- 9 Haziran 2012
- 3.793
- 15.488
- 408
Evet kuzum düzeltme yaptım ikisine de 1450 ve 1450 okudum.. Allah kabul etsin inşallahCanım 1450+1450 okuyorsun di mi? İkisine de ayrı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum düzeltme yaptım ikisine de 1450 ve 1450 okudum.. Allah kabul etsin inşallahCanım 1450+1450 okuyorsun di mi? İkisine de ayrı.
Bnde indirdmTelefona zikirmatik indirebilirsin canım ama ben muhasebeci olduğum için imkansız![]()
1000
Kesinlikle katiliyorumKızlar lütfen rica ediyorum çıkmayın böyle kalalım işte okuyamayanlar eve gelince okur yada baştan kabul etmeyin lütfen..
Tamam.canim Allah razi olsun
@Ahsen555
@eczhnm
@Mrvyvz4832
@olive_bluto
Mehfam
sweetgirlcandy
@H M
@Katfarseyma
merve
@Life light
ISSIZZ
@camlihemsinli
@burcusami
@Hemsirecik
@Canikox
@ayse2325
@Cemrewww
@Kelebek-bek
@edaecoo
@Omur-un Hatunu
@LaRisaCca
C Capanin Gururu Teyom
@Ahenfatma
@melo2039
@Bademmm388
Hmyr06
@pariko
@bebeqimyoldamrc
@Mihribaalin
ManyakPrenses
@Birgaripbeste
@Sabr-Sukur-Dua
@Burcu2614
@Gereksiz06
@Bozobrgul
GeminiWoman
@Magnifiaque
@Maviayyy
Mavim25
@nghnyr
@cukulatam
@hasbeee
@mhndsbayan
@Beyazkugu87
@Ayral1949
Cicsk
@Tubaa9533
@Selenay123
Başlıyoruz inşallah.
1450+1450 okuyoruz.
Dua sahipleri 1650+160 okuyor.
Sıradaki arkadaşlar
Mrvyvz4832 (Elçin)
olive_bluto (Nur)
Kendimize çekitoruz ama sana sevap vereyim mi? Eksiklerden tamamlaKızlar Kendi kendinize mi zikir çekiyorsunuz yoksa dışarıdan da kabul ediyor musunuz? Eğer eksik falan varsa ben de çekerim![]()
Zamanlı ve eksik varsa çekeyim inşallahKendimize çekitoruz ama sana sevap vereyim mi? Eksiklerden tamamla![]()
Yemi sayı bu canım çıkan oldumerve canım ben 1350+1350 okudum neden yükseldi sayı eksilenler mi var
1700 adet Ya Varis cc. çeker misin?Zamanlı ve eksik varsa çekeyim inşallah![]()
Tamam canım. Allah hasretini dindirsin. İşlemi olan söyleyecek alırız öne.merve canım senin benim yerime daha acil olan arkadaşları alabilirsin. Ben listede sonralara kayabilirim. Benim işlem vs yok çünkü. O işlemleri yaptırıp negatif sonuçlar alalı çok oldu bende. Artık şimdi sabırla bekliyorum hayırlısı diye. 9 yıl oldu.
İsterim ki şuan tüp bebek aşılama vs olan ve olacak arkadaşlara öncelikli okunsun![]()
PazarTamam.canim Allah razi olsunseninki ne gune geliyor
Tamam canım 1450+1450 mi okucaz yarından itibarenYemi sayı bu canım çıkan oldu![]()