asllemm nasılsın sekerimmmmmmmm nasıl gidiyo diyetinnn
tşkler bende iyiim tatlımm bebişlerle ugraş işte bide hain kilolarımlaa
inşş canımmm verecegizzzzzz kurtulcaz bunlardannnn:84::84::84:
çok güzel canım hep iyi olsun ne demek canım yaa olur mu hiç daha ben diyorum öbür kaldı ama eşim 24 çalışmaya başlasın onuda göndercem istersen allah razı olsun canım benim senden de hepimizin muradı olsun inşşşşiyiyim canım benim şimdilik iyi gibi canım senin nasıl
sana nasıl dua ediyom bilemezsin canım valla senin yaptığını herkes yapmazdı
allah binkere razı olsun canım allah ne muradın varsa versinnn
canım ben başaksını bilmem ama kendim 2 sene önce günlük yaklasık bi saat ve eklerle baya kilo vermiştim 45 dkk -60dkk yeterli olur bence azdan başla vucudu alıştır önce 30 dkk başla derim kolay gelsinn canımmmKızlar.. özellikle pdal çevirerek spor yapanlara sorum; kondüsyon bisikletiyle kaç dk spor yapsam yeterli olur sizce :44:
Kızlar.. özellikle pdal çevirerek spor yapanlara sorum; kondüsyon bisikletiyle kaç dk spor yapsam yeterli olur sizce :44:
saol canım benim amin cümlemize inşşoy kolay gelsin canım allah analı babalı büyütsün
inş tatlım inşallah
saol canım benim amin cümlemize inşş
inşşşş canımmm
kendimi durduramıyorum herşeyi yiyesim var.sanırım gözümde karnım da aç noldu bana yaaaaaaaaaa.
akşama kadar iyiydim.
makarna yedım ,yogurt yedım,kazandıbı yedım,3 tane kayısı yedım
canım acaip tatlı çekiyo
saolasın canım arada içiyorum o cayı da.bugun fazla bıtkı cayı ıcmedım onun yerıne bol bol ılık su içtimah tatlım kıyamam sana üzme kendini sakın olur öyle arada tarçın karanfil çayını denedin mi hiç tatlı ihtiyacını alaztıyor kesinlikle denemelisin
aslım canım rakıbem nasılsın yaffffff
bu hafta kım kımı gececek hadı bakem aksam kendımı tutamadım ama.cumaya kadar biri beni durdursun
senın masallahın var ama gecen hafta o kadar asure devırdın 500 gram farketti
asurede bıttı gıbı bu ara.
tatlı krızıne manı olursam sen asıl benı gorrrrrgünaydınlarrrr herkese gününüz aydın veee kaçamaksız olsunnnnn inş..
teş. canım benim ben bu hafta çokk iyiyim fazla kaçamağım olmuyor akşamları meyve yiyorum biraz o kadar
amaaaa sana ne oldu böyleee ben karşımda dişli rakip isterem bak durdur kendini yaza ne kaldı şurdaaa:26::26:
geçen hafta asure beni mahvetti bittide kurtulduk şükür bu hafta onu toparlıyorum amaaa esas haftaya gör sen beniii
tatlı krızıne manı olursam sen asıl benı gorrrrr
ya ben spor yapamıyom bedenım cabuk yoruluyo bıtkın dusuyorum.aksam 9 da uyuyakaldım fılm ızlerken sabah 9 da anca kalkıyom.12 saat uyuyorum.yorulmasam spor yapcam.ancak hafta sonu spor yapıyom.neyse ya.azar azar verelım kıloları az olsun öz olsun.
aslım sana ne sorcam.dıyetısyene hıç gıtmedım gıtmeyede usenıyorum.ama merak edıyorum.gııtııtgınde vucuttakı yag oranını ortalama kılodan mı buluyo.yoksa gercekten vucuttakı yagı ve kası olcen alet var mı? vucudumda ne kadar kas ,ne kadar yağ var aceba?
okudum canım saolcanım öbür topike yazmışım cevabı kusura bakma 2 sayfa açmıştımmm
okudum canım saol
bu arada mersınde arkadasım da var benım belkı bı ara gelıırim mersıne
yemek yapmaya gııdiyorum canım gorusuruz
canım pazar gunku kılonu yaz.bırde cuma gun ıcerıısnde kaç kılo oldugunu yaz.cizelgeyı nılımben hazırlıycak sen sadece benım dedıklerımı yap yeter gerıısnı nılımben düşünüp yapar.ben yani katılmıştım ama dünden beri bişey yazamadım malum bebiş izin vermedi :) sormak istediklerim var.çizelgeden ve cuma günleri rapordan bahsedilmiş anlayamadım açıklayabilir misiniz lütfen.bu arada pazar günü başladım diyete şimdilik iyi gidiyor.inş hepimiz tez zamanda zayıflarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?