70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar yarın tartılmayı unutmayın :olmaz: bu hafta birinci bakalım kim olacak eyvahedigeldismile herkese kolay gelsin :hulya:

bugün malesef uykumu alamadım gözlerim sızlıyo valla :bbo: misafirlerim pazartesi gidiyo çok şükür :jeyyar: insanı hem ruhen hemde bedenen çok yoruyolar akannehir garip hallerine alışamadık valla neyse az kaldı gitmelerine kaydirigubbakcemile4

günaydınn :) bugün kahvaltıda 1 dilim börek ,domates yedim. tarçınlı su içtim (ben tatlıya hayır diyemiyorumda tarçın biraz kesio bu isteğimi) börek yedim evet ama ,ekmek zeytin yemedim :) aa bide 2 kayısı yedim . regl olmuşumda :( tatlı isteğimin önüne geçmem gerek.:(

Son düzenleme:
günaydın kızlar. daha kaloriferler yanmıyo. ev buz gibi. yeni kalktım. kahvaltıda simit yiyeceğim tek. çay falanda yok. üşüyorum. yüzümde kıpkırmızı. bugün spor yapacağımı sanmıyorum. eşimde içli köfte istediydi. illa istiyo. napayım mecbur hastada olsam yapacağım. kaloriferler yanmadan heralde düzelemeyeceğim

günaydın kızlar. daha kaloriferler yanmıyo. ev buz gibi. yeni kalktım. kahvaltıda simit yiyeceğim tek. çay falanda yok. üşüyorum. yüzümde kıpkırmızı. bugün spor yapacağımı sanmıyorum. eşimde içli köfte istediydi. illa istiyo. napayım mecbur hastada olsam yapacağım. kaloriferler yanmadan heralde düzelemeyeceğim

canım çok geçmiş olsun
bu kocişler hiç halimizden anlamıyorlar:oklava:

geçmiş olsun canım ya ne zaman yapılacak bu kaloriferler

evet ya. zaten ev buz gibi donuyorum. mutfakta soğukta yapacağım. ısıtıcı mecbur salonda kuşların olduğu yerde

Hepinize günaydın hanımlar

Hayellcim maşallah mangallar lavaşlar tatlılar yenmiş ama 1 gün kendine ödül vermişsin bişey olmaz aynı düzenine dönersen yerimseniben

Bende şimdi walk at home ın 5 miles ını indiriyorum bugün onu yapıcam bakalım.Bu demek oluyoki bugün daha fazla ter atıcam sositososito

Kızlar yarın tartı günü bakalım kim kaç kilo vericek?

Haftanın birincisi kim olucak?

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................73..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

zuzum24...............79.........................71...........................60..............

Nesibe26...............75.....................72,5...........................65..............

Lollipop.................70.....................................................64......(yeni başladı)

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

Geçmiş olsun hugocum.Aman dikkat et kendine üşütme.Bu arada merak ettim sen malatyalı mısın?

Back
X