70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canım. ya ben battaniyede dururum yine olurda malum kuşlar var. onlar için istiyorum en çokta hafta sonu gelsede yansa. valla kuşlara bişey olucak hasta falan olucaklar diye ödüm kopuyo. şimdilik daha bişey yok

ayy biliyorum kuşilar sıçagıda soguda sevmiyor.bende yavru muhabbet kuşu almıştım.bir gecede öldü.sabaha kadar çırpınıp yere düşüyodu ve ertesi gün 9 da öldü okadar çok üzülmüştüm aglamıştımki anlatamam.birkezde balık aldım ogluma onlarda öldü
depresyona girdim 1 ayda zor toparladım.o yüzden endişeni anlıyorum.inş sanada kuşlarınada bişey olmadan atlatırsınız..:teselli:

çocuğum yok daha ama kuşlar çocuğum gibi. aslında 4 tane olucaklardı teki ölmeseydi ama malesef mantardan öldü. tam 2 hafta baktım herşeyi yaptım. 2 tane veterinere götürdüm ama yaşamadı. ölünce tam 1 hafta ağladım. ağlamaktan hergün gözlerim şişiyodu. hayvan sevgisi iyide insan çok bağlanıyo sonra bişey olunca resmen yıkılıyo insan. şimdi 3 taneler. 2 erkek 1 dişi. gözümden sakınırım onları meyvesi sebzesi. herşeyiyle ilgilenirim. onlar için pazardan alışveriş yaparım. evimize huzur ve mutluluk getirdiler. onlar geldi geleli herşey çok daha iyi. eşimle resmen aramı yaptılar. onlar geldiğinden beri eşim onları sevmekten o kadar mutlu oluyoki benim kilolarıma takmaz olmuştu. bayağı rahat etmiştim. zaten sonrada diyet ve spora başladım

kızlar slm ben dün annemdeydim çok yedim halbuki dün sbh 70i görmüştüm pastalr fln gırla gitti bide benim bebiş hiç durmadı hep ayakta battanyede fln salladık haliyle enerjim kalmadığı için yedim hiç gezmeye gitmeyi sevmiyo eve geldik o gürültü patırtıyı yapan o değil sanki 4 aylık daha kuralları var anası gibi
sizde durumlar nasıl

kizlar bugün nette dolasirken okudum ,zayiflamak isteyenler soguk su icmesi gerekmis,bir sanatci dogumdan sonra 20 kilo vermesine buna borcluymus,soguk suyu vücut isisina getirene kadar vücutta bagiz hareketlenmler oluyormus oda bir nevi kalori yakiyormus,anlatabildim umarimkafamçokkarıştı

ben detoks metoks yapamadım akşama doğru çok üşüdüm bu havada ben de normal evde pişen yemeklerden yemek zorunda kaldım ama yine de akşama kadar o kadar çok wcye gittim ki biraz toksin atmışımdır herhalde kafamçokkarıştı

hugocuk geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
ben de 1 saat sporumu yaptım, aslında 45 dk aerobik, ağırlık geri kalan 15 dk da dans ettim yoruldum, kuru sebzeleri haşlayıp az yağla kavurdum yoğurtlu soğuk çorba bi dilim ekmekle onu yedim biraz da salata biraz da pilav hepsinden az az yedim
walk at home indirdim 1 millik güzel gibi izledim birazını ama şu anda yapamam onu pc salonda herkesin yanında yapsam deli diye dalga geçerler pcyi odama taşıyınca ki bu da bir kaç haftamı alır ona başlıcam.
bugün denk gelmedi yürüyüşe de çıkamadımi neyse akşam biraz daha dans ederim bugün de böylece biteer.
bu arada evdekiler akşam cips yiyeceklermiş inadıma yapar gibi, umrumda değiller laelaelaelaelae

Son düzenleme:
Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................73..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

zuzum24...............79.........................71...........................60..............

Nesibe26...............75.....................72,5...........................65..............

Lollipop.................70.....................................................64......(yeni başladı)

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

ben detoks metoks yapamadım akşama doğru çok üşüdüm bu havada ben de normal evde pişen yemeklerden yemek zorunda kaldım ama yine de akşama kadar o kadar çok wcye gittim ki biraz toksin atmışımdır herhalde kafamçokkarıştı

hugocuk geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
ben de 1 saat sporumu yaptım, aslında 45 dk aerobik, ağırlık geri kalan 15 dk da dans ettim yoruldum, kuru sebzeleri haşlayıp az yağla kavurdum yoğurtlu soğuk çorba bi dilim ekmekle onu yedim biraz da salata biraz da pilav hepsinden az az yedim
walk at home indirdim 1 millik güzel gibi izledim birazını ama şu anda yapamam onu pc salonda herkesin yanında yapsam deli diye dalga geçerler pcyi odama taşıyınca ki bu da bir kaç haftamı alır ona başlıcam.
bugün denk gelmedi yürüyüşe de çıkamadımi neyse akşam biraz daha dans ederim bugün de böylece biteer.
bu arada evdekiler akşam cips yiyeceklermiş inadıma yapar gibi, umrumda değiller laelaelaelaelae

boşver canım sen.sen kilonu verince yersin ve vereceğin kiloları düşün.ayrıca dün bende başlamıştım o detoksa ay içim bayıldı benim aynı şeyi yemektençakşam yedim ve bıraktım detoksu.ama 1 gün bile işe yaradı yani

boşver canım sen.sen kilonu verince yersin ve vereceğin kiloları düşün.ayrıca dün bende başlamıştım o detoksa ay içim bayıldı benim aynı şeyi yemektençakşam yedim ve bıraktım detoksu.ama 1 gün bile işe yaradı yani

sanırım benim de az da olsa işe yaradı detoks ama 2 saatte bir çorba içmekten içim bayıldı ben normal diyetime devam ediyorum artık :) kilolarımı verince dikkatli olmak şartıyla cips de yerim çikolata da :)

arkadaşlar sabah tartıda 73 olup akşam 76 çıkmak normal mi yaa,öleceğim sinirden.bir insan bu kadar çabuk kilo alabilir mi ohaoldumsmile

arkadaşlar sabah tartıda 73 olup akşam 76 çıkmak normal mi yaa,öleceğim sinirden.bir insan bu kadar çabuk kilo alabilir mi ohaoldumsmile

Tartında sorun var canım sabahtan akşama kadar 3 kilo alınır mı hiç kafamçokkarıştı

çok su içmiş olabilirsin.70 i açken görmüş olabirsin.regl olmak üzere isen su toplamış olbilir vucudun.üzülme bazen banada OLUYO.:1hug:

güzelim sabahki kilona bak sabah kalkınca çamaşırlarınla tartıl kilon odur.akşama kadar içtiklerin yediklerin akşam kilonda fark ediyo.sana tavsiyem çok sık tartılma

kızlar bugün ipin ucunu kaçırdım valla kafamçokkarıştı eşimin iş arkadaşı geldi eşiyle beraber mangallar salatalar lavaşlar filan birde sütlü tatlı tam ziyafetti cokacimcoook benim için bugün bayram yarın ramazan yine bana kaydirigubbakcemile3 insan pişman oluyo ama birgünden birşey olmaz telafi ederim artık naniknanik

slm hayell cim nasılsın.baya coşmuşsun bakıyorumda.aklinialirimsmile.amaaan oluyo öle arada.sınrlı oldumu telafisi kolay.kaydirigubbakcemile2.tabi diyeti bozmamak en iyisi.bu arada misfirlerin gitme haberine sevindim.sositososito.bende dikkat ediyorum ama sabah beri her tartıldıgım da 200 gr fazla çıkyorum.olsun fark etmez yinede yemicem.opuyorumnanaktan.

slm hayell cim nasılsın.baya coşmuşsun bakıyorumda.aklinialirimsmile.amaaan oluyo öle arada.sınrlı oldumu telafisi kolay.kaydirigubbakcemile2.tabi diyeti bozmamak en iyisi.bu arada misfirlerin gitme haberine sevindim.sositososito.bende dikkat ediyorum ama sabah beri her tartıldıgım da 200 gr fazla çıkyorum.olsun fark etmez yinede yemicem.opuyorumnanaktan.

evet canım bugün koptum resmen ya neyse sen devam et verirsin tabiki durmak yok pes etmekte tabiki :olmaz:

ben bura sayesinde kendimi daha güçlü guclubacismile hissediyorum bana güç veriyosunuz sizi tanımasamda ben sizi çok sevdim iyi varsınız kızlar olumunekankayizsmile sizden ayrılmak beni üzücek gerçekten mafoldumben

Back
X