70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yine kim var kim yok gözükmüyo.ama ben burdayım onu biliyorum.:)ben bu gün 3 millik spor yatım walk at home ile.acaba bu 3 milde ne kadar kalori yakıyor.hugocum tabi bu sorum sana.süreklide soruyoruz sensiz düşünemiyorum burasını.:CüvCüv:.

selam kızlar...
bugün kendime kepekli undan kek yaptım yedim çok güzel oldu normal undan çok bi farkı olmadı.hem hafif hem lezzetli oldu.malum döneme yaklaşırken tatlı istiyor insanın canı ama hafif kalorisi az tatlıları tercih edicem.sporumu da aksatmıyorum.öğlen yarım saat stepper yaptım akşam da bir saat pilates.ve tabiki bol bol su.böyle gidersek vericez sanırım bu fazlalıkları hihoyyyt herkes maşallah çok iyi gidiyor vereliniortak

günaydın kızlar nasılsınz. ben bugün yine kahvaltımı yaptım. aynıydı. ev çok soğuk kaloriferler yanmıyo. koşu bandıda diğer odada. ısıtıcı çalıştırıyorum ama kuşlar az yaramaz bazen ısıtıcının kablosuna konuyolar orda oynuyolar. bende bişey olur diye mecbur salonda dans edicem bugünde. önce 1 saat dan ederim. öğleden sonrada önce 15 dakika dans eder ısınır ardından bugünde sırt çalışırım. ne zamandır çalışmıyorum. gerçi eskiden çok çalışırdım sırt kaslarım iyi ama yinede yağlar eridikçe sırttada sarkma oluyo azda olsa. bende sırt çalışıcam. öğlen yemeğimde 150 gram tavuk yağsız baharatlı pişmiş. köride koycam. severim köri baharatı. arada 1 meyve. akşamda barbunyam var. yoğurt ve salatayla yerim. barbunyam tavuklu. çünkü az varmış bende tavukta ekledim. 2 günlük yemek çıktı.

sırt egzersizleri: yere sırt üstü uzanılır. kollar kollar alnımızın altında. ve böyle yerden kalkınıp tekrar yatılır. kalkabildiğimiz kadar kalkılır. bir diğer harekette pilates sırt egzersizi. kollar yine alnımızın altında eller birleşik. ve hafif yerden kalkarak sağa ardından ortaya ardındanda sola eğilme olur. bir diğer harekettekollar yanda yerde. ardından bu halde kollar ve vücut kaldırılır. ve kollar önce öne ardından yana ardındanda kalçalarımızın olduğu yere uzatılır. bir diğer harekette vücut yerde. kollar önde yerde. sağ kol kaldırılır ve aynı anda sol bacak kaldırılır kalktığı kadar. aynı işlem diğer kol ve bacakta uygulanır. ya böyle anlatmak çok zor oluyo ama napayım resim yok kusura bakmayın

bugün kendimi ölctüm,72 kiloya üst karnim 84 ,alt karnim 107 ,basen 104 ve 2 bucuk ay önce dogum yaptim ama alt karnim hala öyle ya suna bak yazisi bile kötü 107

günaydin herkese bugün hava cok güzel tam bir bahar havasi var bende cok mutluyum,kendimi yine ölctüm yaklasik 7 gün önce bu ölcülerdeymisim suan üst karnim 82 ,alt karnim 104 ,ve basen 103 cm cok mutluyum inceliyorum yasasin:hooray:

günaydin herkese bugün hava cok güzel tam bir bahar havasi var bende cok mutluyum,kendimi yine ölctüm yaklasik 7 gün önce bu ölcülerdeymisim suan üst karnim 82 ,alt karnim 104 ,ve basen 103 cm cok mutluyum inceliyorum yasasin:hooray:

tebrikler canım

senin adına çok sevindim doğum yapalı çok olmamış çabuk toparlanırsın

-tatlicadiarzu-

aynen canım tam gaz 65 i bulmaya az kaldı. aslında hedefim 60 ama hedefi kısa tutunca daha iyi motive oluyorum. çok var deyip üzülmüyorum

benim de hedefim 60 ama senin dediğin gibi düşündüm hedefimi 65 yaptım böylesi daha mantıklı

72 kiloda olan ve 1 saat yürüyen insan 1 saatte yaklaşık 300 küsür kalori yakar. daha kilolu olanlar daha fazla yakar arkadaşlar. tempolu yürüyüş ve koşma elbette daha fazla kalori yaktırır ama ideal yeni başlayanlar için yürüyüş ve hafif tempolu yürüyüş. bunlar ne kadar doğru bilmem internette hangi aktivite kaç kalori yaktırır diye yazın orda gösteriyolar.

nihayet canım. sende rahat edersin. ufak ufak egzersiz yapmaya başlarsın. en güzeli dans etmek. oynamayı sende benim gibi seviyosan internette aç sevdiğin müzikler. oryantal falan yada ne seviyosan aç oyna 1 saat süper olur senin için

nihayet canım. sende rahat edersin. ufak ufak egzersiz yapmaya başlarsın. en güzeli dans etmek. oynamayı sende benim gibi seviyosan internette aç sevdiğin müzikler. oryantal falan yada ne seviyosan aç oyna 1 saat süper olur senin için

evet canım ya artık kendime göre yemek yaparım spora da başlıycam malum yaza az kaldı kardeşimin düğününede

kızlar ben bu hafta 1 kilo verdim. ama cumartesiye kadar 1 kilo daha vermem herslde. zaten memnunum. hızlı versem kas gider. yavaş yavaş yağlar eriyo. sırtta gitti sayılır. tek göbek kaldı ama o da eskisi gibi değil. galiba en son göbek eriyecek. ya ne zor göbek erimesi. duymuştumda inanmamıştım. şimdi anlıyorum. uzmanlar diyodu ilk kio alan yer en son erir diye doğru galiba.

günayıdn kızlar.bende geldim.kahvaltımı yaptım.1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta 4 zeytin falan yedim.yani aynı kahvaltı.arada yumurta yiyorum işte.eee bebiş var yani.bugünde walk at home un 5 milini yapmayı planladım.birazdan başlarım aslında.

Back
X