sevindim Bn elhamdülillah iyiyim bnde açılma olmadı ama olur inşallah inanıyorum

Back
X