buyur aramıza hoşgeldin almazolurmuyuz nilimben bacı ekler seni sen cuma gunu kaç kılo oldugunu paylas gunluk zayıflmmak ııcn neler yaptııgnı da gun gun yazrsın .acılen tartınada pıl al bak.
güzel kılo vermeler
canım ben ole dıyete baglı klamıyomteşekkür ederim canım ilgin için.tamam cuma günü asıl kilomu yazarım,ama şu anda nasıl bir liste kullanacağım bilmiyorum araştırıyorum.sizlerin uyguladığı ortak bir liste yok mu?
sandaloz sakızını soran arkadaşım ben daha önce bayağı kullandım bununla ilgili bir grup vardı ama ben hiç bir etkisini görmedim.sadece birkaç kilo ama zaten dikkat edince onu ilk anda veriyorsun.
canım hosgeldınbende 75 im ve boyum 165,23kg aldım hamileliğimde,2 ay oldu doğum yapalı ama hiç kg veremedimsizce diet mi daha faydalı yoksa spor mu?
bende 75 im ve boyum 165,23kg aldım hamileliğimde,2 ay oldu doğum yapalı ama hiç kg veremedimsizce diet mi daha faydalı yoksa spor mu?
yaa çok iyi olur.ben de tatlıya dayanamıyorum.pazar günü bşladım ve 3 dilim kek (komşudaydım mecburen:44:) ve bu gün okulda kantine yeni gelen pişmaniye dışında (2 kare) yemedim tatlı.özellikle çikolataya dayanamıyorumarada ufak kaçamaklar yapabiliriz heralde demi :))) ama incir tatlı krizine birebir biz de bunlarrı deneyebiliriz.o zaman birlikte başlayalım ben şuan 75 im boyumda 1.65.
foni ve bilge napıyonus bakım.ıyı geceler
kızlar bende bende...
Nasıl oluyor
ne yapmalı?
Ne zaman başlıyooo
canım ben koçunuz:))
cuma kilo bildirimleri yapan arkadaşların listesini cumartesi burda yayınlıyorum.
Birinciden itibaren haftalık karşılaştırma yapıyoruz yani.
Kim ne vermiş,kim almış,yada kim yerinde sayıyor
Bu liste için gönüllü arıyorum
Tamma canım kolay gelsin
ARKADAŞLAR BU HAFTAKİ KOÇUNUZ AYSEBAHAR ARKADAŞIMIZDIR BİLGİLERİNİZE
bende 75 im ve boyum 165,23kg aldım hamileliğimde,2 ay oldu doğum yapalı ama hiç kg veremedimsizce diet mi daha faydalı yoksa spor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?