70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım ilgin için.tamam cuma günü asıl kilomu yazarım,ama şu anda nasıl bir liste kullanacağım bilmiyorum araştırıyorum.sizlerin uyguladığı ortak bir liste yok mu?
sandaloz sakızını soran arkadaşım ben daha önce bayağı kullandım bununla ilgili bir grup vardı ama ben hiç bir etkisini görmedim.sadece birkaç kilo ama zaten dikkat edince onu ilk anda veriyorsun.

canım ben ole dıyete baglı klamıyom
benı boguyo
her ogun yok onu ye bunu ye .tatlıyı kestım.yesıl cay ve vs bıtkı çayları.arada spor yavas yavas verıyom kıloları aralarda kaçamak .yoksa çok mutsuz oluurm.

bende 75 im ve boyum 165,23kg aldım hamileliğimde,2 ay oldu doğum yapalı ama hiç kg veremedimsizce diet mi daha faydalı yoksa spor mu?
canım hosgeldın
allah bagıslasın bebegını emzıren kızlar
var muhtemelen sen de emziriyorsun onlarla fikir alışverişinde bulunursun.
canım ıkısıde lazım hem boğaza dur dıycen hemde sporla sıkılasacaksın sıkılasınca daha zayıf görünüyo insan.

bende 75 im ve boyum 165,23kg aldım hamileliğimde,2 ay oldu doğum yapalı ama hiç kg veremedimsizce diet mi daha faydalı yoksa spor mu?

hoşgeldin canım Allah bağışlasın.ama daha o kadar erkenki senin için emziriyorsan biraz daha bekle derim.ama dikkat et tabiki mesela ekmeği şekeri hamur işlerini azalt benim düştüğüm hataa düşme.bunlar hem süt yapmaz hem kilo yapar.rezene çayı bitki çayları iç bol bol ve vakit buldukça yürüyüş yap.ben leslie ile evde yürüyüş egzersizlerini yapıyordm deneyebilirsi sen de.sormak istediğin şeyler varsa ben burdayım.kolay gelsin

benimde kilo 75 boy 1.65 ...birebir aynı durumdayız...benim bebek 8 aylık....

selam kızlar,nasılsınız bakalım yeni gelen arkadaşlarımız var hepside hoş gelmişler
kızlar oğlum rahatsızdı pek fazla giremedim bu hafta .allaha şükür şimdi çok iyi:94::94:

yalnız bir sorunumuz var arkadaşlar ;cuma gününden itibaren yokum.haftaya pazartesi inşallah
aranıza katılabilirim.yapılan kilo bildirimlerini hafta sonu benim yerime düzenleyebilecek arkadaşım var mı?diye soracaktım .var mı gönüllü kızlar?

kızlar bende bende...
nasıl oluyor
ne yapmalı?
ne zaman başlıyooo

kızlar bende bende...
Nasıl oluyor
ne yapmalı?
Ne zaman başlıyooo

canım ben koçunuz:))
cuma kilo bildirimleri yapan arkadaşların listesini cumartesi burda yayınlıyorum.
Birinciden itibaren haftalık karşılaştırma yapıyoruz yani.
Kim ne vermiş,kim almış,yada kim yerinde sayıyor
Bu liste için gönüllü arıyorum

sevgili koçum...
baktım... sanırım yediklerimizi yazıyoruz kilo boy...
kaç kg verdik?

ben koçum...
170 boyum... kilom 71,7 kg... gram inmiyor tartı..
ebru şallıyla platesi 5 aylık kızım altımda 24 aylık kızım sırtımda birlikte yapıyoruz:83:
oğlumu kreşe fırlatıyorum yoksa plates mlates hak getire...
emziriyorum ama tatlı ve kuruyemiş yiyorum saklı saklı

ebru şallıyı sevmiyorum çok üflüyoooo
onun gibi olamadığımdan mıdfır nedir bacılar?

Tamma canım kolay gelsin
ARKADAŞLAR BU HAFTAKİ KOÇUNUZ AYSEBAHAR ARKADAŞIMIZDIR BİLGİLERİNİZE

cnm beni koç yapma daha acemiyim..
ben sana sayın koçum demek istedim..
malumat verdim..
yapma etme gözünü seveyim...
hele birkaç hafta geçsin bir çözeyim...
alışayım tanışayım kızlarla...
olmaz mı koçum?

canım 3 çocukla ben şu an yapamam...
işi bilmeden de işe talip olamam...
sonraki haftalarda inşallah

offline olmuşsun..
umarım sabah okursun...

daha yeni doğum yapmışsın kız ne diyeti bence spor yapmaya gayret et 6 aya kadar sıkı diet yamkatan kaçın ama abartı yemekte yeme gereken kadarını ye süt olsunn

slm kizlar ben gecen hafta araniza girdim hastaydim kilomu ve boyumu yazamadim kilom 72 boyum hepinizede basarilar dilrim

çok tesekkur ederım hoşbulduk:)ewet haklısın ikisini de yapmak lazım,yemekten kısılmayınca verilmiyor zaten o şart ama kışın kg vermek daha zor ben ilk oğlumu nisanda doğurmuştum kendiliğinden zayıflamıştım ,birde emzirmek bu oğlum sadece 10 gün emdi sütüm kesildi birden emziremedimçok üzülüyorum bu konuda..ama yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…