Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün kendimi ölctüm,72 kiloya üst karnim 84 ,alt karnim 107 ,basen 104 ve 2 bucuk ay önce dogum yaptim ama alt karnim hala öyle ya suna bak yazisi bile kötü 107
günaydın hugocuk tam gaz devam yine
günaydin herkese bugün hava cok güzel tam bir bahar havasi var bende cok mutluyum,kendimi yine ölctüm yaklasik 7 gün önce bu ölcülerdeymisim suan üst karnim 82 ,alt karnim 104 ,ve basen 103 cm cok mutluyum inceliyorum yasasin:hooray:
günaydin herkese bugün hava cok güzel tam bir bahar havasi var bende cok mutluyum,kendimi yine ölctüm yaklasik 7 gün önce bu ölcülerdeymisim suan üst karnim 82 ,alt karnim 104 ,ve basen 103 cm cok mutluyum inceliyorum yasasin:hooray:
-tatlicadiarzu-
aynen canım tam gaz 65 i bulmaya az kaldı. aslında hedefim 60 ama hedefi kısa tutunca daha iyi motive oluyorum. çok var deyip üzülmüyorum
nihayet canım. sende rahat edersin. ufak ufak egzersiz yapmaya başlarsın. en güzeli dans etmek. oynamayı sende benim gibi seviyosan internette aç sevdiğin müzikler. oryantal falan yada ne seviyosan aç oyna 1 saat süper olur senin için